Vinduespudser i Ringsted – Garanti for rene ruder

Vinduespolering er en opgave, som de færreste bryder sig om at løse. Det er tidskrævende og passer ikke ind en travl hverdag, hvor kalenderen i forvejen er fyldt til bristepunktet. Heldigvis tilbyder AS-Polering & Rengøring at foretage vinduespudsningen for dig, mens du får din hverdag til at hænge sammen. Vores arbejde er altid hård og effektiv mod skidt og snavs, men skånsom mod pengepungen. Vi tilbyder vinduespolering i Ringsted og hele oplandet.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4264 0484 eller brug kontaktformularen. Du kan også udfylde vores tilbudsformular.

Vinduespudser Ringsted

Effektiv vinduespudser i Ringsted

Vores vinduespudsning i Ringsted er effektiv mod skidt

AS Polering & Rengøring udfører et grundigt arbejde og forlader aldrig vinduerne, før kunden er tilfreds med resultat. Vores vinduespudsere er professionelle og har mange års erfaring i at foretage vinduespoleringer. Du kan altså trygt overlade vinduerne til os, uden selv at få sved på panden. Vi løser opgaver inden for vinduespolering i alle forskellige størrelser – både hos virksomheder og hos private kunder.

Professionelle vinduespudser

Vi er stolte af vores fag og nyder at se vores kunder være tilfredse med vinduespoleringen, så har du behov for en lokal vinduespudser i Ringsted, bør du kontakte os.   AS Polering & Rengøring har sit udgangspunkt i Ringsted, på Kristoffersvej. Det giver os muligheden for hurtigt at rykke ud til alle byer på Sjælland, feks kan der hurtigt laves en aftale om vinduespudsning i Sorø. men hurtigst af alt, til kunder i Ringsted. Har du behov for en professionel vinduespudser i Ringsted er hjælpen altså nær. Vi ønsker at være dit lokale firma i Ringsted, når du skal finde en vinduespudser.

Ringsted kommune

Ringsted er en central by på Sjælland, på trods af der ‘kun’ er omkring 27.000 indbyggere. En af årsagerne til dette kan være, at Ringsted er én af de ældste byer på Sjælland. Dette vidner Sankt Bendts kirken om, kirken blev bygget og stod færdig i år 1170. Vi er utrolig stolte over at have hovedbase her i denne smukke gamle traditions rige by.Ringsted består af både by og omkringliggende landsbyer, her kan nævnes Vigersted, Ørslev, Vetterslev og Kværkeby. Vi har kunder i alle områderne og kan derfor tilbyde fordelagtige priser i hele byen.

I Ringsted finder du over 15 offentlige og private skoler. Ligesom byens største arbejdsplads Danish Crown også er at finde her. Samtidig er E20 motorvejen med til at give byen en central placering. Motorvejen gør ligeledes at AS Polering & Rengøring hurtigt kan komme ud til alle omkringliggende byer. Vi har sjældent mere end 35 km, når vi skal servicere vores kunder i Region Sjælland. Vi betjener i dag over 300 kunder i byen ligesom vi pudser mange butikker på Nørregade og i Ringsted outlet.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4264 0484 eller brug kontaktformularen. Du kan også udfylde vores tilbudsformular.

Er dine vinduer snavset. Find svaret her på hvordan du pudser vinduer som en professionel.

Ønsker du og prøve kræfter med vinduespudsning selv, er der nogle ting man skal være obs på. Alle kan som sådan pudse vinduer selv, spørgsmålet er bare om man har tiden eller lysten til og bruge sin weekend eller fritid på det. Men her vil jeg fortælle dig nogle guldkorn så du har noget og arbejde ud fra. Når en professionel udfører vinduespolering ser det let ud, men tag ikke fejl, det bygger på mange års erfaring.

Det første det kræver er noget udstyr og noget sæbe. Sætter det op i nogle punkter så det bliver lidt lettere for dig og få et overblik.

  • Spand med vand
  • En svaber / skraber
  • Indvasker / svamp
  • klude
  • opvaskemiddel
  • salmiak
  • sprit

Start med at fyld en spand op med fem liter vand. Varmt vand hvis det er koldt. Og koldt vand hvis det er varmt. Ved koldt vejr kan vandet fryse til is, derfor det varme vand så du har lidt tid og skrabe af. Ved varmt vejr kan varmt vand fordampe hurtigt, derfor det kolde. Er det ekstremt varmt så kom et par isterninger i spanden.

Prop noget opvaskemiddel i vandet, alt efter hvilket mærke opvaskemiddel du bruger kan du dosere efter indtil du synes den skummer nok. Nu tilsætter du en sjat salmiak i vandet. Salmiakken er god mod edderkop spind og flueskidt på vinduerne, ligesom det også er godt til og opløse fedt og fugleklatter fra ruderne.

Du er nu klar til og begynde din vinduespudsning. Start med og vaske karme og rammer ned. Vær opmærksom på hjørnerne af vinduet, da det som regel er her det meste skidt sidder evt brug en børste eller klud til og tage hjørnerne med.

Næste skridt er så at vaske vinduerne ind med vand og sæbe, knob kraftigt ved steder hvor der sidder fugleklatter og andet snavs og skidt. Er de meget slemme så vask et par vinduer ind af gangen og lad det stå og arbejde lidt. Obs ved meget beskidte vinduer skal der måske vaskes ned to gange.

Sådan pudses vinduer i Ringsted

Kør i samme baner som vist på billedet når du vasker dine vinduer

Nu tager du din svaber / skraber og køre på samme måde som billedet herunder viser. Husk og kom godt ud i hjørnerne og kanterne af vinduet og overlap altid med et par centimeter. På denne måde undgår du kedelige striber på ruden.

 

Nu er du ved og være ved vejs ende med vinduespolering. Nu skal der bare tørres kanter af med et tørt viskestykke eller en klud. Det er meget vigtigt at den er helt tør, ellers risiker du og ødelægge resultatet. til allersidst tørrer du bundstykket af.

Det lyder let og udfører vinduespudsning selv. Det er det også for nogle, for andre kan det være et weekends projekt i sig selv. Orker du ikke og bruge din dyrebar fritid på at pudse vinduer, så tøv ikke med at kontakte os. Det er så billigt at få udført vinduespolering af en professionel at andet ikke kan svare sig. Så kan du bruge tiden på familien eller slappe af og nyde din fritid, mens vi tager os af dine vinduer. Vi tilbyder forresten også hjælp til rengøring af dine solceller, vi har udstyret til det og det udføres uden fra jorden af så vi alle undgår farlig situationer med at gå på tage osv. Har du spørgsmål til nogle af vores services eller kunne du tænke dig og høre hvad vi kan tilbyde dig, så skal du være velkommen til og kontakte os for en uforpligtende snak, vi vil med glæde besvare de spørgsmål du måtte have.

Vores vinduespudser køre også i Haslev.  Roskilde. Køge

Please leave this field empty.