Rengøring af solceller

Selvom du måske ikke er klar over det, så kan du spare penge ved at rengøre og vedligeholde dine solceller. Det er en realitet, at faldende effektivitet er en konsekvens af snavsede solceller. Energien vil nemlig gå tabt i tilfælde af, at solstrålerne ikke rammer solcellerne, fordi panelet enten er snavset og / eller støvet. Det er en skam, da du rent faktisk kan spare penge ved at rengøre dine solceller hyppigt. Hvor mange penge du kan spare afhænger i høj grad af, hvor beskidte dine solceller er.

Bestil rengøring af solceller

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4264 0484 eller brug kontaktformularen. Du kan også udfylde vores tilbudsformular.

Solcellevask

Det kræver en vis viden og erfaring for at rengøre solceller. Hvis du ikke besidder den rette viden og erfaring, kan du med fordel hyre AS Polering & Rengøring til at udføre arbejdet. Vi har mange års erfaring med at rengøre solceller, så vi kan med garanti også hjælpe dig. Når vi rengøre solceller, bruger vi de bedste og nyeste teknikker og værktøjer.

Vi tilbyder solcellevask i følgende byer

  • Roskilde
  • Ringsted
  • Slagelse
  • Næstved
  • Sorø
  • Haslev
  • og en række andre byer, er du i tvivl om vi køre i dit område, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak.

Solcellerengøring er blandt vores ydelser, som vi naturligvis tilbyder til en overkommelig pris. I Danmark er vi ikke nået så langt i den teknologiske udvikling, at solceller er selvrensende. Derfor skal solceller rengøres og vaskes, ligesom det også gør sig gældende for vinduer. Prisen for rengøring af solceller afhænger primært af, hvor mange solpaneler du har, og hvor store de er. Vi rengøre dine solceller for snavs, støv, pollen og andre skadelige partikler. Når dine solceller er blevet rengjort, vil de igen kunne yde sit maksimum. Solcellerengøring gør dermed gavn for både pengepung og miljø.

Få et tilbud på rengøring af solpaneler

Trænger dine solceller til at blive rengjort, så kan du bestille tid allerede i dag. Kontakter du os via telefon eller mail, så sørger vi for at udarbejde et skarpt tilbud til dig på solcellerengøring. I den forbindelse er der mulighed for at lave en løbende aftale, så du kan holde dine solceller rene året rundt. Der er naturligvis også mulighed for at lave en samlet pris på vinduespolering og solcellerengøring, hvis du ønsker det.

Vi ser frem til at servicere dig og dine solceller.

Please leave this field empty.

Vi tilbyder også vinduespudsning i Korsør, Haslev, Næstved