Vinduespudser Sorø

Vi pudser og polerer vinduer for private og erhverv i hele Sorø og omegn

Står I med et behov for en kompetent og erfaren samarbejdspartner inden for vinduespolering i Sorø?

Vi er din lokale vinduespudser i Sorø, og leverer skinnende rene vinduer for en lang række virksomheder og private og vi vil også gerne hjælpe jer!

Rene vinduer sender et positivt signal, og lader jeres lokaler fremtræde lyse og indbydende.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4264 0484 eller brug kontaktformularen. Du kan også udfylde vores tilbudsformular.

Fast aftale på vinduespolering

Med et serviceabonnement på vinduespudsning i Sorø, kan I få regelmæssige besøg af vores vinduespudser. I bestem

Vinduespudser Sorø

Din erfarne vinduespudser i Sorø

mer naturligvis selv, hvor ofte vi skal komme forbi – I ved jo selv hvornår vinduerne plejer at være beskidte.

Vi har gennem årene løst mange forskelligartede opgaver – alle med samme høje grad af fleksibilitet og professionalisme.

Vi har med tiden opbygget en række særlige specialeområder; derfor finder du ingen bedre samarbejdspartner inden for vinduespolering , når din forespørgsel omhandler:

 • Private hjem
 • Højhuse (vinduespolering fra gondol og/eller lift)
 • Glasfacader (vinduespolering med Aqua Clean anlæg)
 • Hoteller
 • Skoler
 • Kontorer
 • Idræts- og svømmehaller
 • Børneinstitutioner
 • Plejehjem
 • Fabrikker
 • Banker
 • Indkøbscentre Butikker
 • butikskæder
 • Beboelsesejendomme
 • Trappeopgange
 • Kirker

Vores erfaring – din garanti

Vi er en virksomhed fuld af erfarne vinduespudsere med stor kærlighed til faget, har selvsagt også en faglig stolthed, der dikterer professionalisme og engagement. Derfor indebærer vores service ikke blot vinduespolering, men branchens mest stabile og pletfrie resultat – hver gang.  Vores vinduespudsere kan fremvise 8-25 års erfaring inden for vinduespolering. Det er gratis at få os ud til jeres virksomhed eller hjem for at besigtige opgaven. Giv os et kald, så giver vi et uforpligtende tilbud på pletfri polering af jeres vinduer.

AS Polering & Rengøring bygger på professionalisme, engagement og fleksibilitet. Vi udfører alle opgaver inden for vinduespolering – for virksomheder og private. Det bedste vi ved er glade kunder, og vi er ikke i tvivl om at vi leverer den bedste service indenfor faget.

AS Polering er din garanti for rene vinduer – hver gang. Kontakt din vinduespudser Sorø for et uforpligtende tilbud på vinduespudsning. Ring på tlf. 4264 0484 eller benyt dig af kontaktformularen i bunden.

Sorø

Sorø er en by i Vestsjælland på over 30.000 indbyggere, med mange flotte og historiske bygninger. Sorø Kloster og Akademi er blandt de gamle og velbevarende bygninger. Historiske personer som Biskop Absalon og Christian d. 4 har alle været med til at forme Sorø og AS Polering & Rengøring vil gøre alt for at holde byen skinnende, gennem vores vindues arbejde. Du er altid velkommen til at henvende dig, for at få et uforpligtende tilbud på din vinduespolering i Sorø

Vi tilbyder også vinduespolering i SlagelseHolbækKorsør

Please leave this field empty.

 


Den lille guide til vinduespudsning

Pudsning af vinduer i 4180 SorøDet kan volde store problemer at pudse vinduer, fordi det er svært at undgå at efterlade striber og indtørrede kalkpletter. I denne artikel kan du læse om, hvordan du udfører en vellykket vinduespolering, ligesom du kan læse gode råd herom.

Det rigtige udstyr

Den vigtigste faktor til en vellykket vinduespolering er anvendelsen af det rigtige udstyr. Udstyret er vigtigt, fordi det stort set gør hele arbejdet for dig. Det er meget få redskaber, der skal bruges til vinduespolering, men det er vigtigt, at de fungerer.
Vinduesskraber
Først og fremmest skal du bruge en vinduesskraber, som er af god kvalitet, som skraber med hård kvalitetsgummi, og som hverken har hakker eller rifter i gummiet.

Sæbeblanding

Dernæst skal du bruge en sæbeblanding til at afvaske ruden i. Du kan lave din egen sæbeblanding af koldt vand, opvaskemiddel og salmiakspiritus. Blandingen skal laves i en ren spand ved at blande 5 liter koldt vand, 1 spiseskefuld klar opvaskemiddel og en halv hætte salmiakspiritus. Almindeligt vand fra vandhanen kan bruges til at lave sæbeblandingen, men kan dog i nogle tilfælde sætte striber og pletter på dit vindue, fordi det indeholder kalk. Hvis du vil have det perfekte vand til at vaske vinduer i, kan du putte en deciliter husholdningseddike i vandet, da det binder kalken, så det ikke sætter sig på ruden.

Svamp og klud

Du skal bruge en svamp til at indsæbe ruden i sæbeblandingen ved påbegyndelsen af vinduespoleringen. Efter du har skrabet sæbeblandingen af, skal du bruge en bomuldsklud, der er fnugfri, og som tørrer godt, så du får fjernet al vand fra ruden.

Fremgangsmåde og teknik

Du starter vinduespoleringen med at indsæbe ruden grundigt i et tempo, hvor vandet ikke når at tørre ind. Når ruden er sæbet ind, skraber du vandet af med vinduesskraberen. Dette gøres ved at skrabe vandet vandret og derefter dreje i håndleddet, når du når til hjørnerne og fortsætte således ned ad ruden. Det er vigtigt med et overlap af et par centimeter mellem banerne, og at det gøres i et hurtigt og jævnt tempo. Slutteligt tørrer du rundt i vindueskanten med den tørre klud. Hvis ruden er meget beskidt, er det en god idé at vaske den to gange ved først at vaske den med sæbevandet og fjerne størstedelen af det igen med svaberen for derefter at vaske ruden endnu engang og skrabe grundigt.
Gode råd til vinduespolering
Ovenfor har du læst om, hvordan du foretager en god vinduespolering. Nedenfor får du nogle gode råd, der kan hjælpe med at gøre resultatet endnu bedre, og som gør det lettere for dig at pudse vinduer.

Vinduespolering og vejr

Der eksisterer myter om, at man skal undgå at pudse vinduer i solskin, hvilket i mere eller mindre grad blot er en myte. Der er dog alligevel noget om snakken, da det kan være en fordel at pudse vinduer på en dag, hvor det ikke er for varmt, og hvor solen ikke skinner fra en skyfri himmel, da sæbevandet på vinduerne tørrer og fordamper hurtigere i et sådant vejr, end det gør ved andre vejrtyper. Vejret er altså ikke afgørende for, hvordan din vinduespolering bliver – det er udelukkende dit tempo, der afgør dette.

Puds vinduer med jævne mellemrum

Det er en god idé at pudse vinduer forholdsvis ofte, fordi det er med til at undgå, at der dannes en fedthinde på vinduerne, som gør det svært at få dem helt rene. Dette kan især være tilfældet i køkkenet, hvor der ofte sætter sig mados på vinduerne.
Kontrollér din vinduespolering
Når du mener, at du er færdig med at polere vinduer, kan du med fordel tjekke resultatet med det samme, så du kan rette op på eventuelle fejl, mens du stadig er i gang og har udstyret ved hånden. Resultatet kan tjekkes ved at kigge ud gennem vinduet indefra, da det afslører eventuelle striber og pletter med det samme.
Husk vinduesrammer og vindueskarme
Husk at vaske både vinduesrammer og vindueskarme, når du polerer vinduer. Vinduesrammen vaskes, før du påbegynder vinduespoleringen, mens vindueskarmen vaskes efterfølgende.