Algebehandling af tag og andre overflader

Algebehandling

Efter en lang vinter, hvor der er kommet store mængder af både regn og sne, er det tid til at komme ud i haven igen, når foråret kommer, og solen igen begynder at skinne. Men vinteren og efteråret kan have været hård kost for din terrasse, husets tag eller andre overflader, som er modtagelige for alger.

Vi foretager gerne algebehandling for dig, og vi har mange års erfaring med at fjerne alger fra forskellige overflader. I det følgende kan du læse mere om, hvordan vi griber det an, og hvad du skal være opmærksom på

Algebehandling
RING PÅ TLF. 42640484

PROFESSIONEL FORNYELSE AF DIT TAG

Bestil algebehandling nu

1m2

Algebehandling af tag

Helt grundlæggende handler en algebehandling om at fjerne de alger, som i tidens løb desværre sætter sig på et hustag. Det ser ikke særligt pænt ud, og i yderste konsekvens kan det også skade din tagkonstruktion. Alger kan nemlig udvide sig en smule, når de udsættes for frost. Når dit tag har fået en algebehandling, skifter algerne farve, og de vil lige så stille forsvinde ved hjælp af regn og blæst.

Vi er meget opmærksomme på at passe godt på din bolig, når vi algebehandler taget. Derfor forsøger vi så vidt muligt at behandle taget fra jorden. Det betyder, at du slipper for, at vi kommer til at ødelægge tagsten eller andet. Det er i øvrigt kun muligt at algebehandle, når det er tørvejr, og vi foretrækker også at gøre det, når blæsten ikke er for voldsom.

Det er sund fornuft at sørge for, at taget jævnligt – måske med et par års mellemrum – får en algebehandling. På den måde kan du sørge for, at dit tag forbliver sundt, og du risikerer ikke pludselig at skulle bruge mange penge på større udbedringer. Det er faktisk en investering, som du i det lange løb vil blive glad for, da det hurtigt kan vise sig, at den hjælper dig med at spare penge.

Forskellen med en algebehandling

Hvorfor skal man fjerne alger fra sit tag?

  • Grimt og gammelt tag bliver som nyt
  • Professionel algebehandling er billigere end at lægge nyt tag.
  • Dit hus er sikret når en professionel udfører arbejdet
  • Forhindrer at tagsten frostsprænges eller knækker
RING PÅ TLF. 42640484

Algebehandling af andre overflader

Alger er ikke kun et problem på hustage. De kan også dukke op på fliser, træterrasser og andre steder, hvor miljøet er af en sådan art, at algerne kan trives. Husk på, at vi lever i et land, hvor beboelse og øvrige materialer dagligt udsættes for en stor mængde af fugt, hvilket er med til at optimere de betingelser, algerne godt kan lide.

Vi har stor erfaring med at algebehandle fliser, så disse igen kan få deres oprindelige pæne udtryk tilbage. Det kan nemlig både se sjusket og irriterende ud, hvis hele ens havegang er fyldt med alger. Det samme gør sig gældende for eksempelvis træterrasser, hvor den grønne farve af alger er en torn i øjet for mange mennesker. Heldigvis kan vi let afhjælpe dette problem, så det igen bliver en fornøjelse at benytte haven og terrassen.

Når vi arbejder med at fjerne alger – om det er på et hustag eller en havegang – er vi godt klar over, at vi befinder os et fremmed sted. Derfor gør vi også vores bedste for, at arbejdet skal gå så smertefrit og så hurtigt som muligt. For os er det vigtigt, at vi behandler dit hjem med respekt, så du kan føle dig tryg ved, at vi arbejder dér.

Miljøvenlighed er en selvfølge

Det er meget vigtigt, at vi alle sammen er med til at passe på miljøet, og derfor er vi også særdeles opmærksomme på den type af kemi, vi anvender. Vi bruger faktisk kun midler, som er 100 % biologisk nedbrydelige.