Nyheder

Hos AS Polering & Rengøring arbejdes der for tiden med en masse nye tiltag til fordel vores mange skønne kunder. I 2016 kan vi præsenteret nye ydelser og ruter, så vi kan dække endnu flere kunders behov fremover.

Professionel rengøring af solceller

Der er mange penge at spare, hvis man jævnligt sørger for at få rengjort sine solceller. Rene solceller er nemlig langt mere effektive end beskidte og snavsede solceller. Skal man rengøre sine solceller, vil det være nødvendigt at anvende de rette teknikker og produkter. De rette teknikker og produkter er vi i besiddelse af, og vi kan naturligvis klare rengøringen for dig. Som noget nyt tilbyder vi altså solcellevask til attraktive priser. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud på solcellerengøring. Vi udfører solcellevask i Ringsted, Køge, Haslev, Næstved, Roskilde og en masse andre byer og områder på Midt- og Vestsjælland.

Nye ruter i Korsør og Dianalund

Hos AS-Polering & Rengøring har vi udvidet med nye ruter, så vi nu kan servicere endnu flere kunder i Midt- og Vestsjælland. Vi har etableret nye ruter for vores vinduespudser i Korsør og Dianalund, hvor vi kan tilbyde alt inden for vinduespudsning, solcellevask, rengøring og en række andre ydelser. Bor du i Korsør eller Dianalund, kan du altså få glæde af vores mange rengøringsydelser, som bliver udført til priser, hvor alle kan være med.

Læs mere om vinduespudser Dianalund her

CO2 neutral

Som noget nyt har vi valgt at blive del af en ordning, som kæmper for CO2-neutralisering. Hos AS-Polering & Rengøring mener vi, at alle mennesker har et ansvar for at skåne miljøet, og vi er derfor glade for at støtte dette flotte initiativ. I vores daglige arbejde anvender vi miljøvenlige produkter, da vi gerne vil være med til at reducere CO2-udledningen i verden.