Rengøring Erhverv

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring skaber et rent og harmonisk arbejdsmiljø. Det er ikke kun godt for indeklimaet og sundheden, men skaber også en bedre og mindre stressfyldt arbejdsdag for medarbejderne. Derfor er udgiften til en professionel og grundig erhvervsrengøring fra AS Polering og Rengøring hurtigt tjent hjem i form af gladere og mindre stressede medarbejdere med langt færre sygedage.

AS-Polering og Rengøring udfører erhvervsrengøring hos virksomheder og institutioner overalt på Midt- og Sydsjælland. Vi udfører således allerede erhvervsrengøring i Ringsted, Slagelse Roskilde, Næstved, Haslev, Køge og mange andre byer i området.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484 eller brug kontaktformularen.

Professionel erhvervsrengøring

Hos AS-Polering og Rengøring sætter vi en ære i at udføre et professionelt og grundigt arbejde. Vi kan både klare rengøringen uden for jeres normale arbejdstid eller i arbejdstiden. Uanset hvilken løsning I vælger, kommer I ikke til at mærke meget til vores medarbejdere. De klarer rengøringen, uden at I bemærker dem, og helt uden at gribe forstyrrende ind i jeres hverdag.

Vi kan foretage alle former for erhvervsrengøring. Vi klarer således både rengøring af:

 • kontorer og erhvervslokaler
 • butikslokaler
 • produktionsområder
 • håndværks- og autoværksteder
 • dag- og andre offentlige institutioner

Daglig rengøring

Alle erhvervsrengøringsopgaver foretages dagligt eller med det interval, I finder mest optimalt for netop jeres virksomhed.

Vi stiller også gerne op og giver en ekstra hånd med, når der skal gøres følgende:

 • Hovedrengøring
 • Fraflytningsrengøring
 • Slutrengøring efter ombygninger
 • Nedvaskning af lofter og vægge
 • Rengøring af køleskabe og frysere
 • Rengøring af udvendige områder
 • Ekstra rengøring af toiletter og mandskabsrum

Lige som vi naturligvis også tilbyder vinduespudsning både indvendig og udvendig.

Hvad skal vi vide

Har du brug for et godt tilbud på erhvervsrengøring på Midt- og Sydsjælland, kan du enten give os et ring eller bruge formularen nederst på siden.

 • Udover dine kontaktoplysninger har vi brug for at vide:
 • Hvor stort et areal der skal rengøres
 • Hvad arealerne bruges til, samt
 • Hvor tit I ønsker dem rengjorte.

Det giver os de bedste forudsætninger for at vurdere opgaven. Men inden vi sender jer et tilbud, kontakter vi jer naturligvis for at snakke opgaven igennem og få den bedste forståelse af, hvordan vi kan lette jeres hverdag og skabe gladere medarbejdere og et bedre arbejdsmiljø.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Erhvervsrengøring i Ringsted

AS-Polering & Rengøring hører hjemme i Ringsted, hvor vi gør rent hos en lang række private virksomheder og forskellige offentlige institutioner. Vores professionelle rengøringsfolk glæder hver dag mange hundrede medarbejdere, brugere og kunder hos byens forretninger, firmaer og institutioner.

Bor du i Ringsted, er det derfor naturligt at få et tilbud på erhvervsrengøring fra os. Vi udfører således allerede dagligt rengøringsopgaver lige i nærheden af, hvor I holder til.

Kontakt vores vinduespudser i Ringsted her

Erhvervsrengøring i Næstved og Slagelse

Vi får løbende flere og flere kunder i Næstved og Slagelse. Det er byer der ligger inden for kort tids køreafstand fra Ringsted, lige som vi har ansatte, der bor lokalt i disse byer.

Mange erhvervsvirksomheder og institutioner i disse byer har derfor allerede erfaret, at det kan betale sig at søge udenbys, når de skal have en ekstra grundig erhvervsrengøring til den bedste pris.

Kontakt vores vinduespudser i Næstved eller Slagelse her

Erhvervsrengøring i Køge og Haslev

Køge og Haslev er også nogle af de byer, hvor vi får flere og flere erhvervskunder. Både til vinduespolering og så sandelig også inden for erhvervsrengøring. Igen har vi lokale ansatte i byen. Så der er ingen risiko for, at vi udebliver fra rengøringen, selv om vintervejret skulle hærge.

Så har du et firma, en produktionsvirksomhed eller har ansvaret for rengøringen på en institution, bør du ikke tøve med at kontakte os for et tilbud på jeres rengøringsopgave. Vil du have et tilbud fra vores vinduespudser Haslev klik venligst på linket. Vores vinduespudser i Køge finder du her

Erhvervsrengøring i Roskilde

Mod nord har vi kunder helt i Roskilde. Her har vi både rengøringsfolk og vinduespudsere boende, der er klar til at rykke ud til netop jeres firma eller institution. Priserne er de samme lave og arbejdet udføres lige så grundigt, som vi er kendt for hos vores andre erhvervskunder rundt om på Sjælland. Er du interesseret i vores vinduespolering i Roskilde så læs mere her.