Fliserens og imprægnering

Fliserens og imprægnering

Fliser kan blive ramt af eksempelvis alger og ikke mindst flisepest, som kan være meget besværligt at slippe af med. Flisepest dukker tit op igen og kan være til stor irritation, når du gerne vil have en præsentabel terrasse eller havegang. Flisepest har kun brug for sol og fugt for at vokse, men vær dog opmærksom på, at for meget solskin trods alt slår den ihjel. Derfor ser du også typisk flisepest på nordsiden af huset.

Det gør flisepest til en hårdfør størrelse, som du skal være meget opmærksom på at behandle på rette måde. Vi har stor erfaring med at fjerne flisepest ved hjælp af fliserens og også efterfølgende imprægnere dine fliser, så du i lang tid kan nyde synet af rene og pæne fliser.

RING PÅ TLF. 42640484

PROFESSIONEL FORNYELSE DINE FLISER

Bestil fliserens nu

1m2

Husk at få renset dine fliser

Som allerede antydet kan det være en svær opgave helt at slippe for flisepest. Men hvis du sørger for at få professionelle folk til at tage sig af sagen, kan det alligevel vise sig, at du kan få skovlen under problemet. En effektiv fliserens kan nemlig fjerne alt det skidt, som desværre samler sig på fliserne i løbet af tiden. På den måde kan vi hjælpe dig med at få bugt med både mos, flisepest og alger.

Da vi har mange års erfaring med at løse disse problematikker på en effektiv og miljøvenlig måde, kan vi hurtigt hjælpe dig med endnu engang at give dig flisernes pæne look tilbage. Helt afhængig af omfanget af problemet er der flere forskellige tilgange med hensyn til at finde den rette løsning.

En af de allerbedste måder, hvorpå du kan holde flisepest nede, er at sørge for, at du jævnligt får en professionel til at gøre fliserne rene. Det kan nemlig også godt være hårdt arbejde, og derfor er det en god idé, at du allierer dig med eksempelvis os. Vores ekspertise betyder nemlig, at vi kan udføre et godt stykke arbejde, uden at det tager alt for lang tid.

Gode grunde til at rense dine fliser

  • Fliserne bliver som nye

  • Hurtigere og billigere end at ligge nye fliser

  • Med imprægnering er fliserne vandafvisende op til 8 år

  • Ingen frostsprængte eller ødelagte overflader
BESTIL NU

Imprægnering hjælper på holdbarheden og udseendet

Det kan godt betale sig at sørge for at behandle fliserne på terrassen eller i havegangen godt. På den måde slipper du nemlig for, at der sætter sig både snavs og skidt. Samtidig er du også med til at forlænge flisernes levetid, hvilket både er godt for din pengepung og godt for miljøet. Du kender imprægnering fra fodtøj, hvor du kan sprøjte dine sko eller støvler med et stof, som sørger for, at vand og snavs ikke sætter sig fast. Det er samme idé, der ligger bag imprægnering af fliser.

Inden vi starter med at imprægnere dine fliser, er det vigtigt, at de er helt rene. Derfor vil vi i første omgang fjerne eventuel algebelægning og andet snavs, der måtte sidde på fliserne. Det betyder også helt praktisk, at imprægneringen sprøjtes direkte på selve flisen frem for at blive sprøjtet ovenpå det skidt, som sidder der i forvejen.

Imprægnering af fliser har flere fordele. Helt grundlæggende sørger imprægneringen for, at flisen ikke kan optage så meget vand som tidligere. Derfor får alger og flisepest sværere betingelser og vil mange gange ikke dukke op igen. På samme tid yder vores imprægnering også flisen beskyttelse i de hårde vintermåneder, hvor frostsprængninger ellers ses.

Vi passer på miljøet

Vi er meget opmærksomme på at passe på vores miljø, og derfor anvender vi udelukkende midler, der godkendt til formålet. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om skadelige stoffer i din nærhed, når vi arbejder hos dig.