Servicefradrag

Kære kunde.
Vi vil lige minde jer om at gøre brug af servicefradraget, da der er penge og sparer. Når du får pudset vinduer af en professionel vinduespudser har man ret til og gøre brug af servicefradraget. Vinduespudsning er højst sandsynligt ikke din ønske beskæftigelse, og sikkert grunden til vi pudser dine vinduer for dig. Du kan både få fradrag på indvendig og udvendig polering af dine vinduer. Vores firma lever op til alle forpligtelser så du dermed kan spare penge på din vinduespolering for hele år 2016 og 2017. Der er dog nogle meget simple punkter som skal opfyldes fra din side af.

Spar penge. Gør brug af servicefradraget i 2016/2017

  • Alle fakturaer fra os skal gemmes i tre år
  • Regningerne skal indbetales elektronisk, enten via netbank eller mobilepay
  • Fradraget skal være indberettet for 2016 senest i februar 2017

Alle hustandens personer over 18 år

Hver person over 18 år har et servicefradrag på 6000 kr årligt på serviceydelser.  Det er lige meget om du ejer boligen eller bor til leje. Du kan sparer 33% på alle regninger fra os af, som du har modtaget i løbet af året. Det er vigtigt og pointere at du ikke får 6000 kr i hånden men en tredje del af de 6000 altså 2000 kr. Da de færreste private kunder har et større forbrug end 6000 kr årligt på vinduespolering vil i altså kunne spare 2000 kr, som vil komme til betaling via et forhøjet fradrag på skatten i løbet af 2017.  Vores fakturaer levere op til kravene fra skat. Så du kan trygt indberette dine regninger fra os
Du indberetter dit servicefradrag her https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=2234759
Skulle du stå i den situation at du ikke kan finde regningerne på vinduespudsning, skal du være velkommen til og kontakte os, så finder vi dem frem i systemet og sender dem til dig via mail.

Bestil en vinduespudser

Har du stadig ikke gjort brug eller bestilt en vinduespudser kan det stadig nås.
Du finder vores forskellige vinduespudser her under