Rengøring: Privat, Erhverv og Trappevask

Rengøring Privat

Vi holder dit hus rent! Vi kan udarbejde en rengøringsplan sammen med dig så du har indflydelse på hvordan den skal være, og dermed få rengøring som du ønsker det. Du kan læse mere om vores rengøring for private, og se vores pris liste her. Står du og skal til og fraflytte et hus eller en lejlighed kan vi også hjælpe med en slutrengøring eller hovedrengøring, og dermed undgå og miste dit depositum.

Læs mere

Rengøring Erhverv

Vores erfaring inde for erhvervsrengøring er bred, vi har institutioner, kontorer og bilhandler i vores kundebase. Vi kan derfor strikke et tilbud sammen som passer lige nøjagtigt til jeres behov. Vi udarbejder en rengøringsplan eller følger den i på nuværende tidspunkt selv har, og kan derfor sikre os og jer, at der er en konstant frisk og ren fornemmelse i bygningen til gavn for jeres ansatte, kunder og brand.

Læs mere

Trappevask

Vi tilbyder rengøring og trappevask på hele Sjælland. Vores ansatte har minimums 5 års erfaring med trappevask, dermed er du sikret den samme høje kvalitet hver gang. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på jeres opgange og sikre jer en oplevelse hver gang jeres beboere kommer hjem fra arbejde. Trappevask giver huset og området et frisk pust og en fornemmelse af renhed, kvalitet og luksus.

Læs mere

Få hjælp til din rengøring

Vi tilbyder mange former for rengøring og altid til lave priser. Du har mulighed for at lave en fast aftale om rengøring og selv bestemme, hvor ofte vi skal komme. Alternativt kan du bestille os fra gang til gang. Vi kan tilbyde yderst fordelagtige priser på rengøring i Ringsted, Slagelse, Næstved, Haslev, Køge og Roskilde. Ønsker du et tilbud eller vil du hører mere om dine muligheder, står vi selvfølgelig til rådighed. Læs mere om hvad vi tilbyder herunder.

Vi kan hjælpe dig på en lang række områder og renligheden er afgørende for de fleste virksomheder. Har du brug for professionel rengøring, er vi klar på at give dig et helt uforpligtende tilbud. Vi er fleksible og kan tilbyde dig mange forskellige løsninger. Det har altså ingen betydning om I har brug for erhvervsrengøring, kontorrengøring eller rengøring af private hjem. AS Polering & Rengøring kan hjælpe dig med alle opgaver og udføre et professionelt stykke arbejde.