Solcellevask – For miljø og økonomi

FÅ EN PRIS PÅ SOLCELLEVASK – PÅ UNDER 1 MINUT

TILBUDSFORMULAR
Solcellevask på Sjælland

Solcellerengøring

Selvom du måske ikke er klar over det, så kan du spare penge ved at rengøre og vedligeholde dine solceller. Det er en realitet, at faldende effektivitet er en konsekvens af snavsede og beskidte solceller. Energien vil nemlig gå tabt i tilfælde af, at solstrålerne ikke rammer solcellerne, fordi panelet ikke er vasket professionelt. Det er en skam, da du rent faktisk kan spare penge ved at rengøre dine solceller hyppigt. Hvor mange penge du kan spare afhænger i høj grad af, hvor beskidte dine solceller er og en solcellevasks-ordning betaler hurtigt for sig selv.

Kontakt os
Solcelle viden om vask

Solcelleviden

Det kræver en vis viden og erfaring for at rengøre solceller. Hvis du ikke besidder den rette viden og erfaring, kan du med fordel hyre os til at udføre arbejdet. Vi har mange års erfaring med at rengøre solceller, så vi kan med garanti også hjælpe dig. Når vi rengøre solceller, bruger vi de bedste og nyeste teknikker og værktøjer. Når vi vasker dine solceller bruger vi ultrarent vand som ikke efterlader kalk. Læs vores “Ofte stillede spørgsmål” for mere information omkring solceller og hvordan de skal vaskes rigtigt.

Se prislisten
solcellevask og maksimal ydelse

Solcellevask der betaler for sig selv

Solcellerengøring er blandt vores ydelser, som vi naturligvis tilbyder til en overkommelig pris. I Danmark er vi ikke nået så langt i den teknologiske udvikling, at solceller er selvrensende. Derfor skal solceller rengøres og vaskes, ligesom det også gør sig gældende for vinduer. Prisen for rengøring af solceller afhænger primært af, hvor mange solpaneler du har, og hvor store de er. Vi rengøre dine solceller for snavs, støv, pollen og andre skadelige partikler. Når dine solceller er blevet rengjort, vil de igen kunne yde sit maksimum. Solcellerengøring gør dermed gavn for både pengepung og miljø.

0$

Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt

Vælg Antal Solceller

Vælg antal solceller ved at køre den lyseblå slider frem og tilbage.


Tag-hældning

Fladt til næsten-fladt tag


(under 25graders hældning og kræver stige)

Almindeligt tag


(over 25graders hældning og kræver ikke stige)

Du skal foretage et valg før du kan forsætte

NÆSTE

Oplysninger

The final estimated price is :

Opsummering

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat:
Total :

HENT TILBUD

tilbud på solcellevask

Tilbud på Solcellevask

Trænger dine solceller til at blive rengjort, så kan du bestille tid allerede i dag. Kontakter du os via telefon eller mail, så sørger vi for at udarbejde et skarpt tilbud til dig på solcellerengøring. I den forbindelse er der mulighed for at lave en løbende aftale, så du kan holde dine solceller rene året rundt. Der er naturligvis også mulighed for at lave en samlet pris på vinduespudsning og solcellerengøring, hvis du ønsker det.

Læs vores svar, til 10 alm. spørgsmål omkring Solcellevask

10 alm. spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Er solpaneller selvrensende?

Producenter hævder at solceller er selvrensende, vores erfaring viser desværre noget andet. Regn og vind tager det meste, men med tiden vil der blive dannet en algebelægning, fugleklatter og pollen og birk pletter som regnen ikke kan tage. Over en længere periode vil dette begynde og få betydning for effektiviteten af dit anlæg

Hvor ofte anbefales det at vaske solceller?

Vi anbefaler som minimum og få vasket sine solceller en gang årligt. Dermed sikre du at dit solfangeranlæg altid producere det maksimale, og er vedligeholdt.

Kan snavs og skidt mindske effekten af solceller?

Undersøgelser har vist at fire gram støv per panel kan mindske produktionen med op til 40 % ved ekstreme tilfælde, dette er ikke vores erfaringer med klimaet i Danmark. Ved udsatte solceller som er monteret tæt på havne, tæt op af landbrug, især svinestalde, eller på feks industribygninger med flade tage med under 25% hældning kan produktionen stige med 10 – 15 %. De fleste vil opleve en stigning på 5 %.

Kan man vakse solceller med almindeligt vand og sæbe?

Nogle forhandler sælger en masse udstyr til rengøring af solpaneler. Du skal dog være opmærksom på flere ting.

  • Solceller kan ikke tåle kemikalier (kun det som producenten af dit anlæg anbefaler)
  • Vask aldrig solceller med almindeligt postevand, dette vil blot medføre at du får kalkpletter på dine paneler, ved gentagne gange kan kalken brænde sig fast, og så kan man ikke få det væk igen.
  • Brug aldrig svampe eller klude som ikke egnet til det, da det blot vil resultere i ridser. Ønsker du selv og vaske dem så køb en børste som er beregnet til det og vask dem i regnvejr så du får skyllet vandet væk med regnvand.
  • Sikkerheden ved og kravle rundt på taget, det er ikke besparelsen værd. Vi vasker 90 % af alle vores kunders solcelle anlæg fra jorden

 

Får man vand på loftet ved solcellevask?

Vi har aldrig oplevet vand er begyndt og trænge ind på loftet, den eneste måde dette skulle kunne lade sig gøre, er hvis dit tag er utæt i forvejen, men så vil du også få vand ind i forbindelse med regnvejr. Vi har selvfølgelig de rigtige forsikringer via TRYG hvis uheldet skulle ramme. Så du kan trygt vælge os som din samarbejdspartner.

Skal der være adgang til vand når vi kommer og vasker solceller?

Nej. Vi har altid 400 liter ultrarent vand med (kalkfrit vand)

Skal man være hjemme ved udførsel af bestilt solcellevask?

Nej i behøver ikke være hjemme, vi skal bare have adgang til dit solcelleanlæg, så klarer vi resten.

Hvornår kommer vi efter bestilling af solcellevask?

Vi bestræber os på vaske dine solceller senest 14 dage efter bestilling. De fleste opgaver klarer vi inden for en uge.

Hvor vasker vi solceller?

Vi tilbyder solcellevask til private på hele Sjælland. Ved erhverv og større solcelleparker er vi landsdækkende

Rabat!

Har du en fast aftale på vinduespolering hos os i forvejen, får du 20 % rabat på vores listepriser.