Vinduespudser Bagsværd

NYD UDSIGTEN…

…Fra klare, rene og nypudsede ruder!

Vi tilbyder professionel vinduespudsning i Bagsværd og omegn – til ALTID favorable priser og i topkvalitet. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på din vinduespolering, rengøring af solceller, fliserens og algebehandling.

Vores mål er, at leve op til vores kunders forventning om:

  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Højt service niveau
  • Rettidighed

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Respekteret firma med mange års erfaring!

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vi løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv i Bagsværd som er en del af Galdsaxe kommune. OG udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder!

AS-polering & Rengøring – Når service og kvalitet tæller. Vi har pudser i hele Galdsaxe kommune

Vi har poleret vinduer i 2880 Bagsværd siden 2015

Bagsværd er med sine omkring 25.000 indbygger en større del af af Gladsaxe kommune som vi dækker med vinduespolering, solcellevask, fliserens og algebehandling. Vi har pudset vinduer og renset fliser og algebehandlet i området siden 2015 og kundekredsen er vokset med tiden. I dag kan vi tilbyde priser som er i bund grundet kundetætheden. Vi spare kørsel, du spare penge

Vores vinduespudser er også aktive i Glostrup Herlev Skovlunde og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Bagsværd
Vinduespolering og Vinduespudser i Bagsværd

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Ydelser vi også tilbyder vores kunder

Solcellevask

Solcellevask

Har du solceller på dit tag, så kan vi hjælpe dig med vedligholdelse af dem. Hold dit solcelleanlæg rent og producere max hver dag. Vores priser starter fra 199,-

Bestil solcellevask
Fliserens

Fliserens

Er dine fliser ramt af fliserpest og mos? Vi har løsningen. Miljørigtig fliserensning i Bagsværd uden brug af kemikalier. Vores priser starter ved 29 kr pr kvm

Bestil fliserens
Algebehandling

Algebehandling

Er dit tag eller fliser ramt af alger. Så har vi løsningen. Algebehandling af tag i Bagsværd til lave priser. Vores priser starter ved 899 kr inkl 200 kvm belægning

Bestil algerens

As Polering – Din lokale vinduespudser i Bagsværd

AS polering startede op med vinduespolering i Ringsted på Midtsjælland i 2012 og er dig spredt udover hele Sjælland med flere lokale underafdeling rundt i forskellige byer her i Bagsværd. Vores dygtige vinduespudser Bagsværd varetager alle AS polerings kunder i nærområdet og har hurtigt mulighed for at rykke ud til et tilbud eller en opgave.

Vi har forsøgt at samle det bedste hold bestående af vinduespudser med minimum 8 års erfaring. Vores vinduespudser Henrik som varetager opgaver i jeres by har sammenlagt 25 år erfraing med pudsning hos private og erhverv. Dermed har han opbygget en meget stor viden som kun kan opnås i marken og ude hos kunderne. Du er dermed i trygge hænder. Vi kan klarer alle slags opgaver, både de små lejligheder og helt op til de større erhvervsbygninger.

Mangler du en lokal vinduespudser Bagsværd er du kommet det rette sted. Udfyld blot vores formular og vi vender tilbage med et skarpt tilbud på vinduespolering

Håndværkerfradag på polering i Bagsværd

Husk at gøre brug af håndværkerfradraget. I 2020 er der fradrag på en række udvalgte services og håndværkerydelser. Når du får pudset vinduer af AS Polering har vi sikret os at vi lever op til alt så du kun skal udfylde det på din selvangivelse. Lige nu kan du få op til 6.100 kr pr person over 18 år som har adresse i jeres bolig.

Vores fakutra lever op til kravene, det eneste du skal gøre er at betale regningen elektronisk via netbank eller mobilepay og udfylde det i din selvangivelse, på den måde får du dit fradrag, med let og simpelt.

Alt vinduespolering er dækket af fradraget, om det er inde eller udvendigt der pudset hos dig. Så slå til nu og gør brug af dit fradrag.

Når du er kunde hos os sendes alle regninger på mail, dermed kan du nemt finde dem frem igen hvis du skulle have brug for det. Du kan også ringe ind til kontoret og så sender vi et kontoudtog til dig. Vores kontoudtog kan findes 5 år tilbage.

Læs mere om servicefradrag her 

Solcellevask med kalkfrit vand

Solcellevask i Bagsværd

En af vores ydelser er solcellevask. Vi har siden 2012 vasket rigtig mange solcelleanlæg og har dermed opbygget en meget stor erfaring inde for området. Har du solceller som er begyndt at se lidt beskidte ud, er de ramt af alger eller fugleskidt, så har vi løsningen.

Med vores kalkfrievand kan vi klare alt fra mindre solcelleanlæg til de større solcelleparker. De fleste boliger har et anlæg på mellem 14 og 36 paneller, for at disse producer på fuld kapacitet skal de vedligholdes i ny og næ. Vi anbefaler at få vasket sine solceller en gang årligt, på denne måde undgår du at det gror til med alger.

Alle vores vinduespudser i Bagsværd har et rentvandsanlæg monteret i bilen. Vandet laves på vores lager hvorfra der tankes op dagligt. På den måde er vi sikre på altid at have nulvand i bilerne. Med vores specielle teleskopstænger og børster lavet udlukkende til solcellevask, kan vi vakse de fleste anlæg fra jorden af. Dermed vaskes det på en forsvarlig og sikkerhedsmæssigt korrekt måde. Ønsker du at tjekke op på priser osv anbefales det at tage et kig på vores solcelleside. Der finder du en beregner som udregner en pris til dig helt uforpligtende.

Vask af vinduer med kalkfritvand

Som nogen af de første på hele Sjælland fik rentvandsænlæg. Vi har siden 2012 tilbudt vores kunder vask af vinduer ved hjælp af nulvand. Nulvand er vand der renses igennem flere forskellige filtre for til sidst at blive skyllet med et specielt fremstillet granlut som gør vandet 100 % kalkfrit. På den måde er det nu muligt at vaske med rent vand uden brug af sæber.

Alle vores vinduespudser i Bagsværd er udlært i korrekt brug af anlægget. Som nogle af de få virksomheder i hele Danmark tilbyder vask af vinduer på helt op til 30 meters højder.

Anlægget har sparet virksomheder for mange penge i liftleje, vores anlæg bruges dog også på private boliger. Mange huse har velux og ovenlys vinduer som tidligere skulle vaskes eller pudses indfra, dette kan nu klares udefra så du som kunde ikke behøver og spekulere i at sætte tid af til at være hjemme så pudseren kan få adgang. Ligeledes er det et perfekt værkstøj til at nå kviste osv. Vores vinduespudser laver en vurdering om det kan bruges på dine vinduer eller om det skal klares med en traditionel vinduespolering. Ønsker du at vide mere er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak

Erhvervsbygning i Bagsværd

FAQ – Vinduespudser Bagsværd

Hvad koster en vinduespudser i Bagsværd

En vinduespudser koster fra 90 kr. Et typisk hus ligger på omkring 150 kr for udvendig pudsning

Hvilke intervaller på pudsning kan man vælge ?

Du kan vælge intervaller på hver 4, 8 eller 12 uge. Indvendig polering kan bestilles efter jeres behov

Kører i kun i Bagsværd ?

Vi køre hele Bagsværd og omegns kommunerne

Gives der naborabat hvis vi er flere på samme vej som ønsker en aftale ? 

Vi giver altid rabat ved flere tilmeldinger på samme vej, kontakt os gerne for at høre priser

Behøver vi være hjemme ?

Der skal være adgang rundt om huset så vinduespudseren kan komme til vinduerne

Hvad med indvendigt ?

Indvendigt bestilles i god tid i forvejen. Man er også altid velkommen til at spørge pudseren om han har tid, dog kan dette ikke garanteres. Kan man ikke være hjemme ved indvendig polering skal der lægges en nøgle et aftalt sted

Hvordan betaler man ?

Ved hvert besøg ligger vi en følgeseddel i postkassen. Faktura fremsendes på mail efterfølgende. Betaling er via betalingsservice, mobailepay eller girokort. Der kan også betales kontant