Vinduespudser Ballerup!

NYD UDSIGTEN…

…Fra klare, rene og nypudsede ruder!

Din lokale vinduespudser i Ballerup. Vi tilbyder professionel vinduespudsning, Solcellevask, fliserens og algebehandling i Ballerup og omegn – til ALTID favorable priser og i topkvalitet. Vores mål er, at leve op til vores kunders forventning om:

  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Højt service niveau
  • Rettidighed

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484 eller brug kontaktformularen.

Respekteret firma med mange års erfaring!

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vi løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv. Og udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder

Ballerup ligger i det smukke Nordsjælland

I 1911 havde Ballerup 1.161 indbyggere, heraf ernærede 133 sig ved landbrug, 403 ved håndværk og industri, 263 ved handel, 56 ved transport og 106 af egne midler. Nu er Ballerup en noget større by og med et indbyggertal på 39019, rummer byen industri, landbrug, Offentlige institutioner, storcenter mv og har ligesom andre byer også et stort behov for vinduespolering for at husene er præsentable.

Vi pudser også vinduer i SmørumVærløseVirum og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Ballerup
Vinduespolering og Vinduespudser Ballerup

Skriv til os og få et hurtigt tilbud