Vinduespudser Ballerup!

NYD UDSIGTEN…

…Fra klare, rene og nypudsede ruder!

Din lokale vinduespudser i Ballerup. Vi tilbyder professionel vinduespudsning, Solcellevask, fliserens og algebehandling i Ballerup og omegn – til ALTID favorable priser og i topkvalitet. Vores mål er, at leve op til vores kunders forventning om:

  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Højt service niveau
  • Rettidighed

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

Respekteret firma med mange års erfaring!

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vi løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv. Og udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder

Ballerup ligger i det smukke Nordsjælland

I 1911 havde Ballerup 1.161 indbyggere, heraf ernærede 133 sig ved landbrug, 403 ved håndværk og industri, 263 ved handel, 56 ved transport og 106 af egne midler. Nu er Ballerup en noget større by og med et indbyggertal på 39019, rummer byen industri, landbrug, Offentlige institutioner, storcenter mv og har ligesom andre byer også et stort behov for vinduespolering for at husene er præsentable.

Vi pudser også vinduer i SmørumVærløseVirum og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Ballerup
Vinduespolering og Vinduespudser Ballerup

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Andre services AS Polering ApS tilbyder i Ballerup

Solcellevask

Solcellevask

Har du solceller på dit tag, så kan vi hjælpe dig med vedligholdelse af dem. Hold dit solcelleanlæg rent og producere max hver dag. Vores priser starter fra 199,-

Bestil solcellevask
Fliserens

Fliserens

Er dine fliser ramt af fliserpest og mos? Vi har løsningen. Miljørigtig fliserensning i Ballerup uden brug af kemikalier. Vores priser starter ved 29 kr pr kvm

Bestil fliserens
Algebehandling

Algebehandling

Er dit tag eller fliser ramt af alger. Så har vi løsningen. Algebehandling af tag i Ballerup til lave priser. Vores priser starter ved 899 kr inkl 200 kvm belægning

Bestlil algerens

AS Polering – Din lokale vinduespudser i Ballerup siden 2013

AS Polering har været aktive i byen med vinduespolering og vinduespudsning for private og virksomheder i Ballerup siden 2013. I dag btejener vi over 200 private kunder i Ballerup og omegn. Vores kundekreds er bred, fra et plans parcelhuse til større erhverv. Vi er meget stolte af vores fag og gør vores yderste for at tilfredstille dig som kunde.

Alle vores vinduespudser har minimum 8 år erfaring fra branchen, nogle af os har været vinduespudser i over 30 år. Så vi har ekpertisen inde for alle slags opgaver. Mangler du en stabil vinduespudser i Ballerup er du altså kommet det rette sted.

Alle vores vinduespudser er oplært i korrekt brug af kalkfrit vand. Derfor kan vi altid tilbyde nogle af markedets bedste priser på vinduespolering i Ballerup

Over 2.500 kunder kan ikke tage fejl, vores reklamtioner fra kunder ligger på under 0.10 procent. Dette er yderst flot vores branche i betragtning.

Vask med kalkfritvand

Mange kunder er blevet introduceret for vores smarte rentvandsanlæg. Nogle har tidligere prøvet det hos en tidligere vinduespudser og ikke været tilfredse med det. Dette kan vi godt forstå, da det kræver en del erfaring og rette teknik for at opnå det gode resultat. Mange vinduespudser tror man bare lige vasker vinduerne over og så er det pænt. Men dette er langt fra godt nok.

Med vores store erfaring i brug af rentvandsanlæg, vi var nogle af de første på markedet på Sjælland der begyndte på det,  har vi opbygget en viden og erfaring som tager mange år at lære. Ved brug af anlæg vaskes rammer og sprosser i vinuderne, gøres dette ikke korrekt står du tilbage med et meget plettet vindue og derfra den dårlige  oplevelse med systemet. Dette er en skam da vi ved at man kan opnå de bedste resultater ved korrekt brug af anlægget.

Har du tidligere  haft en vinduespudser som ikke vaskede dine vinduer godt nok, og ønsker du en second opinion på det skal du være velkommen til at kontakte os. Vi pudser både med anlæg og traditionelt.

Vask af vinduer med kalkfritvand i Ballerup

Besværlige vinduer vaskes med anlæg

Med vores anlæg kan vi nå op i højder på 27 meter. Vi er et af de få firmaer på Sjælland som tilbyder vask af vinduer i disse højder. Ligeledes kan besværlige vinduer som tidligere ikke kunne pudses forsvarligt af vores vinduespudser nu vaskes fra jorden af.

Ved hjælp af vores telskopstænger vaskes kviste og velux vinduer fra jorden af. Dette betyder for dig som kunde at vi kan pudse dine velux vinduer og kviste uden at få adgang til din bolig.

Ønsker du at høre nærmere eller vil du gerne have os ud og fremvise vores anlæg og vaske et vindue så du selv med egne øjne kan se resultatet, så kontakter du blot din vinduespudser Ballerup for et uforpligtende tilbud.

Da vi køre i området hver uge er ventetiden på et godt tilbud på vinduespolering i Ballerup meget hurtigt klaret.

FAQ – Vinduespudser Ballerup

Hvad koster en vinduespudser i Ballerup

En vinduespudser koster fra 90 kr. Et typisk hus ligger på omkring 150 kr for udvendig pudsning

Hvilke intervaller på pudsning kan man vælge ?

Du kan vælge intervaller på hver 4, 8 eller 12 uge. Indvendig polering kan bestilles efter jeres behov

Kører i kun i Ballerup?

Vi køre hele Ballerup og omegns kommunerne

Gives der naborabat hvis vi er flere på samme vej som ønsker en aftale ? 

Vi giver altid rabat ved flere tilmeldinger på samme vej, kontakt os gerne for at høre priser

Behøver vi være hjemme ?

Der skal være adgang rundt om huset så vinduespudseren kan komme til vinduerne

Hvad med indvendigt ?

Indvendigt bestilles i god tid i forvejen. Man er også altid velkommen til at spørge pudseren om han har tid, dog kan dette ikke garanteres. Kan man ikke være hjemme ved indvendig polering skal der lægges en nøgle et aftalt sted

Hvordan betaler man ?

Ved hvert besøg ligger vi en følgeseddel i postkassen. Faktura fremsendes på mail efterfølgende. Betaling er via betalingsservice, mobailepay eller girokort. Der kan også betales kontant