Vinduespudser Birkerød

Kender du dette, der er ikke noget værre end spildt arbejde og sådan føler du det garanteret, når du opdager striber, helligdage og vandskjolde, efter du selv har været i gang med at pudse ruder. Det værste er, at det kommer til at irritere dig, hver gang du kigger ud af vinduerne.

For selv om du måske kun kan se striberne, når solen står lige på, så ved du, at de er der.

Det giver dig sjældent lyst til at skulle i gang med at pudse og polere dine vinduer igen. Den gode nyhed er, at du faktisk kan få en vinduespudser til Birkerød, der er så billig, at du vil undre dig over, hvorfor du nogensinde har gjort det selv.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Det er billigere at bestille en vinduespolering end du tror

Det er i hvert fald den oplevelse vores kunder får, når de får en pris på vinduespudsning i Birkerød.

For selv om der er mange andre vinduespudsere i byen, så vil vi altid kunne tilbyde priser i den lave ende, grundet alle de kunder vi har i nærområdet, og derfor vil vi altid være konkurrencedygtige i vores priser uden og gå på kompromis med kvaliteten.

Vi tilbyder også og hjælpe dig med fliserens og algebehandling

Vinduespudser med erfaring i Birkerød

Når først kunderne ser os tage fat, forstår de som sagt ikke, at de nogensinde har pudset vinduer selv. For det ser legende let ud, koster ikke alverden og vigtigst af alt, så slipper de for at skulle bøvle med det selv.

Inden længe har de nemlig rene og helt klare ruder i både deres døre og vinduer uden hverken striber, rande eller andre spor efter vinduespudseren.

Faktisk er det svært at se, at der overhovedet er ruder i vinduerne – en imponerende effekt der overrasker mange af vores kunder.

Ønsker du også rene vinduer, eller mangler du hjælp til og vaske dine solceller, rense dine fliser eller algebehandle dit tag kan vi også hjælpe med dette. Kontakt os for en uforpligtende snak, og hør nærmere og hvad vi kan tilbyde dig.

Vi tilbyder også vinduespolering i: HolteLyngby Hellerup og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Birkerød
Vinduespolering og Vinduespudser Birkerød

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Andre services AS Polering ApS tilbyder i Birkerød

Solcellevask

Solcellevask

Har du solceller på dit tag, så kan vi hjælpe dig med vedligholdelse af dem. Hold dit solcelleanlæg rent og producere max hver dag. Vores priser starter fra 199,-

Bestil solcellevask
Fliserens

Fliserens

Er dine fliser ramt af fliserpest og mos? Vi har løsningen. Miljørigtig fliserensning i Birkerød uden brug af kemikalier. Vores priser starter ved 29 kr pr kvm

Bestil fliserens
Algebehandling

Algebehandling

Er dit tag eller fliser ramt af alger. Så har vi løsningen. Algebehandling af tag i Birkerød til lave priser. Vores priser starter ved 899 kr inkl 200 kvm belægning

Bestlil algerens

AS Polering og vinduespolering i Birkerød

AS Polering & Rengøring ApS blev etableret på Midtsjælland i 2012 og er siden vokset til at dække hele Sjælland med lokale afdelinger i en række byer på Sjælland. Vi startede i det små og betjener idag over 2.500 kunder med vinduespolering og relateret opgaver.

I dag pudser vi vinduer hos 200 lokale borger i Birkerød. Vores dygtige vinduespudser har mange års erfaring og alle har ren straffeattest og minimum 10 år erfaring i branchen, så vi har den rette viden til at håndtere alle slags opgaver.

Så mangler du en lokal vinduespudser skal du være velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Det eneste du skal gøre er at udfylde en formular med dine oplysninger så høre du fra os inden dagen er omme.

Vores erfaring er bred, det kan være lejligheder, mindre huse til større villaer. Vi har altid det rette udstyr med i vores biler ligesom vi også tilbyder vask af karme og vinduer med rentvandsteknologi. Som nogle af de første på Sjælland har vi fået installeret rentvandsanlæg i alle vores biler. Dermed kan vi pudse velux vinduer, svært tilgængelige vinduer.

Vask af ovenlys vindue i birkerød

Vask af vinduer med kalkfrit vand

Som nævnt tidligere har alle vores pudser et rentvandsanlæg installeret i deres biler, her vil jeg fortælle lidt om kalkfrit vand.

Rentvand, eller kalkfritvand som det også kaldes produceres på vores lager hvor fra vores polere tanker vand op i deres biler. Processen med at lave vandet er lidt lige som de filtre man kan få til sidst hus, vores er dog bare i en større udgave. Den helst store forskel ligger i at til husholdningsbrug køre det igennem en form for salt og til vinduespudsning bruges der en granulat der gør vandet ioniseret.

Når vandet er ioniseret kaldes vandet også nul vand, dvs at vandet bliver agressivt. Når vandet er agressivt er det perfekt til at vaske karme, vinduer og solceller med.

Ved hjælp af nolge teleskop stænger på op til 26 meter kan vi vaske solceller, besværlige vinduer og veluxvinduer fra jorden af uden brug af stige, og får at opnå det perfekte resultat skal karmene også vaskes ned. Dermed slår man to flyer med et smæk, du får vasket vinduer og karme ned i samme omgang. Er du i tvivl om effekten er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, så kommer vi gerne ud og vasker et vindue ned for dig så du kan se med dine egne øjne at det virker.

Kan kalkfrit vand bruges på alle vinduer ?

Kalkfrit vand kan desværre ikke bruges på alle vinduer. Vores professionelle vinduespudser vil ved første besøg eller ved tilbudsgivning lave en vurdering af om dine vinuder er egnet til det. Alle velux vinduer, ovenlysvinduer og solceller kan vaskes med kalkfritvand. Omkring 90 % af alle vinduer og karme kan også vaskes med det. De få tilfælde som det ikke kan bruges på er ved vinduer som er malet med oliemaling.

Vindues som er malet med oliemaling pudses altid traditionelt af vores vinduespudser. Erfaring har vist os at det ikke fungere på den slags vinduer.

Fordelen ved dette system er at du slipper for løber på vinduerne, ligesom du ikke vil opleve vender og aftørringsmærker efter vinduespudsningen. Du vil også opleve at vinduerne holder sig renere i længere tid. Ligesom der kan spares mange penge på vinduespolering af besværlige eller svært tilgængelige vinduer.

Idag har mange kunder valgt systemet til. Som kunde har du altid mulighed for at få pudset vinduerne på gammeldags maner. Vores vinduespudser vil altid polere vinduerne som du ønsker det. Vi anbefaler dog at du får det prøvet ihvertfald en gang.

Bestilling af vinduespolering i Birkerød

Når du ønsker at bestille et tilbud på vinduespolering eller vinduesvask i Birkerød, har vi brug for at vide nogle ting omkring dit hus. Vi skal bruge følgende oplysninger

  1. Hvilke slags vinduer har
  2. Antal af vinduer
  3. Antal plan på dit hus
  4. Skal der pudses inde og ude
  5. Interval på pudsning

En vinduespudser aftale strikkes sammen som du ønsker det. Nogle vil gerne have pudset vinduer hver måned, andre måske hver anden eller tredje måned. Ved indvendigt anbefale vi altid at dette aftales efter jeres behov, det kunne feks være i forbindelse med en fest og at i ønsker vinduerne står skarpt til begivenheden.

Vi oplever tit at kunder bliver overrasket over hvor billigt det er at få rene vinduer i Birkerød og omegn. Grundet vores tætte kundemasse har vi mulighed for at give gode priser på professionel vinduespudsning i Birkerød. Udfyld blot en formular og du har en pris inden dagen er omme

FAQ – Vinduespudser Birkerød

Hvad koster en vinduespudser i Birkerød

En vinduespudser koster fra 90 kr. Et typisk hus ligger på omkring 150 kr for udvendig pudsning

Hvilke intervaller på pudsning kan man vælge ?

Du kan vælge intervaller på hver 4, 8 eller 12 uge. Indvendig polering kan bestilles efter jeres behov

Kører i kun i Birkerød ?

Vi køre hele Birkerød og omegns kommunerne

Gives der naborabat hvis vi er flere på samme vej som ønsker en aftale ? 

Vi giver altid rabat ved flere tilmeldinger på samme vej, kontakt os gerne for at høre priser

Behøver vi være hjemme ?

Der skal være adgang rundt om huset så vinduespudseren kan komme til vinduerne

Hvad med indvendigt

Kan man ikke være hjemme ved indvendig polering skal der ligges en nøgle et aftalt sted