Vinduespudser Farum

NYD UDSIGTEN…

…Fra klare, rene og nypudsede ruder!

Vi tilbyder professionel vinduespudsning i Farum og omegn – til ALTID favorable priser og i topkvalitet. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på din vinduespolering, rengøring af solceller, fliserens og algebehandling. .

Vores mål er, at leve op til vores kunders forventning om:

  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Højt service niveau
  • Rettidighed

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Respekteret firma med mange års erfaring!

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vi løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv i Farum. OG udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder!

AS-polering & Rengøring – Når service og kvalitet tæller.

Vi har poleret vinduer i Farum siden 2013

Farum døbes som by tilbage i 1370 og ligger i det naturskønne nordsjælland. Med sine 19967 indbyggere, offentlige institutioner, virksomheder og bevaringsværdige bygninger, fodbold stadium mv har Farum ligesom andre byer også et stort behov for vinduespolering for at husene er præsentable.

Vores vinduespudser er også aktive i Birkerød Allerød Værløse og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Farum
Vinduespolering og Vinduespudser Farum

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Andre services AS Polering ApS tilbyder i Farum

Solcellevask

Solcellevask

Har du solceller på dit tag, så kan vi hjælpe dig med vedligholdelse af dem. Hold dit solcelleanlæg rent og producere max hver dag. Vores priser starter fra 199,-

Bestil solcellevask
Fliserens

Fliserens

Er dine fliser ramt af fliserpest og mos? Vi har løsningen. Miljørigtig fliserensning i Farum uden brug af kemikalier. Vores priser starter ved 29 kr pr kvm

Bestil fliserens
Algebehandling

Algebehandling

Er dit tag eller fliser ramt af alger. Så har vi løsningen. Algebehandling af tag i Farum til lave priser. Vores priser starter ved 899 kr inkl 200 kvm belægning

Bestlil algerens

AS Polering – Din lokale vinduespudser i Farum

Vi har pudset og vasket vinduer siden 2013 i hele Farum og Furesø kommune. Idag betjener vi omkring 150 kunder i selve Farum. Vi gør vores yderste for at være jeres fortrukne vinduespudser i Farum.

Alle vores vinduespudser i Farum har minimum 10 års erfaring og har oparbejdet en stor erfaring inde for vinduesvask med rentvandsanlæg. De færreste vinduespudser firmaer kan nå de højder vi kan.

Vi er altid med på det nyeste udstyr som kan opdrives på markedet, ligesom vi sætter os grundigt ind i tingene inden vi tilbyder det til jer som kunder. Mangler du en professionel vinduespudser i Farum eller Furesø er vi de rette at kontakte.

Med vores lave priser kan det slet ikke betale sig at lege vinduespudser selv. Brug du heller tiden på noget andet så klare vi dine vinduer så de står skinnende rene når du kommer hjem.

Vinduespudsning med anlæg

Når vi vasker vinduer med vores smarte anlæg bruges der kalkfrit vand. Det vil sige vandet i sig selv kan ikke lave pletter. Når man starter op med at bruge anlæg på sine vinduer, er det vigtigt at man får vasket det hele i bund første gang. Gøres det ikke ordentligt kan der opstå nogle pletter på vinduet som kan ligne kalk.

Når vi opstarter en kunde, starter vi med at vaske karme og lister godt ned, derefter kan selve vinduesvasken starte. Dette gøre meget grundigt indtil vi kan se vinduerne er blevet rene og blanke. Den erfarne pudser kan mærke det på børsten når det er rent. Derefter skylles der oppe fra ned så vi får alt skidt og støv med.

Nogle gange skal denne proces gentages to gange for at opnå det rette resultat. Skulle der stadig være pletter når vandet tørre ind, kontakter du os bare så kommer vi og vasker vinduerne om igen. Vi anbefaler helt klart denne metode ved større huse med mange små vinduer. Det er billigere at få vasket sit hus med anlæg frem for traditionel poleirng. Kontakt os så laver vi en vurding af din opgave

Solcellevask i Farum

Vask af solceller i Farum

Har du solceller på taget kan vi også hjælpe dig med vask af disse. Over tid vil der komme et støvlag på panellerne, alt efter om du bor ud til marker eller trafikkeret veje skal disse vaskes minimum en gang om året. Nogle anbefaler to gange årligt vi mener dog en gang årligt er rigeligt.

Vask af solceller skal ses som vedligeholdelse af anlægget da det ellers over tid vil blive meget beskidt og blive belagt med alger. Dette kan sætte produtionen ned med nogle procenter. Når man alligevel har lavet så stor investering giver det altså mening og og holde det pænt og produktivt.

Solceller vaskes med vores kalkfrie vand og specielle børste som udlukkende bruges til solcelleanlæg. Vi har stor erfaring med vaske solceller og har gjort det siden 2012. Du kan trygt overlade opgaven til os. Kontakt os gerne eller få en pris direkte ved hjælp af vores solcelleprisberegner 

Vores priser starter fra 200 kr. Har du spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak

FAQ – Vinduespudser Farum

Hvad koster en vinduespudser i Farum

En vinduespudser koster fra 90 kr. Et typisk hus ligger på omkring 150 kr for udvendig pudsning

Hvilke intervaller på pudsning kan man vælge ?

Du kan vælge intervaller på hver 4, 8 eller 12 uge. Indvendig polering kan bestilles efter jeres behov

Kører i kun i Farum ?

Vi køre hele Farum og omegns kommunerne

Gives der naborabat hvis vi er flere på samme vej som ønsker en aftale ? 

Vi giver altid rabat ved flere tilmeldinger på samme vej, kontakt os gerne for at høre priser

Behøver vi være hjemme ?

Der skal være adgang rundt om huset så vinduespudseren kan komme til vinduerne

Hvad med indvendigt

Kan man ikke være hjemme ved indvendig polering skal der ligges en nøgle et aftalt sted

Kalk på vinduer ?

Mange slås med kalk på vinduer især badeværelsesvinduer og vinduer op af en udendørs hane. Dette er desværre tidskrævende og det er bedst at der reageres hurtigt så kalken ikke når at sætte sig på vinduerne. Skulle du ved et uheld have ladet det tørre ind, er der selvføglelig en læsning på det.

Jeg vil anbefale at du læser vores blogindlæg om kalk på vinduer. Har du ikke mod på at kaste dig ud i det så kontakt os gerne. Vi tilbyder dog kun fjernelse af kalk hos vores faste kunder.

Vores kontakt oplysninger

Ønsker du at bestille en vinduespudser i Farum kan dette gøres på flere måder.

Du kan kontakte os telefonisk mellem 8.00 og 16.00. Besvares telefonen ikke anbefales det at du sender os en mail på info@as-polering.dk

Du kan også altid udfylde en formular her på siden eller gøre brug af vores hent tilbud formular