Vinduespudser Farum

NYD UDSIGTEN…

…Fra klare, rene og nypudsede ruder!

Vi tilbyder professionel vinduespudsning i Farum og omegn – til ALTID favorable priser og i topkvalitet. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på din vinduespolering, rengøring af solceller, fliserens og algebehandling. .

Vores mål er, at leve op til vores kunders forventning om:

  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Højt service niveau
  • Rettidighed

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Respekteret firma med mange års erfaring!

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vi løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv i Farum. OG udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder!

AS-polering & Rengøring – Når service og kvalitet tæller.

Vi har poleret vinduer i Farum siden 2013

Farum døbes som by tilbage i 1370 og ligger i det naturskønne nordsjælland. Med sine 19967 indbyggere, offentlige institutioner, virksomheder og bevaringsværdige bygninger, fodbold stadium mv har Farum ligesom andre byer også et stort behov for vinduespolering for at husene er præsentable.

Vores vinduespudser er også aktive i Birkerød Allerød Værløse og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Farum
Vinduespolering og Vinduespudser Farum

Skriv til os og få et hurtigt tilbud