Vinduespolering i Fuglebjerg

Vinduespudser Fuglebjerg – Hos AS-Polering & Rengøring har vi flere års erfaring i at levere gode resultater inden for vinduespolering. Vi er stolte af vores arbejde, og sætter en ære i at levere velpolerede vinduer. Vi tilbyder også vinduespolering i Fuglebjerg. Vores kundekreds spænder vidt og bredt, så hvad enten vinduerne er placeret hos private, i virksomheder eller i offentlige institutioner, kan vi tilbyde en god og effektiv vinduespolering.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000 eller brug kontaktformularen.

Vinduespudsning i Fuglebjerg

Vi kan tilbyde at pudse vinduerne efter dine behov. Det kan være i et bestemt tidsinterval eller hvis du har andre behov som kunde. Vi er fleksible og ønsker at opfylde det ønske du måtte have. Vores erfaring betyder, at vi altid kan levere rene vinduer, som kunderne er tilfredse med. Når vi har foretaget en vinduespudsning er den altid 100 % pletfri. Vi bruger gode produkter og værktøjer, som ikke efterlader mærker eller spor fra vinduespoleringen. Har du brug for en god og effektiv vinduespudser i Fuglebjerg, er du velkommen til at henvende dig. AS Polering & Rengøring fokuserer på miljøvenlighed, høj kvalitet, kombineret med fordelagtige priser. Er det noget for dig, er vi altid åbne for at give dig et godt tilbud.

Lidt om Fuglebjerg

Fuglebjerg som er kendt under herregårdenes land, ligger på den vestlige del af Sydsjælland hvor landbruget altid har været byens hoved erhverv. Kong Christian den femte har været med til og forme byen i tidernes morgen. I dag består fuglebjerg af en dejlig by som bære praj af at være en landbrugsby men på samme tid og have fuldt med tiden og moderniseret dig. Fuglebjerg har omkring 2000 borger og består en lille hyggelige by og bondelandsbyer rundt om, Sneslev, Krummerup og Haldagermagle høre med til byen. Fuglebjerg ligger i Næstved kommune og er en af vores fokus byer. Vi har pudset vinduer i byen siden 2013 og har en fornuftig kundekreds som vi pudser vinduer hos. Da vi holder til på Midtsjælland har vi ikke langt til Fuglebjerg hvor vi i dag servicere omkring 45 private hjem med vinduespolering i topklasse.

Vi har også ruter med vinduespolering i SkælskørNæstvedHerlufmagle og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

vinduespudser Fuglebjerg
Vinduespolering og vinduespudser Fuglebjerg

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Vinduespolering er ikke svært

Når der skal pudses vinduer i Fuglebjerg kan vi sagtens mærke hvornår der høstes, da landbruget støver en del når det er højsæson. Derfor ved vi også at der altid vil være et behov for rene vinduer i Fuglebjerg. mange pudser selv deres vinduer, og det i sig selv er også let nok. Udfordringen ligger i når der skal bruges stige og man har mange bondehus vinduer, hvilket man kan sige er aktuelt da Fuglebjerg er en landbrugsby, og der derfor er mange huse med bondehus vinduer. Vi har erfaringen og det rette udstyr til og udfører denne slags vinduespudsnings opgave.

Hvordan pudser du selv vinduerne

Hvis du ikke har det rette udstyr og værktøj bliver det meget langsom proces. Derfor som det første kører du ned i dit lokale byggemarked og køber en skraber hvor skinnen kan skiftes til andre størrelser. Du vil højst sandsynligt få brug for en skinne på 20 og 2 centimeter, disse passer perfekt til bondehus vinduer. Har du større vinduer og andet glas i andre størrelser køber du selvfølgelig nogle som passer til din opgave. Det er vigtigt at gummiet er blødt om sommeren og hårdt om vinteren. Du skal også købe en indvasker eller en børste som er beregnet til glas. Er du heldig har de også rigtig sæbe til vinduespudsning ellers kan du bruge opvaskemiddel som er et udmærket alternativ til den rigtige sæbe. Kom en propfyld salmiak i vandet også.

Du er nu klar til og vaske dine vinduer

Start med at børste eller vaske alle din vindueskarme og rammer. Når du har gjort det er klar til og vaske vinduerne ind. Da vi på forhånd ved at der kan være meget støv på vinduerne fra markerne, vil jeg anbefale at du lader vinduerne stå i blød et stykke tid, giv det et par minutter. Nu finder du den rette skinne frem og pudser fra hjørne til hjørne hele vejen ned. Til allersidst tørrer du efter med en tør klud, viskestykker er lige så effektive og efterlade flotte vinduer. Som en sidste ting tørrer du bundstykkerne af for det pæneste resultat. Nu skulle du meget gerne stå med flotte blanke ruder. Er dette ikke tilfældet skal du være mere end velkommen til og kontakte os for et uforpligtende tilbud på din vinduespolering, vi er altid klar til og hjælpe dig, og da vi ikke har så langt til Fuglebjerg ville du kunne lave en aftale hurtigt med os. Vores priser er i bund men servicen og kvaliteten af vores service helt i top.