Vinduespudser Gentofte

Vinduespudser Gentofte? Hos AS-Polering tilbyder vi vinduespolering til hele Sjælland – og Gentofte er naturligvis ingen undtagelse. Vi pudser og polerer dine vinduer både indvendigt og udvendigt, så du kan glæde dig over, at dine vinduer bliver flotte og rene igen. Vi tilbyder også fliserens, algebehandling og vask af dine solceller til fornuftige priser

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000 eller brug kontaktformularen.

Vinduespudser i Gentofte

Vores kundekreds er bred, vi  servicere private- og erhvervskunder i Gentofte og omegn. Vi sætter en stor ære i at levere tilfredsstillende resultater til priser, hvor alle kan være med. Er du træt af, at dine vinduer er beskidte og plettede, så er det måske på tide at få gjort noget ved dem. Har du ikke selv tid, kan du med fordel hyre os som din vinduespudser i Gentofte, vi varetage din opgave .

Få et godt tilbud

Du skal være mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på vinduespudsning. Vi udarbejder gerne et tilbud på baggrund af dine individuelle behov og ønsker. Vi ser frem til og høre fra dig

Vi har også ruter med vinduespolering i KlampenborgHellerup Roskilde og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Gentofte
Vinduespolering og Vinduespudser Gentofte

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Vinduespolering i Gentofte

AS Polering ApS har pudset vinduer i Gentofte kommune her under  Dyssegård, Hellerup, Vangede og Charlottenlund siden 2014. Idag betjener vi flere hundrede kunder i området. Vores motto er Når service og kvalitet tæller, dette agter vi at leve fuldt ud til. Som virksomhed ønsker vi at gøre det yderste for at du skal være tilfreds med vores polering.

Vores lokale vinduespudser i Gentofte har en baggrund som vinduespudser de sidste tyve år. Han har været hos AS Polering de sidste fem år og kan klarer stortset alle slags opgaver. Huse med små palævinduer til større erhvervsbygninger er ikke noget problem.

Mangler du en vinduespudser så du også kan nyde rene vinduer så tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer gerne forbi og ser på din opgave og sender et uforpligtende tilbud på vinduespudnsing til dig på mail efterfølgende.

Gentofte kommune

Gentofte Kommune er med sine 74.830 indbygger en af de større byer vi pudser vinduer i. Byen består af mange huse og en del lejligheder. I Gentofte finder man også nogle af det større udfordringer med vinduerne på husene. Nogle ligger ud til vand, andre i grønne områder. Alle med hver sine udfordringer.

Hos AS Polering i Gentofte er du i trygge hænder, større huse med mange vinduer eller mindre lejligheder på feks Kildegårdsvej er alle opgave vi kan varetage.

Ved større huse ville vi evt kunne bruge vores demiraliseret vandanlæg, som alle vores vinduespudser har med i deres biler. Med vores rentvandsanlæg kan vi vaske vinduer i op til 26 meters højder. De færreste huse er dog så høje, men en del huse i Gentofte har mange vinduer med kviste, eller andre svært tilgængelige vinuder. Alt dette kan med fordel vaskes med anlæg.

Da brug af anlæg gøre tingene lettere, er der altså penge at spare på din vinduespolering.  Kontakt os og høre nærmere om denne løsning. Det er gratis at indhente et tilbud på vinduespolering i Gentofte. Du sender blot en mail, og så vender vi tilbage med et tilbud senest dagen efter .

Andre services som AS Polering tilbyder

Med tiden har vi udvidet vores opgaver. I dag kan vi hjælpe dig med vask af solceller, rens af fliser eller algebehandling af dit tag. Med vores kalkfrie vand kan vi vaske dine solceller fra jorden af, dog er der huse hvor der skal bruges stige, den har vi selvfølgelig selv med. Ved vask af solceller er det vigtig at det rette udstyr bliver brugt til vedligeholdelse af dem. Vasker du dem med almindeligt vand fra vandhanen vil du få kalkpltter på dem. Får dette lov til at sige længe nok kan du stå med et større problem.

Kalk på solceller er ikke noget man bare lige får af igen. De fleste solceller kan ikke tåle kemikalier, så en kalkfjerner er ikke aktuelt til det. Ligeledes er det vigtigt at du bruger en teleskop stang som ikke ridser eller smager cellerne. Sidst kræves det også at den rigtige slags børste bruges. Der fremstilles nogle specielle som vinduespudser kan købe hos dig grejshop.

Har du fliser som er ramt af flisepest og mos kan vi også hjælpe med det. Vores hedvandsnlæg varmer vandet op til 90 grader. På denne måde kan vi fjerne div. belægninger uden brug af kemikaler overhovedet. Vil du høre nærmere så send blot en mail eller ring til os.

Bestilling af vinduespudser i Gentofte

Når du bestiller et tilbud på vinduespudsning i Gentofte, skal vi bruge nogle informationer. Når du udfylder vores kontakt formula, skal vi bruge følgende

  • Navn
  • Adresse
  • Interval på polering
  • Skal der pudses udvendigt
  • hvor tit skal der pudses indvendigt
  • Evt send nogle billeder af alle sider på dit hus

Med disse informationer kan vores vinduespudser slå jeres adresse op på google maps. Nogle gange kan vi se boligerne der på og udregne en pris, andre gange er vores vinduespudser nød til at køre forbi og se på opgaven. Det koster ikke noget og indsende en forespørgelse.

Ved solcellevask kan du bruge vores formular under fanen solcellevask. Der har vi fået lavet en beregner som udregner din pris med det samme. Indtast antal solceller, vælg om der er hældning på taget, den vil så udregne en pris til dig med det samme. Er du tilfreds med prisen udfylder du blot resten af oplysningerne

FAQ – Vinduespudser Gentofte

Hvad koster en vinduespudser i Gentofte ? 

En vinduespudser koster fra 90 kr. Et typisk hus ligger på omkring 150 kr for udvendig pudsning

Hvilke intervaller på pudsning kan man vælge ?

Du kan vælge intervaller på hver 4, 8 eller 12 uge. Indvendig polering kan bestilles efter jeres behov

Kører i kun i Gentofte ?

Vi køre hele Gentofte og omegns kommunerne

Gives der naborabat hvis vi er flere på samme vej som ønsker en aftale ? 

Vi giver altid rabat ved flere tilmeldinger på samme vej, kontakt os gerne for at høre priser

Behøver vi være hjemme ?

Der skal være adgang rundt om huset så vinduespudseren kan komme til vinduerne

Hvad med indvendigt ?

Kan man ikke være hjemme ved indvendig polering skal der ligges en nøgle et aftalt sted

Vinduesvask i Gentofte