Vinduespudser Glostrup

NYD UDSIGTEN…

…Fra klare, rene og nypudsede ruder!

Vi tilbyder professionel vinduespudsning i Glostrup og omegn – til ALTID favorable priser og i topkvalitet. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på din vinduespolering, rengøring af solceller, fliserens og algebehandling.

Vores mål er, at leve op til vores kunders forventning om:

  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Højt service niveau
  • Rettidighed

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Respekteret firma med mange års erfaring!

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vi løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv i Glostrup og omegns kommunerne. OG udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder!

AS-polering & Rengøring – Når service og kvalitet tæller. Vi pudser vinduer i hele Glostrup kommune

Vi har poleret vinduer i 2600 Glostrup siden 2015

Glostrup er med sine omkring 22.600 indbygger en større kommune som vi dækker med vinduespolering, solcellevask, fliserens og algebehandling. Vi har pudset vinduer og renset fliser og algebehandlet i området siden 2015 og kundekredsen er vokset med tiden. I dag kan vi tilbyde priser som er i bund grundet kundetætheden. Vi spare kørsel, du spare penge

Vores vinduespudser er også aktive i Bagsværd Herlev Skovlunde og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Glostrup
Vinduespolering og Vinduespudser i Glostrup

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Solcellevask

Solcellevask

Har du solceller på dit tag, så kan vi hjælpe dig med vedligholdelse af dem. Hold dit solcelleanlæg rent og producere max hver dag. Vores priser starter fra 199,-

Bestil solcellevask
Fliserens

Fliserens

Er dine fliser ramt af fliserpest og mos? Vi har løsningen. Miljørigtig fliserensning i Glostrup uden brug af kemikalier. Vores priser starter ved 29 kr pr kvm

Bestil fliserens
Algebehandling

Algebehandling

Er dit tag eller fliser ramt af alger. Så har vi løsningen. Algebehandling af tag i Glostrup til lave priser. Vores priser starter ved 899 kr inkl 200 kvm belægning

Bestil algerens

AS Polering – Din lokale vinduespudser i Glostrup

AS Polering ApS startede med vinduespudsning og vinduesvask på Midtsjælland i 2012 og dækker i dag hele Storkøbenhavn og resten af Sjælland med diverse serviceydelser. Med tiden har vi fået opbygget en stor erhvervserfaring inde for branchen og kan klare alle slags opgaver, både minde huse og lejligheder og til større erhvervsbygninger.  Alle vores folk er lokale i deres området med ansvar for deres egne diskrekter.

Vores vinduespudser er nøje udvalgt ud fra den profil vi synes vores vinduespudser skal have. På den måde er du sikker på at den vinduespudser som kommer ud til dig i Glostrup altid levere den høje kvalitet vi ønkser at stå for. Når du bestiller en vinduespudser skal det  være en ydelse du nyder at betale for uden at skulle klage over fejl og mangler.

Alle vores vinduespudser er ansatte på normale vilkår dvs sige at vi ikke bruger underleverandør og ligeledes ikke køre på akkord. Sådan sikre vi at vores vinduespudser altid har den rette tid til opgaverne uden at skulle stresse med at banke så mange kunder af om dagen som muligt.

Som nogle af de første på Sjælland tog vi rentvandsanlæg i brug og har ligeledes en meget stor faglig viden om korrekt brug af anlæg , vand og stænger som bruges i forbindelse med vinduesvask.

Vinduespolering i Glostrup

Vinduespolering Glostrup

Vinduesvask Glostrup

Vinduesvask Glostrup

Vinduesvask med demiraliseret vand

Med vores kalkfri vand kan vi vaske vinduer som tidligere ikke var muligt uden at gå på kompromis med sikkerheden. Alle vores vinduespudser er oplært i hvordan man vasker vinduer på den rigtige måde så resultatet bliver pænt. Kalkfrit vand kan næsten bruges på alle slags vinduer, dog er der undtagelser på nogle vinduer som kan være utætte eller malet med en maling som smitter af så det dermed ikke er muligt at opnå det perfekte pletfrie resultat.

Ved første besøg vil vores vinduespudser Glostrup altid lave en vurdering om dine vinduer egner sig til det.

Med vores anlæg kan vi nå helt op til 26 meters højder. Vi har sparet en masse større erhvervsbygninger og lejlighedskomplekser for mange penge ved at skære lift omkostningerne fra.

Vores kalkfrie vand produceres på vores lager hvorfra vores vinduespudser tanker op dagligt. På den måde sikre vi altid 100 % demirailseret vand. Vandet i sig selv kan ikke danne pletter på vinduerne. Den eneste måde der kan være pletter efter en vinduesvask er vis rammer og lister ikke vaskes ned grundigt første gang. Men alt dette har vores vinduespudser styr på. Skulle det mod forventningen ikke være tilfredsstillende kommer vi selvfølgelig og retter igen uden beregning.

Solcellevask i Glostrup

Vores demiraliseret vand kan bruges til mange ting. Feks kan vi også vaske solceller og forskellige gavle ned. Ved solcellevask er det vigtigt at der bruges kalkfrit vand da du ellers kan gøre skade på anlægget som kan være næsten umuligt at få pænt igen. Almindeligt vand fra vandhanen kan ikke bruges da du vil efterlade kalkpletter som vil brænde sig fast på overfladen af panelet.

Når vi vasker solceller i Glostrup har vores vinduespudser altid rentvand med sig i en tank, ligesom vi også altid har de rette stænger så vi kan vaske fra jorden af uden at bukke tagrender osv.

Med den rette børste opnår vi utrolige pæne resultater. Mange andre virksomheder lover op vil 30 % mere produktion af strøm, dette er en skrøne og passer ikke. Du skal se en solcellevask som veligeholdelse at dit anlæg så det står pænt i mange år. Ifølge vores egne test vi har lavet har vi kunne se en minimal forskel når solcellerne vaskes. Det er trods alt pænnere at se på et skinnende blank solcelleanlæg frem for et grønt og beskidt anlæg, så derfor se det som veligeholdelse af dit anlæg.

Alle vores vinduespudser er selvfølgelig oplært i vask og rengøring af solpaneller. Du er altså i trygge hænder når du overlader opgaven til os. Med priser fra 199 kr for en vask kan det næste ikke svare sig at købe en masse forskellige børster og stænger og bruge sine weekender på det. Kontakt os blot for et uforpligtende tilbud på din vask af solceller

Vask af vinduer med kalkfrit vand

Som i kan se på videoen vaskes rammer og lister først grundigt inden selve glasset vaskes og skylles. Efterfølgende tørre det pænt op uden løber, vender og grimme hjørner

FAQ – Vinduespudser Glsotrup

Hvad koster en vinduespudser i Glostrup

En vinduespudsning koster fra 90 kr. Et typisk hus ligger på omkring 150 kr for udvendig pudsning

Hvilke intervaller på pudsning kan man vælge ?

Du kan vælge intervaller på hver 4, 8 eller 12 uge. Indvendig polering kan bestilles efter jeres behov

Kører i kun i Glostrup?

Vi køre hele Glostrup og omegns kommunerne

Gives der naborabat hvis vi er flere på samme vej som ønsker en aftale ? 

Vi giver altid rabat ved flere tilmeldinger på samme vej, kontakt os gerne for at høre priser

Behøver vi være hjemme ?

Der skal være adgang rundt om huset så vinduespudseren kan komme til vinduerne

Hvad med indvendigt ?

Indvendigt bestilles i god tid i forvejen. Man er også altid velkommen til at spørge pudseren om han har tid, dog kan dette ikke garanteres. Kan man ikke være hjemme ved indvendig polering skal der lægges en nøgle et aftalt sted

Hvordan betaler man ?

Ved hvert besøg ligger vi en følgeseddel i postkassen. Faktura fremsendes på mail efterfølgende. Betaling er via betalingsservice, mobailepay eller girokort. Der kan også betales kontant