Din lokale vinduespudser i Glumsø

Effekten af rene vinduer bør aldrig undervurderes. Det sender et positivt signal til gæster og kunder. I en travl hverdag er det dog sjældent vinduespudsning, som står øverst på dagsordenen. Det betyder dog ikke, at du må leve med fedtede og beskidte vinduer. Med en serviceaftale med AS Polering & Rengøring kan man være helt sikker på, at man får leveret vinduespolering i Glumsø, af højeste kvalitet. Vi har flere års erfaring og sætter en ære i at forlade kunden med pletfri vinduer.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000 eller brug kontaktformularen.

Få en fast aftale på vinduespolering i Glumsø

Vælger du at få et fast abonnement til vinduespolering, kan vi komme på fastsatte datoer. Det betyder, at I har god tid til at rydde vindueskarmene og ved, hvornår vinduerne igen bliver poleret. Har du brug for at få pudset dine vinduer i Glumsø, må du endelig kontakte os for en uforpligtende snak.

om Glumsø

Glumsø er en stationsby som ligger mellem Ringsted og Næstved. Vi har pudset vinduer i byen siden 2012 og pudser i dag vinduer for omkring 50 private kunder. Byen har omkring 2100 borger og høre under Næstved kommune som vi også tilbyder vores forskellige services i. Da Glumsø var en af de første byer vi tilbød vinduespudsning i, har det en stor betydning for os, og vi vil gøre alt for holde byens vinduer rene. Vi har pudset Glumsø Sogn og en del andre butikker i byen på Storegade osv. Byen er også kendt for sin dejlige fredet natur og den smukke Glumsø sø hvor der både kan fiskes og slappes af i smukke omgivelser. Historisk er Glumsø også en gammel by, der er bla. fundet tegn på at der har været et folk for over 5000 år siden som levede omkring Vestergårdsmose.

Glumsø har i dag en folkeskole og en speedway bane som er populær for alle omkring midt og syd Sjælland. Glumsø består af både by og en del omkringliggende små landsbyer som feks Næsby, Sandby og Vinderup som vi selvfølgelig også tilbyder vinduespolering i, så bor du i de små landsbyer er du også velkommen til og kontakte os for et tilbud på din vinduespudsning eller vedligeholdelse af dine solceller. Prisen er ikke højere af at du bor i de små landsbyer.

Vi har også ruter med vinduespolering i Herlufmagle Næstved Ringsted og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

vinduespudser Glumsø
Vinduespolering og vinduespudser Glumsø

Skriv til os og få et hurtigt tilbud