Vinduespudser Haslev

Vinduespudser Haslev. Pletfri og ny vaskede vinduer i bygningen sender et positivt signal til omgivelser og de forbipasserende. I en travl hverdag bliver vinduespudsning desværre tit nedprioriteret. Med en aftale med AS Polering & rengøring behøver du ikke længere at få hovedbrud over, hvordan du skal finde tid til at polere dine vinduerne.

Vi er professionelle vinduespudser i Haslev og kan hjælpe dig med vinduespolering i Haslev, så ofte som behovet kræver det. Vi kan komme med forskellige tidsinterval alt efter, hvad du ønsker som kunde og vi forlader ikke vinduerne, før de er 100 % pletfri og du er helt tilfreds med dine rene ruder.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484 eller brug kontaktformularen.

Vinduespolering Haslev – Din fortrukne partner

Hos AS-Polering & Rengøring har vi flere års erfaring i at foretage vinduespolering, algebehandling og fliserens. Vi kender lokalområdet rigtig godt, hvilket betyder, at vi kan levere services i Haslev til en pris, som afgjort ligger i den lave ende af markedet. Selvom prisen er lav, garanterer vi, at du får en effektiv og pletfri rengøring af vinduerne. Vi tilbyder vinduespolering til både private, virksomheder og det offentlige. Der er hverken opgaver der er for små eller store, for os som virksomhed.

Om Haslev

Haslev er ikke den største by med 11.000 indbyggere, men der er alligevel et godt behov for vinduespudsning fra private og virksomheder. AS Polering & Rengøring har stort fokus på at benytte miljøvenlige produkter, så leder du efter en dygtig, billig og miljøvenlig pudser i Haslev, er vi klar på at hjælpe dig. Vi har kørt i byen siden 2012 og betjener i dag omkring 60 private kunder i byen og vokser år for år i Haslev, skal du være den næste der nyder rene vinduer af os .

Vi har også ruter med vinduespolering i KøgeBorupRoskilde og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

vinduespudser Haslev
Vinduespolering og vinduespudser Haslev

Skriv til os og få et hurtigt tilbud