Vinduespudser Haslev

Vinduespudser Haslev. Pletfri og ny vaskede vinduer i bygningen sender et positivt signal til omgivelser og de forbipasserende. I en travl hverdag bliver vinduespudsning desværre tit nedprioriteret. Med en aftale med AS Polering & rengøring behøver du ikke længere at få hovedbrud over, hvordan du skal finde tid til at polere dine vinduerne.

Vi er professionelle vinduespudser i Haslev og kan hjælpe dig med vinduespolering i Haslev, så ofte som behovet kræver det. Vi kan komme med forskellige tidsinterval alt efter, hvad du ønsker som kunde og vi forlader ikke vinduerne, før de er 100 % pletfri og du er helt tilfreds med dine rene ruder.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Vinduespolering Haslev – Din fortrukne partner

Hos AS-Polering & Rengøring har vi flere års erfaring i at foretage vinduespolering, algebehandling og fliserens. Vi kender lokalområdet rigtig godt, hvilket betyder, at vi kan levere services i Haslev til en pris, som afgjort ligger i den lave ende af markedet.

Selvom prisen er lav, garanterer vi, at du får en effektiv og pletfri rengøring af vinduerne. Vi tilbyder vinduespolering til både private, virksomheder og det offentlige. Der er hverken opgaver der er for små eller store, for os som virksomhed.

Om Haslev

Haslev er ikke den største by med 11.000 indbyggere, men der er alligevel et godt behov for vinduespudsning fra private og virksomheder. AS Polering & Rengøring har stort fokus på at benytte miljøvenlige produkter, så leder du efter en dygtig, billig og miljøvenlig pudser i Haslev, er vi klar på at hjælpe dig. Vi har kørt i byen siden 2012 og betjener i dag omkring 60 private kunder i byen og vokser år for år i Haslev, skal du være den næste der nyder rene vinduer af os .

Vi har også ruter med vinduespolering i KøgeBorupRoskilde og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

vinduespudser Haslev
Vinduespolering og vinduespudser Haslev

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Solcellevask

Solcellevask

Har du solceller på dit tag, så kan vi hjælpe dig med vedligholdelse af dem. Hold dit solcelleanlæg rent og producere max hver dag. Vores priser starter fra 199,-

Bestil solcellevask
Fliserens

Fliserens

Er dine fliser ramt af fliserpest og mos? Vi har løsningen. Miljørigtig fliserensning i Haslev uden brug af kemikalier. Vores priser starter ved 29 kr pr kvm

Bestil fliserens
Algebehandling

Algebehandling

Er dit tag eller fliser ramt af alger. Så har vi løsningen. Algebehandling af tag i Haslev til lave priser. Vores priser starter ved 899 kr inkl 200 kvm belægning

Bestil algerens

AS Polering har lokal afdeling i Haslev

Vi har siden 2012 været aktive i byen med vinduespolering, solcellevask og fliserens. Da kundebasen er vokset med tiden har vi nu fået vores egen lokale afdeling i Haslev. Fra Røn Alle betjener vores vinduespudser i Haslev dagligt alle kunder i byen og omkring liggende byer. Vi kan med stolthed nu kalde os din lokale vinduespudser Haslev.

Ønsker du at støøte din lokale vinduespoleringsforretning er det altså os du skal kontakte. Vi garantere dig en service der i top og priser der ligger i den lave ende. Grundet vores kunder ligger så tæt og i ordnede ruter har vi mulighed for at give priser som meget få vinduespudser firmaer kan gøre det til. Kontakt os gerne telefonisk på 4264 0484 eller via vores kontaktformular på siden, så sender vi et tilbud med billig vinduespolering af sted til dig.

Har du solceller på dit tag så læs venligst i næste afsnit. Der vil vi gå mere i dybden med fremstilling af kalkfrit vand og udstyr vi bruger.

Vask af solceller

Flere og flere huse har fået solceller på deres tag. Dette er godt for miljøet og en udvikling vi gerne ser fortsætter. Men er du også klar over at solceller skal vaskes ned engang i mellem. Med et vedligeholdt sollecelleanlæg er du sikker på at det altid producere maks og forlænger levetiden på det. Med tiden kan der komme en tyk støvbelægning, fugleklatter og alger på.

Nogle har købt noget udstyr i byggemarkedet, men pas på med at bruge det, da du i værste tilfælde kan ridse panellerne, eller falde og komme til skade når du står på stige. Vi anbefaler altid at du lader professionelle varetage opgaver af denne art. Og så koster det ikke særlig meget.

Er du kunde hos os i forvejen og har du en fast aftale på vinduespolering med os, kan vi lige nu tilbyde dig en rigtig skarp pris på vask af dine solceller. MEd priser helt ned til 200 kr kan det ikke svare sig for dig at kaste dig ud i sådan et projekt. Vi har det rette udstyr og alt bliver vasket fra jorden af

Vask med kalkfrit vand i Haslev

Bestilling af vinduespudsning i Haslev

Når du ønsker at bestille et tilbud på vinduespolering i Haslev har vi brug for nogle informationer for at kunne udregne et tilbud til dig. Vi skal bruge følgende

  1. Navn
  2. Adresse
  3. Hvor tit skal der pudses
  4. Skal der pudses udvendigt
  5. Hvad med indvendigt

Disse fem punkter er det første vi skal bruge. Meget gerne med bemærkninger om antal vinduer. Er det etplans hus eller med første sal. Du har også mulighed for at vedlægge nogle billeder. I det fleste tilfælde kan vores vinduespudser Haslev slå din adresse op og se dit hus og dermed udregne en pris til dig med det samme. I andre tilfælde kommer vi forbi og besigtiger opgaven. At indhente et tilbud hos AS Polering er ganske uforpligtende.