Vinduespudser Herfølge

NYD UDSIGTEN…

…Fra klare, rene og nypudsede ruder!

Vi tilbyder professionel vinduespudsning i Herfølge og omegn – til ALTID favorable priser og i topkvalitet. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på din vinduespolering, rengøring af solceller, fliserens og algebehandling.

Vores mål er, at leve op til vores kunders forventning om:

  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Højt service niveau
  • Rettidighed

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Respekteret firma med mange års erfaring!

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vi løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv i Herfølge som er en del af Køge kommune . OG udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder!

AS-polering & Rengøring – Når service og kvalitet tæller. Vi har pudser i hele Køge kommune

Vi har poleret vinduer i 4681 Herfølge siden 2013

Herfølge er med sine omkring 7.000 indbygger en mindre by i Køge kommune som vi dækker med vinduespolering, solcellevask, fliserens og algebehandling. Vi har pudset vinduer og renset fliser og algebehandlet i området siden 2013 og kundekredsen er vokset med tiden. I dag kan vi tilbyde priser som er i bund grundet kundetætheden og at byen ligger mindre end 5 kilometer fra Køge hvor vi betjener en masse kunder. Vi spare kørsel, du spare penge

Vores vinduespudser er også aktive i SolrødKøge Haslev og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Herfølge
Vinduespolering og Vinduespudser i Herfølge

Skriv til os og få et hurtigt tilbud