Vinduespudser Kirke Hvalsø

NYD UDSIGTEN…

…Fra klare, rene og nypudsede ruder!

Vi tilbyder professionel vinduespudsning i Kirke Hvalsø og omegn – til ALTID favorable priser og i topkvalitet. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på din vinduespolering, rengøring af solceller, fliserens og algebehandling.

Vores mål er, at leve op til vores kunders forventning om:

  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Højt service niveau
  • Rettidighed

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Respekteret firma med mange års erfaring!

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vi løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv i Kirke Hvalsø som er en del af Lejre kommune . OG udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder!

AS-polering & Rengøring – Når service og kvalitet tæller. Vi har pudser i hele Lejre kommune 

Vi har poleret vinduer i 4330 Hvalsø siden 2014

Kirke Hvalsø er med sine 4.086 indbygger en mindre by i Lejre kommune på Midtsjælland som vi dækker med vinduespolering, solcellevask, Fliserensning og algebekæmpelse. Vi har pudset vinduer i området siden 2014 og kundekredsen er vokset med tiden. I dag kan vi tilbyde priser som er i bund grundet kundetætheden. Vi spare kørsel, du spare penge

Vores vinduespudser er også aktive i Tølløse Lejre Roskilde og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Kirke Hvalsø
Vinduespolering og Vinduespudser i Kirke Hvalsø

Skriv til os og få et hurtigt tilbud