Vinduespudser i Jyderup

Rene vinduer sender et godt signal til kunder og besøgende, vi ved også at vinduespudsning kan være en kedelig tjans. Nogle har ikke tiden til det, andre er måske ikke så glade for at stå på stige eller hænge ud af vinduerne selv. Har du det sådan så synes vi at du skal kontakte os og høre nærmere om vores konkurrencedygtige priser.  At få pudset vinduer er billiger end mange tror. Hos AS-Polering & Rengøring tilbyder vi nu vinduespudsning i Jyderup til yderst fordelagtige priser.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000 eller brug kontaktformularen.

Fast aftale på vinduespolering i Jyderup

Fra november måned udvider vi igen og begynder nu og køre fast i Jyderup efter en del henvendelser. Så står du og mangler en vinduespudser i Jyderup, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak, vi garanter altid lave priser som alle kan være med på, uden at kvaliteten på vinduespudsningen falder. Vi tilbyder nu også algebehandling og rensning af fliser i Jyderup.

Kvalitetstjek på vinduespudsning

Hos AS-Polering & Rengøring tørrer vi altid kanter og bundstykker, det er en del af vores service, da vi ved dette altid ender med det bedste resultat.

Vi servicer allerede en del erhvervskunder og private i Jyderup, så vores kundesegment dækker bredt. Hos os er ingen opgave for lille eller stor. Vi garanter altid et resultat som er helt i top. Vores vinduespudser i Jyderup har mange års erfaring ligesom vi kun bruger de bedste midler og udstyr som er på markedet.  Så mangler du en vinduespudser i Jyderup kan du kontakte os her.

Vi har også ruter med vinduespolering i HøngHolbæk Dianalund og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

vinduespudser Jyderup
Vinduespolering og vinduespudser Jyderup

Skriv til os og få et hurtigt tilbud