Vinduespudser Karlslunde

NYD UDSIGTEN…

…Fra klare, rene og nypudsede ruder!

Vi tilbyder professionel vinduespudsning i Karlslunde og omegn – til ALTID favorable priser og i topkvalitet. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på din vinduespolering, rengøring af solceller, fliserens og algebehandling.

Vores mål er, at leve op til vores kunders forventning om:

  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Højt service niveau
  • Rettidighed

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Respekteret firma med mange års erfaring!

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vi løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv i Karlslunde som er en del af Greve kommune . OG udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder!

AS-polering & Rengøring – Når service og kvalitet tæller. Vi har pudser i hele Greve kommune

Vi har poleret vinduer i 2690 Karlslunde siden 2014

Karlslunde er med sine omkring 7.500 indbygger en mindre del af Greve kommune som vi dækker med vinduespolering og solcellevask. Vi har pudset vinduer i området siden 2014 og kundekredsen er vokset med tiden. I dag kan vi tilbyde priser som er i bund grundet kundetætheden . Vi spare kørsel, du spare penge

Vores vinduespudser er også aktive i GreveSolrødRoskilde og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Karlslunde
Vinduespolering og Vinduespudser i Karlslunde

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Andre ydelser vi tilbyder i Karlslunde

Solcellevask

Solcellevask

Har du solceller på dit tag, så kan vi hjælpe dig med vedligholdelse af dem. Hold dit solcelleanlæg rent og producere max hver dag. Vores priser starter fra 199,-

Bestil solcellevask
Fliserens

Fliserens

Er dine fliser ramt af fliserpest og mos? Vi har løsningen. Miljørigtig fliserensning i Karlslunde uden brug af kemikalier. Vores priser starter ved 29 kr pr kvm

Bestil fliserens
Algebehandling

Algebehandling

Er dit tag eller fliser ramt af alger. Så har vi løsningen. Algebehandling af tag i Karlslunde til lave priser. Vores priser starter ved 899 kr inkl 200 kvm belægning

Bestlil algerens

AS Polering i Karlslunde

Vi har været aktive i Karlslunde og området omkring siden 2014. I dag betjener vi omkring 50 boliger i selve Karlslunde. Vi har stadig plads til flere. Står du og er på udkig efter en professionel vinduespudser som altid levere kvalitet til lave priser, synes jeg du skulle betsille et uforpligtende tilbud på din vinduespolering i Karlslunde. Vi er klar til at være behjælpelig med at strikke en aftale sammen som passer ind i dit budget og hverdag.

Vores kundekreds er meget bred, fra den mindre lejlighed i boligkomplekser til større erhvervsbygninger. Alle vores vinduespudser kommer med over otte års erfaring inde for branchen. Dermed er du altid sikker på høj kvalitet til meget lave priser.

Vi køre i området hver uge og og tager stadig kunder ind i byen. Udover vinduespolering har vi en række ydelser vi kan tilbyde dig. Kontakt os blot og vi vil vejlede dig til den rette løsningen. Ingen opgaver er for små eller store til vores vinduespudser.

Med priser fra 90 kr er det altså nærmest for billigt til at du skal bruge tid på pudsning af vinduer. Med en aftale med AS Polering står dine vinduer altid skinnende rene.

Rengøring af solceller

Er du ejer af et solcelle anlæg ? Vidste du at solceller skal vedligholdes så snavs og skidt ikke opbygges på panellerne ?

Et solcelleanlæg skal vaskes og plejes løbende. Vi anbefaler altid at få vasket sit solcelleanlæg en gang årligt. Dermed sikre du at dit anlæg er pænt at se på og altid producere maks el året rundt. Dit anlæg vil også holde længere tid.

Alle vores vinduespudser i Karlslunde er oplært i korrekt vask af solceller. Et solcelleanlæg skal vaskes med kalkfrit vand. De færreste personer har adgang til kalkfrit vand og vasker sine solceller med vand fra vandhanen, dette kan komme til at koste dig dyrt eller i væreste fald forringe dit overskud af strøm. Ligeledes kan anlæggets levetid forkortes en del hvis alle paneller er kalket til grundet forkert vedligeholdelse.

Når et solcelleanlæg skal rengøres, er det også vigtigt med det rette udstyr. Vi har altid stænger og specieltlavet børste med som udlukkende bruges på solceller. Kontakt og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde dig. Ønsker du at vide en cirka pris kan du gå ind på vores solcelleside og udfylde vores formular med antal solceller og rejsning på taget. Den vil så regne en pris ud til dig, er du tilfreds med prisen uddfylder du blot resten af formularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vask med rentvandsanlæg

Med vores rentvandsanlæg kan vi nå op i højder på 28 meter som nogle af de få i hele Danmark. Vores vinduespudser Karlslunde er alle udlært i korrekt brug af stænger i disse højder. Dog er det ikke hverdag at man vasker vinduer i sådanne højde. Men anlægget kan også bruges på private boliger. Hvis du har et hus med kviste som er svært tilgængelig, har vi løsning på at få pudset dem uden at det skal koste en bondegård.

Alle vores biler har monteret et anlæg i bilen, så vi dermed kan tilbyde vask af vinduer til både private og erhverv. Der kan opnås en meget billig pris ved vask af små palævinduer.

Vandet der bruges er kalkfrit og produceres på vores lager hvor fra der tankes frisk vand op dagligt. Vi laver løbende kvalitetskontrol af vandet for at sikre at vi altid har 100 procent kalkfrit vand.

Ønsker du at høre nærmere om denne løsning er du velkomemn til at kontakte os for en uforpligtende snak, så vil vi vejlede dig i den rigtige retning, og om det kan betale sig at bruge på din opgave.

Vinduespolering Karlslunde

FAQ – Vinduespudser Karlslunde

Hvad koster en vinduespudser i Karlslunde

En vinduespudser koster fra 90 kr. Et typisk hus ligger på omkring 150 kr for udvendig pudsning

Hvilke intervaller på pudsning kan man vælge ?

Du kan vælge intervaller på hver 4, 8 eller 12 uge. Indvendig polering kan bestilles efter jeres behov

Kører i kun i Karlslunde ?

Vi køre hele Karlslunde og omegns kommunerne

Gives der naborabat hvis vi er flere på samme vej som ønsker en aftale ? 

Vi giver altid rabat ved flere tilmeldinger på samme vej, kontakt os gerne for at høre priser

Behøver vi være hjemme ?

Der skal være adgang rundt om huset så vinduespudseren kan komme til vinduerne

Hvad med indvendigt ?

Indvendigt bestilles i god tid i forvejen. Man er også altid velkommen til at spørge pudseren om han har tid, dog kan dette ikke garanteres. Kan man ikke være hjemme ved indvendig polering skal der lægges en nøgle et aftalt sted

Hvordan betaler man ?

Ved hvert besøg ligger vi en følgeseddel i postkassen. Faktura fremsendes på mail efterfølgende. Betaling er via betalingsservice, mobailepay eller girokort. Der kan også betales kontant