Vinduespudser Klampenborg

NYD UDSIGTEN…

…Fra klare, rene og nypudsede ruder!

Vi tilbyder professionel vinduespudsning i Klampenborg og omegn – til ALTID favorable priser og i topkvalitet. RING i dag og få et uforpligtende tilbud på din vinduespolering, rengøring af solceller, fliserens og algebehandling. Vores mål er, at leve op til vores kunders forventning om:

  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Højt service niveau
  • Rettidighed

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484 eller brug kontaktformularen.

Respekteret firma med mange års erfaring!

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vores vinduespudser Klampenborg løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv. OG udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder!

AS polering & Rengøring – Når service og kvalitet tæller.

Vinduespudser i Klampenborg siden 2012

Klampenborg ligger i det smukke Nordsjælland omkranset af skov og strand. Med et indbyggertal på 75805, rummer byen flere virksomheder, et rigt kulturliv som Galopbane og Bakkens Hvile, Offentlige institutioner mv og har ligesom andre byer også et stort behov for vinduespolering, fliserensning og algebekæmpelse for at husene er præsentable.

Vi pudser også vinduer i CharlottenlundGentofteHellerup og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Klampenborg
Vinduespolering og Vinduespudser Klampenborg

Skriv til os og få et hurtigt tilbud