Vinduespudser Lejre

NYD UDSIGTEN…

…Fra klare, rene og nypudsede ruder!

Vi tilbyder professionel vinduespudsning i Lejre og omegn – til ALTID favorable priser og i topkvalitet. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på din vinduespolering, rengøring af solceller, algebehandling og fliserensning.

Vores mål er, at leve op til vores kunders forventning om:

  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Højt service niveau
  • Rettidighed

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Respekteret firma med mange års erfaring!

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vi løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv i Lejre kommune . OG udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder!

AS-polering & Rengøring – Når service og kvalitet tæller. Vi har pudser på hele Midtsjælland

Vi har poleret vinduer i 4320 Lejre siden 2012

Lejre er med sine omkring 2.500 indbygger en mindre by på Midtsjælland som vi dækker med vinduespolering, solcellevask Fliserens og algebekæmpelse. Vi har pudset vinduer i området siden 2012 og kundekredsen er vokset med tiden. I dag kan vi tilbyde priser som er i bund grundet kundetætheden. Vi spare kørsel, du spare penge

Vores vinduespudser er også aktive i Kirke Hvalsø Viby Sjælland Roskilde og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Lejre
Vinduespolering og Vinduespudser i Lejre

Skriv til os og få et hurtigt tilbud