Vinduespudser Ruds Vedby

NYD UDSIGTEN…

…Fra klare, rene og nypudsede ruder!

Vi tilbyder professionel vinduespudsning i Ruds Vedbyog omegn – til ALTID favorable priser og i topkvalitet. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på vinduespolering, rengøring af solceller, fliserens og algebehandling.

Vores mål er, at leve op til vores kunders forventning om:

  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Højt service niveau
  • Rettidighed

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Respekteret firma med mange års erfaring!

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vi løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv på hele Sjælland . OG udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder!

AS-polering & Rengøring – Når service og kvalitet tæller. Vi har pudser i hele Sorø kommune som Ruds Vedby også er en del af

Vi har poleret vinduer i 4291 Ruds Vedby siden 2014

Ruds Vedby er med sine 1.764 indbygger ikke den største by, dog er der stadig behov for en professionel vinduespudser. Og da Ruds Vedby høre til Sorø kommune som vi dækker bredt, tilbyder vi selvfølgelig også solcellevask, vinduespudsning, rengøring af fliser og algebekæmpelse til priser som er helt i bund.

Vores vinduespudser er også aktive i Gørlev Sorø Kalundborg og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Ruds Vedby
Vinduespolering og Vinduespudser Ruds Vedby

Skriv til os og få et hurtigt tilbud