Vinduespudser Slagelse

Leder du efter en vinduespudser i Slagelse, som altid leverer gode og rettidige resultater til en fornuftig pris, så har du formentlig fundet den rette. AS-Polering & Rengøring er et selskab med mange års erfaring, og vi leverer vinduespolering i Slagelse og Sorø og området omkring.

Vi kan tilbyde at løse opgaver hos mange forskellige kunder. Vi tager os af private boliger, offentlige institutioner og private virksomheder. Vi er altid i stand til at arbejde effektivt og diskret, så vi ikke forstyrrer den daglige rutine på arbejdspladsen.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Vinduespudsning i Slagelse

Vinduespudsning kan løses på mange forskellige måder. Hos AS-Polering & Rengøring arbejder vi altid grundigt og med miljøvenlige produkter. Mange tror, at kemikalierne er nødvendige for at sikre 100 % rene vinduer. Vores erfaring viser, at det er en myte.

Vi bruger derfor sunde produkter, som både sikrer et godt miljø og 100 % rene vinduer. Vi tilbyder også miljørigtig fliserens med hedevandsanlæg og algebehandling i Slagelse

Det er altid muligt at kontakte os for et uforpligtende tilbud

Slagelse har med sine ca. 32.000 indbyggere et stort behov for vinduespolering som by. Mange større virksomheder og privatkunder, skal have pudset deres vinduer, for at holde dem pæne. AS-Polering & Rengøring ønsker at være din foretrukne vinduespudser i Slagelse og vi er altid klar på at yde en professionel indsats. Slagelse er som Sjællands 8. største by en central del af vores marked som firma og vi har mange kunder i Slagelse og omegn. Skal du være den næste?

Vi har også ruter med vinduespolering i SorøKorsør Ringsted og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

vinduespudser Slagelse
Vinduespolering og vinduespudser Slagelse

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Ydelser vi også tilbyder i Slagelse

Solcellevask

Solcellevask

Har du solceller på dit tag, så kan vi hjælpe dig med vedligholdelse af dem. Hold dit solcelleanlæg rent og producere max hver dag. Vores priser starter fra 199,-

Bestil solcellevask
Fliserens

Fliserens

Er dine fliser ramt af fliserpest og mos? Vi har løsningen. Miljørigtig fliserensning i Sjælland uden brug af kemikalier. Vores priser starter ved 29 kr pr kvm

Bestil fliserens
Algebehandling

Algebehandling

Er dit tag eller fliser ramt af alger. Så har vi løsningen. Algebehandling af tag i Sjælland til lave priser. Vores priser starter ved 899 kr inkl 200 kvm belægning

Bestil algerens

AS Polering med hovedkontor i Slagelse

AS Polering startede op i Ringsted i 2012 og flyttede hovedkontoret til Slagelse i 2018. AS polering består af flere forskellige afdelinger fordelt på hele Sjælland. Idag er vi seks faste vinduespudser med hvert vores eget område, det hele styres fra vores hovedkontor på Merkurvej 4. Vi passer idag vinduer for over 2.500 private kunder på hele Sjælland og Fyn.

Vores mål er at blive din fortrukne vinduespudser i Slagelse og omegn. Vi går op i service og kvalitet og bestræber os på at leve fuldt op til dette.

Mangler du en seriøs samarbejdspartner inde for vinduespolering i Slagelse er det os du skal kontakte, med priser helt ned til 99 kr per gang kan det næsten ikke svare sig at pudse dine vinduer selv.

Vi har pudset vinduer i byen siden 2012 og har dag en større kundekreds i byen som vi har haft igennem mange år.

Andre ydelser vi også udfører

Fliserens 

Har du nogle fliser som er hårdt ramt af flisepest og mos, så har vi løsningen. Siden 2014 har vi opbygget en stor erfaring med rens af fliser og andre belægninger. Med det nyeste udstyr på markedet kan vi rense dine fliser uden brug af kemikalier overhovedet. Vores fliserens er miljøvenlig og renses udelukkende med vores hedvandsanlæg.

Vandet vames op til 90 % og fjerner alger og mos ved hjælp af en roterende overfladerenser. Dermed skåner vi miljøet for gifte og andre kemikalier. På denne måde kan vi leve op til vores grønne profil.

Algebehandling 

Vi kan ligeledes hjælpe dig med algebekæmpelse af fliser, facader eller tag. Vi har de rette miljøgodkendte algefjerner som lever op til miljøstyrelsens krav.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en af følgende opgaver, og er du kunde hos i forvejen får du 20 % rabat på vores listepriser. Kontakt os og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde dig

vinduesvask i Slagelse

Vask af solceller

Mange har efterhånden fået installeret et solcelleanlæg på deres tag, dette er godt og en del af den grønne retning som Danmark er på vej imod. Solceller skal dog vaskes engang i mellem. Producenterne siger der anlæg er selvrensende, vores erfaring viser noget andet. Over tid vil der danne sig en hinde med alger eller andet skidt som ikke forsvinder af sig selv.

Vi har det rette udstyr til at vartage denne opgave. Alle vores vinduespudser er udlært i korrekt brug af renvandsanlæg. Vores kalkfrievand produceres på vores lager i Slagelse, hvorfor vores pudser tanker op løbende, på den måde er det altid 100 % kalkfritvand de har med i bilerne.

Solceller vaskes med hjælp af teleskopstænger som kan nå op i 26 meters højde og specielt fremstillet børster som bruges udelukkende på solceller. Du kan altså trygt overlade solcellevasken til os.

FAQ – Vinduespudser Slagelse

Hvad koster en vinduespudser i Slagelse

En vinduespudser koster fra 90 kr. Et typisk hus ligger på omkring 150 kr for udvendig pudsning

Hvilke intervaller på pudsning kan man vælge ?

Du kan vælge intervaller på hver 4, 8 eller 12 uge. Indvendig polering kan bestilles efter jeres behov

Kører i kun i Slagelse ?

Vi køre hele Slagelse og omegns kommunerne

Gives der naborabat hvis vi er flere på samme vej som ønsker en aftale ? 

Vi giver altid rabat ved flere tilmeldinger på samme vej, kontakt os gerne for at høre priser

Behøver vi være hjemme ?

Der skal være adgang rundt om huset så vinduespudseren kan komme til vinduerne

Hvad med indvendigt ?

Indvendigt bestilles i god tid i forvejen. Man er også altid velkommen til at spørge pudseren om han har tid, dog kan dette ikke garanteres. Kan man ikke være hjemme ved indvendig polering skal der lægges en nøgle et aftalt sted

Hvordan betaler man ?

Ved hvert besøg ligger vi en følgeseddel i postkassen. Faktura fremsendes på mail efterfølgende. Betaling er via betalingsservice, mobailepay eller girokort. Der kan også betales kontant