Vinduespudser Svebølle

NYD UDSIGTEN…

…Fra klare, rene og nypudsede ruder!

Vi tilbyder professionel vinduespudsning i Svebølle og omegn – til ALTID favorable priser og i topkvalitet. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på din vinduespolering, rengøring af solceller, fliserens og algebehandling.

Vores mål er, at leve op til vores kunders forventning om:

  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Højt service niveau
  • Rettidighed

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Respekteret firma med mange års erfaring!

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vi løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv i Svebølle som er en del af Kalundborg kommune . OG udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder!

AS-polering & Rengøring – Når service og kvalitet tæller. Vi har pudser i hele Kalundborg kommune 

Vi har poleret vinduer i 4470 Svebølle siden 2013

Svebølle er med sine 2271 indbygger en mindre by i Kalundborg kommune som vi dækker med vinduespolering , solcellevask, Fliserensning og algebekæmpelse. Vi har pudset vinduer i området siden 2013 og kundekredsen er vokset med tiden. I dag kan vi tilbyde priser som er i bund grundet kundetætheden.

Vores vinduespudser er også aktive i HolbækRuds VedbyDianalund og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Svebølle
Vinduespolering og Vinduespudser i Svebølle

Skriv til os og få et hurtigt tilbud