Vinduespudser Svendborg

NYD UDSIGTEN…

…Fra skinnende, rene og nypoleret vinduer!

Vi tilbyder professionel vinduespolering i Svendborg og omegn – til ALTID favorable priser og i topkvalitet. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på din vinduespolering, rengøring af solceller, fliserens og algebehandling. Med vores udgangspunkt i Korsør har vi mulighed for hurtigt at betjene vores kunder i Svendborg.

Vores mål er, at leve op til vores kunders forventning om:

  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Højt service niveau
  • Rettidighed
  • Gode priser

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Respekteret firma med mange års erfaring!

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vi løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv i Svendborg og omegns kommunerne. OG udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder!

AS-polering & Rengøring – Når service og kvalitet tæller. Vi pudser vinduer i hele Svendborg kommune

Vi har poleret vinduer i 5700 Svendborg siden 2018

Svendborg er med sine omkring 58.700 indbygger en af de større kommune som vi dækker med vinduespolering, solcellevask, fliserens og andre relatered opgaver. Vi har pudset vinduer og renset fliser og algebehandlet i området siden 2018 og kundekredsen er vokset med tiden. I dag kan vi tilbyde priser som er i bund grundet kundetætheden. Vi spare kørsel, du spare penge

Vores vinduespudser er også aktive i Nyborg Odense Kerteminde og mange andre byer på Fyn og Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Svendborg
Vinduespudser og vinduespolering i Svendborg

Skriv til os og få et hurtigt tilbud