Vinduespudser Vedbæk

Vi tilbyder og vaske dine vinduer ude og inde. Ønskes karme også vasket, er vi selvfølgelig også behjælpelig med det. Du bestemmer selv hvordan en aftale skal strikkes sammen! Hvis du vælger at få os til at pudse dine vinduer, kan vi garantere vinduespudsning i bedste kvalitet uden striber og render på vinduerne. Vores erfaring er bred og vi kan klarer alle salgs opgaver.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000 eller brug kontaktformularen.

Både privat og erhverv

Vi tilbyder vinduespolering i Vedbæk til både private og erhverv. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Vi kommer alle vegne i byen og i området omkring Vedbæk . Så højst sandsynligt har du allerede set os i gang med at pudse vinduer hos naboerne i nærheden af hvor du selv bor eller på din arbejdsplads – hvis den ligger i byen.

Få en fast aftale om vinduespudsning i Vedbæk

Du kan også få en fast aftale med os om at komme og pudse vinduer med jævne mellemrum. Hvor ofte aftaler vi på forhånd, så det passer til netop dit behov. Samtidig får du en meget bedre pris, end hvis du bare bestilte os efter behov.

Med en fast aftale slipper du for nogensinde at skulle spekulere mere over at polere vinduer igen. Vi kommer på det aftalte interval og har vi behov for at blive lukket ind, slipper du for at vente forgæves. For vi gå op i at være punktlige, kommer til tiden hver gang og er kort sagt til at regne med. En aftale er en aftale!

Skal vi kun pudse dine vinduer udvendigt med en fast aftale, bliver det eneste du kommer til at mærke til os, hver gang du opdager de nypudsede vinduer og så den lejlighedsvise regning.

Få en fast aftale med AS Polering & Rengøring – din vinduespudser i Vedbæk.

Vi vasker også vinduer i HellerupVirumBirkerød og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Vedbæk
Vinduespolering og Vinduespudser Vedbæk

Skriv til os og få et hurtigt tilbud