Vinduespudser Virum

NYD UDSIGTEN…

…Fra klare, rene og nypudsede ruder!

Vinduespudser Virum – Vi tilbyder professionel vinduespudsning i Virum og omegn – til ALTID favorable priser og i topkvalitet. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på din vinduespolering, rengøring af solceller, fliserens og algebehandling. Vores mål er, at leve op til vores kunders forventning om:

  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Højt serviceniveau
  • Rettighed

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Respekteret firma med mange års erfaring!

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vi løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv. OG udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder!

Når service og kvalitet tæller. Vi dækker hele Virum kommune

Vinduespudsning i Virum siden 2013

Virum som by kendes tilbage i 1100-tallet og ligger i det smukke Nordsjælland. Med sine 15700 indbyggere, offentlige institutioner, virksomheder og bevaringsværdige bygninger har Virum ligesom andre byer også et stort behov for vinduespolering for at husene er præsentable.

Find vores vinduespudser Allerød Holte Lyngby og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Virum
Vinduespolering og Vinduespudser Virum

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Vores andre ydelser i Virum

Solcellevask

Solcellevask

Har du solceller på dit tag, så kan vi hjælpe dig med vedligholdelse af dem. Hold dit solcelleanlæg rent og producere max hver dag. Vores priser starter fra 199,-

Bestil solcellevask
Fliserens

Fliserens

Er dine fliser ramt af fliserpest og mos? Vi har løsningen. Miljørigtig fliserensning i Virum uden brug af kemikalier. Vores priser starter ved 29 kr pr kvm

Bestil fliserens
Algebehandling

Algebehandling

Er dit tag eller fliser ramt af alger. Så har vi løsningen. Algebehandling af tag i Virum til lave priser. Vores priser starter ved 899 kr inkl 200 kvm belægning

Bestlil algerens

Rene vinduer i Virum

Vores vinduespudser Virum har pudset og vasket vinduer i byen længe. Fra vi startede i det små til i dag er der sket meget. Virum var en af de første byer vi fik på vores ruter. Vores vinduespudser i Virum har betjent flere 100 kunder igennem årene, vi har ligeledes en fast kunde kreds i byen som gør at vi er i området hver uge. Ønsker du også rene og skinnende vinduer skal du altså ikke tøve med at kontakte os.

Vi garantere et tilfredstillende resultat, skulle der mod forventningen være en løber eller en helligdag kommer vi selvfølgelig forbi og retter uden beregning indtil du er tilfreds. Vores vinduespudser Virum bestræber sig på altid at levere den samme flotte kvalitet hver gang.

Virum består af mange huse og lejligheder. Vi har erfaring med begge dele. Besværlige vinduer eller ovenlys vinduer nås ved hjælp af vores rentvandssytem. Vi kan derfor garantere at vi kan klare hvilken som helst vinduespolerings opgave du måtte have.

Søger du en stabil kvalitetsbevidst vinduespudser i Virum er du kommet det rette sted. Vi kan tilbyde dig en stabil ordning som kører år efter år og altid til aftalte interval.

Vores services i Virum

Siden 2012 har vi udvidet vores sortiment. I dag tilbyder vi vinduespudsning, vask af solceller, fliserens og algebehandling af tage. Vi har opbygget en meget stor faglig ekspertise inde for de nævnte områder. Dermed kan vi varetage og tilbyde dig en smalet løsning til meget fordelagtige priser.

Har du en travl hverdag med arbejde og familie, og ønsker du at få frigivet din weekender bør du kontakte os. Vi klarer dine opgave i løbet af hverdagen så du kan nyde din weekender.

Har du en fast aftale på vinduespolering i Virum og ønsker at koble feks solcellevask til ordningen, kan du opnå en stor besparelse, da vi passer det ind så det passer med pudsningen. Dermed slipper vi for at køre to gange og klare opgaven i en kørsel.

En aftale med os er ikke bindende dvs at du kan opsige fra gang til gang. De fleste bliver dog hængende i mange år. Mangler u en vinduespudser Virum og magter du ikke opgaven så kontakt os for et uforpligtende tilbud på vinduespolering eller udfyld blot vores formular og få pudset vinduer inden ugen er omme

Vask af ovenlys vindue i virum
Vinduespudser Virum

Solcellevask i Virum

Er du en af de heldige ejer af et solcelleanlæg på dit tag skal dette vedligeholdes. Man kan købe nogle børste og stænger i byggemarkederne, erfaring hvis at disse ikke er gode eller lange nok til at opgaven kan udføres forsvarligt. Vores vinduespudser i Virum har det rette udstyr med i bilerne. Ligeledes skal det vand der bruges til at vaske solcellerne med være kalkfrit, dvs det er en meget dårlig ide at vaske sine solceller med vand fra vandhanden. Dette vand er fyldt med kalk og vil hvis du er uheldig sætte sig på anlægget og dermed blive umulige at få af igen.

Når vi vasker solceller bruger vi aldrig kemikalier, kun kalkfrit vand som bliver produceret på vores lager. Ligeledes har vi stænger som vi kan slå i meget store højder, så de fleste anlæg bliver vasket fra jorden af. På den måde undgår vi ulykker fra stiger osv ligesom vi altid har de rette børster med. En børste til solceller må ikke være for hård eller blød. Der produceres nogle specielle børste vi som professionelle vinduespudser bruger. Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på solcellevask så prøv vores beregner

FAQ – Vinduespudser Virum

Hvad koster en vinduespudser i Virum

En vinduespudser koster fra 90 kr. Et typisk hus ligger på omkring 150 kr for udvendig pudsning

Hvilke intervaller på pudsning kan man vælge ?

Du kan vælge intervaller på hver 4, 8 eller 12 uge. Indvendig polering kan bestilles efter jeres behov

Kører i kun i Virum?

Vi køre hele Virum og omegns kommunerne

Gives der naborabat hvis vi er flere på samme vej som ønsker en aftale ? 

Vi giver altid rabat ved flere tilmeldinger på samme vej, kontakt os gerne for at høre priser

Behøver vi være hjemme ?

Der skal være adgang rundt om huset så vinduespudseren kan komme til vinduerne

Hvad med indvendigt

Kan man ikke være hjemme ved indvendig polering skal der ligges en nøgle et aftalt sted

Vask af vinduer i højden

På videoen ovenover er vi i gang med at pudse en større erhvervsbygning med rentvandsanlæg. Vi er oppe i 26 meters højde. Denne kunde har sparet omkring 30.000 kr i liftudlejning. Kundens vinduer er vasket ned flere gange og er nu kommet helt i bund.

Vinduespudseren pudser dem hver 12 uge og indvendigt pudses i hånden. Har du en større bygning eller plejer din nuværende vinduespudser i Virum at bruge lift til din opgave kan du altså spare penge ved at kontakte os.

Meget få vinduespudserfirmaer har den krævende erfaring med vask af vinduer i denne højde, ligeledes er vi nok nogle af de få der har udstyret til disse højder.

Kontakt os for at få en vurdering af din opgave, der kan virkelig være mange penge at spare på budgettet med pudsning på denne måde. Vi kommer gerne ud og fremsviser anlægget og vasker et vindue for jer så i kan se resultatet med egne øjne.