Vinduespudser Køge

Vinduespudser Køge – Nyvaskede og velpolerede vinduer sender et professionelt signal til kunder og besøgende. I en travl hverdag er der dog mange, som ikke får tid til at få gjort noget ved vinduerne. Det er derfor en god ide at lave en fast aftale med en professionel vinduespudser i Køge, som kan sikre, at dine vinduer altid er gennemsigtige og skinnede.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4264 0484 eller brug kontaktformularen. Du kan også udfylde vores tilbudsformular.

Vinduespudser Køge

Din lokale vinduespudser i Køge

AS Polering & Rengøring tilbyder vinduespudsning i Køge til en pris, som er til at betale. Endnu vigtigere er det, at vi altid leverer et stykke arbejde, som kunderne vil være tilfredse med. Vi er effektive, grundige og forlader ikke vinduerne før kunden er helt tilfreds. Vi betjener i dag over 100 private og erhvervskunder i byen, og har stadig pladser til og tage flere kunder ind.

Vinduespolering i Køge – Få en aftale

Den mest simple løsning er at indgå en aftale om, hvor ofte vinduerne behøver vinduespudsning. Når aftalen er indgået, kan du være helt sikker på, at vi altid kommer til den aftalte tid.

Vi har vores udgangspunkt i Ringsted, men med en geografisk afstand på 30 km kan vi hurtigt rykke ud til kunder i Køge.

Køge.

Køge Kommune har med over 56.000 indbyggere og over 20 forskellige typer skoler, et stort behov for rengøring og vinduespolering som en hver anden storby.

I kommunen finder du ligeledes Borup, Ølby, Herfølge og Hastrup hvor vi også er aktiv med vinduespudsning, AS Polering & Rengøring har flere kunder i områderne og en fast aftale på vinduespolering kan anbefales. Køge by har kun 35.000 indbyggere og er en del af Region Sjælland, som vi dækker i stor stil. Historisk er Køge en by som datere sig helt tilbage til år 1100. Så Køge er gammel by med masser af historie og kulturalle oplevelser. Bla. Kan nævnes den gamle by, hvor man også finder rådhuset som har ligger der siden 1500 års tallet. Så byen byder både på gamle bygninger og det mere moderne. Vi har erfaring med at pudse alle slags vinduer.

Du kan kontakte os på tlf: 4264 0484

Alle hverdag fra 07.00 – 18.00

Lør-Søn fra 10.00 – 14.00

Skriver du en mail til os på info@as-polering.dk får du svar inden 24 timer.

Læs mere om vores vinduespudser i HaslevSolrød, Ringsted

Please leave this field empty.

Co2neutral vinduespudser