Vinduespudser i Køge

Vinduespudser Køge – Nyvaskede og velpolerede vinduer sender et professionelt signal til kunder og besøgende. I en travl hverdag er der dog mange, som ikke får tid til at få gjort noget ved vinduerne. Det er derfor en god ide at lave en fast aftale med en professionel vinduespudser i Køge, som kan sikre, at dine vinduer altid er gennemsigtige og skinnede.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4264 0484 eller brug kontaktformularen. Du kan også udfylde vores tilbudsformular.

Vinduespudser Køge

Din lokale vinduespudser i Køge

AS Polering & Rengøring tilbyder vinduespudsning i Køge til en pris, som er til at betale. Endnu vigtigere er det, at vi altid leverer et stykke arbejde, som kunderne vil være tilfredse med. Vi er effektive, grundige og forlader ikke vinduerne før kunden er helt tilfreds. Vi betjener i dag over 100 private og erhvervskunder i byen, og har stadig pladser til og tage flere kunder ind.

Vinduespolering i Køge – Få en aftale

Den mest simple løsning er at indgå en aftale om, hvor ofte vinduerne behøver vinduespudsning. Når aftalen er indgået, kan du være helt sikker på, at vi altid kommer til den aftalte tid.

Vi har vores udgangspunkt i Ringsted, men med en geografisk afstand på 30 km kan vi hurtigt rykke ud til kunder i Køge.

Køge.

Køge Kommune har med over 56.000 indbyggere og over 20 forskellige typer skoler, et stort behov for rengøring og vinduespolering som en hver anden storby.

I kommunen finder du ligeledes Borup, Ølby, Herfølge og Hastrup hvor vi også er aktiv med vinduespudsning, AS Polering & Rengøring har flere kunder i områderne og en fast aftale på vinduespolering kan anbefales. Køge by har kun 35.000 indbyggere og er en del af Region Sjælland, som vi dækker i stor stil. Historisk er Køge en by som datere sig helt tilbage til år 1100. Så Køge er gammel by med masser af historie og kulturalle oplevelser. Bla. Kan nævnes den gamle by, hvor man også finder rådhuset som har ligger der siden 1500 års tallet. Så byen byder både på gamle bygninger og det mere moderne. Vi har erfaring med at pudse alle slags vinduer.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4264 0484 eller brug kontaktformularen. Du kan også udfylde vores tilbudsformular.

Af seværdigheder i Køge kan nævnes Danmarks ældste bindingsværkshus i Kirkestræde der stammer fra 1500 tallet, ligesom Køge museum i Nørregade som ligger i en fredet købmandsgård også nyder godt af vores professionelle arbejde med vinduespudsning. Vores erfaring er altså bred, både inde for vinduespolering i gamle bygninger og det nybyggede ud mod Øresund. Trafikalt er Køge et knudepunkt med både vestmotorvejen og sydmotorvejen, hvilket gøre at det er nemt for os at komme ud til vores kunder i Køge når vi kører ud fra Ringsted. Køge er fortsat under udvikling og der bliver bygget en masse nybyggeri i byen hvilket gør at behovet for en professionel vinduespudser i Køge altid vil være en mangelvare og det er her vi kommer ind.

Ønsker du selv og pudse vinduer

Vinduespudsning er ikke svært at udfører selv. Men der kan være nogle situationer som ikke er særlig gode for en uerfaren. Vinduer på første sal, eller tre fags bondehus vinduer kan være en udfordring i højderne. Vi har stiger og andet materialer til at udfører alle slags opgaver. Men ønsker du selv og springe ud i det vil jeg her give dig nogle hurtige fif til hvordan du bedst muligt kan pudse dine egne vinduer.

Værktøjet er en af hemmelighederne bag en vinduespudsers arbejde. Derfor er det vigtigt at ofrer lidt penge på noget godt værktøj. I supermarkederne finder du ikke det bedste, og resultatet vil være der efter. Find en grossist som forhandler rengøringsmidler osv, der finder du det du skal bruge.

  • En god svaber med hårdt gummi som kan skæres til i kanterne.
  • En indvasker af bomuld
  • Spand med vand
  • Opvaskemiddel
  • Salmiak

Bland 5 liter vand med et lille sprøjt opvaskemiddel og en te ske salmiak. Vask vinduerne ind med vandet og lad det stå lidt hvis dine vinduer er meget beskidte. Skrab herefter vandet af som vist nedenunder på billedet.

sådan pudses vinduer i KøgeNår du er færdig med det, tager du en tør klud eller et viskestykke og tørrer lister og kanterne af. Husk det er meget vigtigt og bruge et helt tørt stykke, da det ellers vil efterlade aftørrings mærke og striber hvilket ikke er pænt. Når du går i gang med vinduespudsning der  hjemme vil du højst sandsynligt opdage at det både kan være svært på grund manglende erfaring og tidskrævende, du skal derfor altid være velkommen til og kontakte os for en uforpligtende snak om din vinduespudsning, du vil opdage at prisen er så lav at der inden grund er til selv og gå i gang med sådan et projekt. Lad os stå for din vinduespolering så kan du bruge din fritid på familien, venner eller noget helt andet.

Du kan kontakte os på tlf: 4264 0484

Alle hverdag fra 07.00 – 18.00

Lør-Søn fra 10.00 – 14.00

Skriver du en mail til os på info@as-polering.dk får du svar inden 24 timer.

Læs mere om vores vinduespudser i HaslevSolrød, Ringsted

Please leave this field empty.