Vinduespudser Sorø

NYD UDSIGTEN…

…Fra klare, rene og nypudsede ruder!

Vi tilbyder professionel vinduespudsning i Sorø og omegn – til ALTID favorable priser og i topkvalitet. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på din vinduespolering, rengøring af solceller, fliserensning og algebehandling.

Vores mål er, at leve op til vores kunders forventning om:

  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Højt service niveau
  • Rettidighed

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Fast aftale på vinduespolering

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vi løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv i Sorø. OG udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder!

AS-polering & Rengøring – Når service og kvalitet tæller. Vi har pudser i hele Sorø kommune

Vores erfaring – din garanti

Vi er en virksomhed fuld af erfarne vinduespudsere med stor kærlighed til faget, har selvsagt også en faglig stolthed, der dikterer professionalisme og engagement. Derfor indebærer vores service ikke blot vinduespolering, men branchens mest stabile og pletfrie resultat – hver gang.

Vores vinduespudser Sorø kan fremvise 8-25 års erfaring inden for vinduespolering.

Det er gratis at få os ud til jeres virksomhed eller hjem for at besigtige opgaven. Giv os et kald, så giver vi et uforpligtende tilbud på pletfri polering af jeres vinduer.

AS Polering & Rengøring bygger på professionalisme, engagement og fleksibilitet. Vi udfører alle opgaver inden for vinduespolering – for virksomheder og private. Det bedste vi ved er glade kunder, og vi er ikke i tvivl om at vi leverer den bedste service indenfor faget.

AS Polering er din garanti for rene vinduer – hver gang. Kontakt din vinduespudser Sorø for et uforpligtende tilbud på vinduespudsning. Ring på tlf. 42640484 eller benyt dig af kontaktformularen i bunden.

Vi har også ruter med vinduespolering i Ringsted Slagelse Roskilde og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

vinduespudser Sorø
Vinduespolering og vinduespudser Sorø

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Solcellevask

Solcellevask

Har du solceller på dit tag, så kan vi hjælpe dig med vedligholdelse af dem. Hold dit solcelleanlæg rent og producere max hver dag. Vores priser starter fra 199,-

Bestil solcellevask
Fliserens

Fliserens

Er dine fliser ramt af fliserpest og mos? Vi har løsningen. Miljørigtig fliserensning i Sorø uden brug af kemikalier. Vores priser starter ved 29 kr pr kvm

Bestil fliserens
Algebehandling

Algebehandling

Er dit tag eller fliser ramt af alger. Så har vi løsningen. Algebehandling af tag i Sorø til lave priser. Vores priser starter ved 899 kr inkl 200 kvm belægning

Bestil algerens

Din lokale vinduespudser i Sorø

Med vores to lokale afdelinger i Slagelse og Ringsted ligger Sorø lige midt i mellem. Det vil sige vi altid har en pudser i området. Vi ville kunne køre forbi og give dig et uforpligtende tilbud relativt hurtigt og udførelse af opgave inde for et par dage. Mangler du en lokal vinduespudser Sorø så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores priser ligger i den lave ende uden at dette betyder svækkelse af kvaliteten på vinduespolering.

Med årenes løb har vi fået opbygget os en fast kundekreds i Sorø. I dag pudser vi vinduer hos over 80 kunder i byen og listen vokser hele tiden.

Alle vores vinduespudser kommer med en baggrund og erfaring fra branchen med minimum 10 år erfaring, dette betyder for dig som kunde at du altid er i trygge hænder. Vi kender til alle slags vinduer ligesom vi også har stor erfaring i solcellevask.

Sorø var en af vores første byer med vinduespolering

Sorø er en by i Vestsjælland på 8.000 indbyggere, hele kommunen har dog 29.881 indbygger og med mange flotte og historiske bygninger. Sorø Kloster og Akademi er blandt de gamle og velbevarende bygninger. Vi pudser flere boliger på akademigrunden

Historiske personer som Biskop Absalon og Christian d. 4 har alle været med til at forme Sorø og AS Polering & Rengøring vil gøre alt for at holde byen skinnende, gennem vores vindues arbejde. Du er altid velkommen til at henvende dig, for at få et uforpligtende tilbud på din vinduespolering i Sorø

Vi har pudset vinduer i byen siden opstarten af AS Polering Aps, dvs vi har været aktive siden 2012

Vinduesvask i Sorø

Vask med kalkfritvand i Sorø

Med vores rentvandsanlæg kan vi nu pudse vinduer som tildligere ikke var muligt med mindre de blev pudset indefra. Dette var nogle gange et problem da kunderne somreglt er på arbejde.

Ved hjælp af vores anlæg kan vi nu vaske velux vinduer, svært tilgængelig vinduer på kviste osv. Det er derfor nu meget nemmere at være kunde hos AS Polering. Du passer din hverdag og vi passer dine vinduer.

Har du et hus med en masse små palæruder synes vi du skulle indsende en forspørgelse til os. Vores erfaring viser at vi spare vores kunder for rigtig mange penge ved at vaske vinduerne i stedet for at pudse dem traditionelt. Ligeledes vaskes rammer og karme også for at opnå det perfekte resultat

AS Polering & Rengøring ApS er en virksomhed som går op i sine medarbejders sikkerhed. Vi har derfor siden 2015 fået anlæg i alle vores biler, dermed har vi minimeret det farlige stigearbejde som man støder på som vinduespudser

Som nogle af de få virksomheder i Danmark kan vi nå helt op til 26 meters højde uden brug af lift. Dermed kan store glasfacader nu pudses fra jorden.

FAQ – Vinduespudser Sorø

Hvad koster en vinduespudser i Sorø

En vinduespudser koster fra 90 kr. Et typisk hus ligger på omkring 150 kr for udvendig pudsning

Hvilke intervaller på pudsning kan man vælge ?

Du kan vælge intervaller på hver 4, 8 eller 12 uge. Indvendig polering kan bestilles efter jeres behov

Kører i kun i Sorø?

Vi køre hele Sorø og omegns kommunerne

Gives der naborabat hvis vi er flere på samme vej som ønsker en aftale ? 

Vi giver altid rabat ved flere tilmeldinger på samme vej, kontakt os gerne for at høre priser

Behøver vi være hjemme ?

Der skal være adgang rundt om huset så vinduespudseren kan komme til vinduerne

Hvad med indvendigt ?

Indvendigt bestilles i god tid i forvejen. Man er også altid velkommen til at spørge pudseren om han har tid, dog kan dette ikke garanteres. Kan man ikke være hjemme ved indvendig polering skal der lægges en nøgle et aftalt sted

Hvordan betaler man ?

Ved hvert besøg ligger vi en følgeseddel i postkassen. Faktura fremsendes på mail efterfølgende. Betaling er via betalingsservice, mobailepay eller girokort. Der kan også betales kontant

Kalk på vinduer ?

Mange oplever problemer med kalk på vinduer, værst er det på badeværelsesvinduer og vinduer op af en udendørs hane. Dette er desværre tidskrævende og det er bedst at der reageres hurtigt så kalken ikke når at sætte sig på vinduerne. Skulle du ved et uheld have ladet det tørre ind, er der selvføglelig en læsning på det.

Jeg vil anbefale at du læser vores blogindlæg om kalk på vinduer. Har du ikke mod på at kaste dig ud i det så kontakt os gerne. Vi tilbyder dog kun fjernelse af kalk hos vores faste kunder.

Vores kontakt oplysninger

Ønsker du at bestille en vinduespudser i Farum kan dette gøres på flere måder.

Du kan kontakte os telefonisk på 4264 0484 mellem 8.00 og 16.00. Besvares telefonen ikke anbefales det at du sender os en mail på info@as-polering.dk

Du kan også altid udfylde en formular her på siden eller gøre brug af vores hent tilbud formular