Vinduespudser Sorø

Vi pudser og polerer vinduer for private og erhverv i hele Sorø og omegn

Står I med et behov for en kompetent og erfaren samarbejdspartner inden for vinduespolering i Sorø?

Vi er din lokale vinduespudser i Sorø, og leverer skinnende rene vinduer for en lang række virksomheder og private og vi vil også gerne hjælpe jer!

Rene vinduer sender et positivt signal, og lader jeres lokaler fremtræde lyse og indbydende. Vi kan også hjælpe med at rense dine fliser med vores miljøvenlige fliserens så din indkørsel eller terrasse står som ny, ligesom vi også kan hjælpe med algebehandling

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484 eller brug kontaktformularen.

Fast aftale på vinduespolering

Med et serviceabonnement på vinduespudsning i Sorø, kan I få regelmæssige besøg af vores vinduespudser. I bestemmer naturligvis selv, hvor ofte vi skal komme forbi – I ved jo selv hvornår vinduerne plejer at være beskidte.

Vi har gennem årene løst mange forskelligartede opgaver – alle med samme høje grad af fleksibilitet og professionalisme.

Vi har med tiden opbygget en række særlige specialeområder; derfor finder du ingen bedre samarbejdspartner inden for vinduespolering , når din forespørgsel omhandler: Private hjem, Højhuse (vinduespolering fra gondol og/eller lift), Glasfacader (vinduespolering med Aqua Clean anlæg), Hoteller, Skoler, Kontorer, Idræts- og svømmehaller, Børneinstitutioner, Plejehjem, Fabrikker, Banker, Indkøbscentre Butikker, butikskæder, Beboelsesejendomme, Trappeopgange og Kirker.

Vores erfaring – din garanti

Vi er en virksomhed fuld af erfarne vinduespudsere med stor kærlighed til faget, har selvsagt også en faglig stolthed, der dikterer professionalisme og engagement. Derfor indebærer vores service ikke blot vinduespolering, men branchens mest stabile og pletfrie resultat – hver gang.  Vores vinduespudsere kan fremvise 8-25 års erfaring inden for vinduespolering. Det er gratis at få os ud til jeres virksomhed eller hjem for at besigtige opgaven. Giv os et kald, så giver vi et uforpligtende tilbud på pletfri polering af jeres vinduer.

AS Polering & Rengøring bygger på professionalisme, engagement og fleksibilitet. Vi udfører alle opgaver inden for vinduespolering – for virksomheder og private. Det bedste vi ved er glade kunder, og vi er ikke i tvivl om at vi leverer den bedste service indenfor faget.

AS Polering er din garanti for rene vinduer – hver gang. Kontakt din vinduespudser Sorø for et uforpligtende tilbud på vinduespudsning. Ring på tlf. 42640484 eller benyt dig af kontaktformularen i bunden.

Vi har også ruter med vinduespolering i Ringsted Slagelse Roskilde og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

vinduespudser Sorø
Vinduespolering og vinduespudser Sorø

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Om Sorø

Sorø er en by i Vestsjælland på over 30.000 indbyggere, med mange flotte og historiske bygninger. Sorø Kloster og Akademi er blandt de gamle og velbevarende bygninger. Historiske personer som Biskop Absalon og Christian d. 4 har alle været med til at forme Sorø og AS Polering & Rengøring vil gøre alt for at holde byen skinnende, gennem vores vindues arbejde. Du er altid velkommen til at henvende dig, for at få et uforpligtende tilbud på din vinduespolering i Sorø