Vinduespudser Ringsted – Garanti for rene ruder

Vinduespolering er en opgave, som de færreste bryder sig om at løse. Det er tidskrævende og passer ikke ind en travl hverdag, hvor kalenderen i forvejen er fyldt til bristepunktet.

Heldigvis tilbyder AS Polering & Rengøring at foretage vinduespudsningen for dig, mens du får din hverdag til at hænge sammen. Vores arbejde er altid hård og effektiv mod skidt og snavs, men skånsom mod pengepungen.

Vi tilbyder vinduespolering, fliserens og algebehandling i Ringsted og hele oplandet.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Vores vinduespudsning i Ringsted er effektiv mod skidt

AS Polering & Rengøring udfører et grundigt arbejde og forlader aldrig vinduerne, før kunden er tilfreds med resultat.

Vores vinduespudsere er professionelle og har mange års erfaring i at foretage vinduespoleringer.

Du kan altså trygt overlade vinduerne til os, uden selv at få sved på panden. Vi løser opgaver inden for vinduespolering i alle forskellige størrelser – både hos virksomheder og hos private kunder.

Professionelle vinduespudser

Vi er stolte af vores fag og nyder at se vores kunder være tilfredse med vinduespoleringen, så har du behov for en lokal vinduespudser i Ringsted, bør du kontakte os.

AS Polering & Rengøring har sit udgangspunkt i Ringsted, på Kristoffersvej. Det giver os muligheden for hurtigt at rykke ud til alle byer på Sjælland, feks kan der hurtigt laves en aftale om vinduespudsning i Sorø. men hurtigst af alt, til kunder i Ringsted.

Har du behov for en professionel vinduespudser i Ringsted er hjælpen altså nær. Vi ønsker at være dit lokale firma i Ringsted, når du skal finde en vinduespudser.

vinduespudser Ringsted
Vinduespolering og vinduespudser ringsted

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Vores andre ydelser i Ringsted

Solcellevask

Solcellevask

Har du solceller på dit tag, så kan vi hjælpe dig med vedligholdelse af dem. Hold dit solcelleanlæg rent og producere max hver dag. Vores priser starter fra 199,-

Bestil solcellevask
Fliserens

Fliserens

Er dine fliser ramt af fliserpest og mos? Vi har løsningen. Miljørigtig fliserensning i Ringsted uden brug af kemikalier. Vores priser starter ved 29 kr pr kvm

Bestil fliserens
Algebehandling

Algebehandling

Er dit tag eller fliser ramt af alger. Så har vi løsningen. Algebehandling af tag i Ringsted til lave priser. Vores priser starter ved 899 kr inkl 200 kvm belægning

Bestil algerens

AS Polering – Din lokale vinduespudser i Ringsted

AS Polering & Rengøring ApS startede op med vinduespudsnig og vinduespolering hos private i 2012. Vores kundebase var lille og er med tiden vokset. Idag pudser vi vinuder hos over 300 lokale kunder i Ringsted. Ligesom vi også varetager alt vinduespudsning for Ringsted Sogn og deres kirker. Vi pudser også en del forretninger i gågaden og i outlettet. Så alt i alt er vi et stolt lokalt firma som står til rådighed for byens borger og erhvervsliv.

Ønsker du en skarp pris på vinduespolering og ønsker du at være med til at holde liv i de lokale forretninger så bestil gerne et uforpligtende tilbud på vinduespolering hos os. Vi kan tilbyde nogle af markedets bedste priser grundet vores kompakte kundebase i byen, kontakt os blot via vores formular på siden og du høre fra os senest 24 timer efter.

Vores vinduespudser i Ringsted er uddanet inde for traditionelt vinduespudsning og vask med anlæg / kalkfrit vand. Kender du ikke til kalkfrit vand skal du selvfølgelig være velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak

Ringsted Kommune

Ringsted er en central by på Sjælland, på trods af der ‘kun’ er omkring 27.000 indbyggere. En af årsagerne til dette kan være, at Ringsted er én af de ældste byer på Sjælland. Dette vidner Sankt Bendts kirken om, kirken blev bygget og stod færdig i år 1170.

Vi er utrolig stolte over at have hovedbase her i denne smukke gamle traditions rige by. Ringsted består af både by og omkringliggende landsbyer, her kan nævnes Vigersted, Ørslev, Vetterslev og Kværkeby. Vi har kunder i alle områderne og kan derfor tilbyde fordelagtige priser i hele byen.

I Ringsted finder du over 15 offentlige og private skoler. Ligesom byens største arbejdsplads Danish Crown også er at finde her. Samtidig er E20 motorvejen med til at give byen en central placering. Motorvejen gør ligeledes at AS Polering & Rengøring hurtigt kan komme ud til alle omkringliggende byer. Vi har sjældent mere end 35 km, når vi skal servicere vores kunder i Region Sjælland. Vi betjener i dag over 300 kunder i byen med vinduespolering, ligesom vi også pudser mange butikker på Nørregade og i Ringsted outlet.

Vi har også ruter med vinduespolering i Næstved – Haslev – Roskilde og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vask af vinduer med anlæg

Vi var nogle af de første på Sjælland som investerede i etrentvandsanlæg. Dette stykke værktøj har sparet mange af vores kunder penge for leje af lift osv. I videoen herover kan man se hvordan det ser ud når man vasker i 26 meters højde. Denne kunde har sparet over 30.000 kr på liftleje ved at få vasket sine vinduer med denne metode. Vask af vinduer med anlæg vaskes med kalkfrit vand som vi producere på vores lager. Der fra tanker vores vinduespudser det over i deres biler. Dermed kan vi med garanti nå alle vinduer, selv vinduer der sidder langt inde på taget som feks kviste og veluxvinduer

Processen med at rense vand forgår ved at vandet køre igennem nogle forskellige filter. Virker lidt som når man har installeret et blødgøringsanlæg i hjemmet, dog afsluttes processen med granulat i stedet for salt. Granulatet gøre vandet aggressivt og dermed binder det til skidt og møg

Vask af solceller

Har du solceller på dit hus og mangler du hjælp til at vedligeholde disse så kan vi også hjælpe dig med det. Vi har stor erfaring med vask af solceller. Overtid vil der ligge sig et lag støv og alger på dine paneller.

Dette er ikke godt i længden, da mængden af støv, skidt og alger vil kunne mærkes på produtionen. Vi nabefaler derfor at man årligt får vasket sit anlæg så det altid yder sit bedste, ligeledes er det pænere at se på et skinnende og blankt anlæg frem for et grumset og støvbelagt anlæg. Vask af solceller koster ikke særlig meget og er ikke de smarteste penge og spare.

Kontakt os eller læs mere om solceller her. Vi har ligeledes en beregner som udregner en pris til dig med det samme. Er du tilfreds med prisen udfylder du blot resten af formualeren.

Vask af solceller

FAQ – Vinduespudser Ringsted

Hvad koster en vinduespudser i Ringsted

En vinduespudser koster fra 90 kr. Et typisk hus ligger på omkring 150 kr for udvendig pudsning

Hvilke intervaller på pudsning kan man vælge ?

Du kan vælge intervaller på hver 4, 8 eller 12 uge. Indvendig polering kan bestilles efter jeres behov

Kører i kun i Ringsted ?

Vi køre hele Ringsted og omegns kommunerne

Gives der naborabat hvis vi er flere på samme vej som ønsker en aftale ? 

Vi giver altid rabat ved flere tilmeldinger på samme vej, kontakt os gerne for at høre priser

Behøver vi være hjemme ?

Der skal være adgang rundt om huset så vinduespudseren kan komme til vinduerne

Hvad med indvendigt ?

Indvendigt bestilles i god tid i forvejen. Man er også altid velkommen til at spørge pudseren om han har tid, dog kan dette ikke garanteres. Kan man ikke være hjemme ved indvendig polering skal der lægges en nøgle et aftalt sted

Hvordan betaler man ?

Ved hvert besøg ligger vi en følgeseddel i postkassen. Faktura fremsendes på mail efterfølgende. Betaling er via betalingsservice, mobailepay eller girokort. Der kan også betales kontant