Vinduespudser Ringsted – Garanti for rene ruder

Vinduespolering er en opgave, som de færreste bryder sig om at løse. Det er tidskrævende og passer ikke ind en travl hverdag, hvor kalenderen i forvejen er fyldt til bristepunktet. Heldigvis tilbyder AS Polering & Rengøring at foretage vinduespudsningen for dig, mens du får din hverdag til at hænge sammen. Vores arbejde er altid hård og effektiv mod skidt og snavs, men skånsom mod pengepungen. Vi tilbyder vinduespolering, fliserens og algebehandling i Ringsted og hele oplandet.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484 eller brug kontaktformularen.

Vores vinduespudsning i Ringsted er effektiv mod skidt

AS Polering & Rengøring udfører et grundigt arbejde og forlader aldrig vinduerne, før kunden er tilfreds med resultat. Vores vinduespudsere er professionelle og har mange års erfaring i at foretage vinduespoleringer. Du kan altså trygt overlade vinduerne til os, uden selv at få sved på panden. Vi løser opgaver inden for vinduespolering i alle forskellige størrelser – både hos virksomheder og hos private kunder.

Professionelle vinduespudser

Vi er stolte af vores fag og nyder at se vores kunder være tilfredse med vinduespoleringen, så har du behov for en lokal vinduespudser i Ringsted, bør du kontakte os.  AS Polering & Rengøring har sit udgangspunkt i Ringsted, på Kristoffersvej. Det giver os muligheden for hurtigt at rykke ud til alle byer på Sjælland, feks kan der hurtigt laves en aftale om vinduespudsning i Sorø. men hurtigst af alt, til kunder i Ringsted. Har du behov for en professionel vinduespudser i Ringsted er hjælpen altså nær. Vi ønsker at være dit lokale firma i Ringsted, når du skal finde en vinduespudser.

vinduespudser Ringsted
Vinduespolering og vinduespudser ringsted

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Ringsted kommune

Ringsted er en central by på Sjælland, på trods af der ‘kun’ er omkring 27.000 indbyggere. En af årsagerne til dette kan være, at Ringsted er én af de ældste byer på Sjælland. Dette vidner Sankt Bendts kirken om, kirken blev bygget og stod færdig i år 1170. Vi er utrolig stolte over at have hovedbase her i denne smukke gamle traditions rige by.Ringsted består af både by og omkringliggende landsbyer, her kan nævnes Vigersted, Ørslev, Vetterslev og Kværkeby. Vi har kunder i alle områderne og kan derfor tilbyde fordelagtige priser i hele byen.

I Ringsted finder du over 15 offentlige og private skoler. Ligesom byens største arbejdsplads Danish Crown også er at finde her. Samtidig er E20 motorvejen med til at give byen en central placering. Motorvejen gør ligeledes at AS Polering & Rengøring hurtigt kan komme ud til alle omkringliggende byer. Vi har sjældent mere end 35 km, når vi skal servicere vores kunder i Region Sjælland. Vi betjener i dag over 300 kunder i byen med vinduespolering, ligesom vi også pudser mange butikker på Nørregade og i Ringsted outlet.

Vi har også ruter med vinduespolering i Næstved HaslevRoskilde og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.