Vinduespudser Roskilde

Vi er et lokalt vinduespudser firma, som køre på det meste af Sjælland og har Roskilde som en af vores hovedbyer. Vi kan derfor tilbyde favorable priser på vinduespolering, algebehandling og fliserens i Roskilde uden og gå på kompromis med kvaliteten. Vi servicer over 2000 private kunder, som har det tilfælles, at de er glade og tilfredse for vores vinduespudsning.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Vinduespolering i 4000 Roskilde

Vores vinduespudser Roskilde er dygtige og med flere års erfaring, derfor kan vi tilbyde nogle af markedet bedste priser på vinduespolering. Vi bruger kun de bedste mærker og udstyr, som er på markedet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og derfor kan vi garanter et professionelt og tilfredsstillende resultat. Vi servicerer et bredt kundesegment og har du brug for en vinduespudser i Roskilde, er vi klar på at hjælpe dig.

Din lokale vinduespudser i Roskilde

Vi ser frem til og byde dig velkommen som kunde hos os. Vi garanter at du vil blive tilfreds med indsatsen. Roskilde er en stor by på Sjælland, med ca. 85.000 indbyggere. Derfor er vi klar over at der er et behov for et professionelt vinduespudser firma, med styr på kvaliteten. Du skal være velkommen til og kontakte os for et godt tilbud på vinduespudsning. Fra vores udgangspunkt på Gyvelvej 14  har vi pudset vinduer i Roskilde siden 2012 og betjener idag omkring 200 faste kunder i Roskilde

Vi har også ruter med vinduespolering i Holbæk, Ballerup Slagelse og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

vinduespudser Roskilde
Vinduespolering og vinduespudser Roskilde

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Vores andre ydelser i Roskilde

Solcellevask

Solcellevask

Har du solceller på dit tag, så kan vi hjælpe dig med vedligholdelse af dem. Hold dit solcelleanlæg rent og producere max hver dag. Vores priser starter fra 199,-

Bestil solcellevask
Fliserens

Fliserens

Er dine fliser ramt af fliserpest og mos? Vi har løsningen. Miljørigtig fliserensning i Roskilde uden brug af kemikalier. Vores priser starter ved 29 kr pr kvm

Bestil fliserens
Algebehandling

Algebehandling

Er dit tag eller fliser ramt af alger. Så har vi løsningen. Algebehandling af tag i Roskilde til lave priser. Vores priser starter ved 899 kr inkl 200 kvm belægning

Bestlil algerens

Bag om AS Polering

AS Polering startede op i 2012 i Ringsted med vinduespudsning og rengøring på Midtsjælland. I dag er rengøring skåret fra og ind er kommet andre ydelser som fliserens, algebehandling og solcellevask. Vi er idag seks vinduespudser og har siden starten haft vores lokale afdeling med vinduespolering i Roskilde. Vi betjener omkring 2000 kunder med faste aftaler året rundt.

Vores motto er når service og kvalitet tæller. Vi gør vores yderste for at leve op til det. Derfor er du i trygge hænder når du vælger os som din fortrukne vinduespudser i Roskilde. Vi vægter kvalitet mere end noget andet. Kvalitet er vejen frem for os. Vi er ikke de billigste i byen dog garantere vi at vi altid levere den samme kvalitet ligesom vores aftaler er stabile og altid bliver overholdt.

Når du indgår en fast aaftale med os om vinduespolering på din ejendom er du sikker på at vi altid kommer på det valgte interval. Det vil sige når aftalen først er indgået behøver du ikke tænker på vinduespolering mere, det køre bare automatisk, på den måde har du altid rene vinduer. Vi har mange kundeforhold fra 2012 som stadig består den dag i dag. Dette er vi yderst stolte af. Skal du være den næste kunde i Roskilde, så udfyld blot formularen oven over og vi vender tilbage med en skarp pris på vinduespolering af din bolig.

Rentvandsanlæg

Som nogle af de første i Danmark har vi gjort brug af rentvandsanlæg. Vi er i dag et af de få firmaer som kan nå over 30 meters højde med vores stænger. Dermed har vi fået opbygget en meget stor erfaring i korrkt brug af anlæg. Man kunder har haft dårlige oplevelser med brug af rentvandsanlæg hos andre firmaer. Dette føler vi er en skam når vi ved hvor godt et resultat der kan opnås ved korrekt brug af

Ligesom alt andet er der nogle teknikker og metoder for at opnå dette resultat. Dette kræver erfaring og korrekt oplæring af vinduespudserne. Alle vinduespudser i AS polering er oplært i korrekt brug af anlæg, dermed kan vi stå inde for garantien af arbejdet.

Fordelen ved vinduesvask er at besværlige vinduer som feks velux vinduer, vinduer i kviste kan klares uden du behøver at være hjemme. Vi vasker fra jorden af uden brug af stiger.  Dermed bliver en aftale med vinduespudserne lettere da man tidligere skulle have adgang til boligen for at kunne pudse dem indefra.

Ligeledes vaskes rammer og lister også, dermed får man faktisk mere for pengene end traditionel pudsning. Vi pudser både traditionelt og med anlæg. Nogle vinduer egner sig desværre ikke til vask med anlæg og derfor pudses disse på gammeldags maner. Dette er vores vinduespudser eksperter i. Så ved første besøg bliver der lavet en vurding og behovet for brug af anlæg. Vi bestræber os på at pudse så meget som muligt på den traditionelle metode.

Vinduesvask i Roskilde

Solcellevask I Roskilde

Vores vinduespudser i Roskilde har stor erfaring med vask af solceller. Med det rette udstyr kan vi nå de fleste solcelleanlæg. Vores vask består udlukkende af rentvand. Det vil sige vi bruger ingen kemikalier overhovedet.

Alle vores pudser har en tank med kalkfrit vand monteret i deres biler. Dette vand kan bruges til både solceller og vinduer. Vandet produceres på vores lager hvor fra polerene tanker deres vand. På den måde er vi altid sikre på st vandet er rent nul vand. Vandet måles flere gange under prduktion for at sikre den rette kvalitet.

Ved hjælp af vores telskopstænger og en speciel fremstillet børste som kun bruges til solcellevask kan vi nå det meste fra jorden af. Vores pudser har erfaring med at pudse mindre anlæg og anlægmed flere hundred paneller.

Vores vask af solceller fjerne både skidt og grønne alger af overfladen. Dermed er du sikker på at anlæg altid køre med fuld kapacitet. Ønsker du at læse mere om solcellevask kan dette gøres på vores solcelleside. Hvorfor vi også har lavet en liste med de 10 mest spurgte spørgsmål. Har du spørgsmål eller andet er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på mail eller via telefon på.

Er du nysgerrig på pris vil vi anbefale at du prøver vores udregningsformular. Indtast antal solceller, vinkel på taget og den udregner en pris til dig med det samme. Er prisen tilfredstillende udfylder du blot resten af formularen og vi vender tilbage med en dato for udførelse.

FAQ – Vinduespudser Roskilde

Hvad koster en vinduespudser i Roskilde

En vinduespudser koster fra 90 kr. Et typisk hus ligger på omkring 150 kr for udvendig pudsning

Hvilke intervaller på pudsning kan man vælge ?

Du kan vælge intervaller på hver 4, 8 eller 12 uge. Indvendig polering kan bestilles efter jeres behov

Kører i kun i Roskilde ?

Vi køre hele Roskilde og omegns kommunerne

Gives der naborabat hvis vi er flere på samme vej som ønsker en aftale ? 

Vi giver altid rabat ved flere tilmeldinger på samme vej, kontakt os gerne for at høre priser

Behøver vi være hjemme ?

Der skal være adgang rundt om huset så vinduespudseren kan komme til vinduerne

Hvad med indvendigt ?

Indvendigt bestilles i god tid i forvejen. Man er også altid velkommen til at spørge pudseren om han har tid, dog kan dette ikke garanteres. Kan man ikke være hjemme ved indvendig polering skal der lægges en nøgle et aftalt sted

Hvordan betaler man ?

Ved hvert besøg ligger vi en følgeseddel i postkassen. Faktura fremsendes på mail efterfølgende. Betaling er via betalingsservice, mobailepay eller girokort. Der kan også betales kontant