Vinduespudser Nærum

NYD UDSIGTEN…

…Fra klare, rene og nypudsede ruder!

Vi tilbyder professionel vinduespudsning i Nærum og omegn – til ALTID favorable priser og i topkvalitet. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på din vinduespolering, Solcellevask, fliserens og algebehandling.

Vores mål er, at leve op til vores kunders forventning om:

  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Højt service niveau
  • Rettidighed

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Respekteret firma med mange års erfaring!

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vi løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv i Nærum som er en del af Rudersdal kommune. OG udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder!

AS-polering & Rengøring – Når service og kvalitet tæller. Vi pudser vinduer i hele Rudersdal kommune

Vi har poleret vinduer i 2850 Nærum siden 2016

Nærum er med sine omkring 19.700 indbygger en mindre del af Rudersdal kommune som vi dækker med vinduespolering og solcellevask. Vi har pudset vinduer i området siden 2016 og kundekredsen er vokset med tiden. I dag kan vi tilbyde priser som er i bund grundet kundetætheden . Vi spare kørsel, du spare penge

Vores vinduespudser er også aktive i Gladsaxe Vallensbæk Albertslund og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Nærum
Vinduespolering og Vinduespudser i Nærum

Skriv til os og få et hurtigt tilbud