Vinduespudser Næstved

Vinduespudsning står ikke forrest på mange to-do-lister i den travle hverdag. Det betyder dog ikke, at vinduespolering ikke er en vigtig opgave. Pletfri og nyvaskede ruder sender et positivt signal til enhver bygnings besøgende.

Hvis du heller ikke har tid til at vaske ruderne, bør en aftale med AS-Polering & Rengøring komme ind i overvejelserne.

Vi tilbyder vinduespolering, Fliserens og algebehandling i Næstved til priser, som alle kan overkomme.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Erfarne vinduespudser i Næstved

Vores lange erfaring sikrer os, at vi kan tilbyde rene ruder på næsten ingen tid. Vi vasker vinduerne både udvendigt og indvendigt, hvis kunden ønsker det, og vi arbejder diskret så vi ikke forstyrrer rytmen i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Vores kundekreds er bred, og der er ikke opgaver, der er for store eller for små. Vi tilbyder vinduespolering til alle med et behov, uanset om det er privat eller erhvervskunder.

Når man indgår en fast aftale med AS-Rengøring & Polering, kan man være helt sikker på, at vi holder aftalen og altid dukker op til aftalt tid. Få et  godt tilbud på vinduespolering her

Vinduespudsning i Næstved

Næstved ligger på Sydsjælland omkring 22 kilometer fra vores udgangspunkt i Ringsted. Det betyder at vi hurtigt kan rykke ud, hvis du har en opgave du skal have løst. Næstved er Sjællands 5. største by med omkring 42.000 indbyggere og det er derfor en af vores vigtigere byer. AS-Polering har mange kunder i byen og har du behov for en dygtig vinduespudser i Næstved, er vi altid klar på at hjælpe dig.

Vi har også ruter med vinduespolering i Ringsted Haslev Roskilde og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

vinduespudser Næstved
Vinduespolering og vinduespudser Næstved

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Vores andre ydelser i Næstved

Solcellevask

Solcellevask

Har du solceller på dit tag, så kan vi hjælpe dig med vedligholdelse af dem. Hold dit solcelleanlæg rent og producere max hver dag. Vores priser starter fra 199,-

Bestil solcellevask
Fliserens

Fliserens

Er dine fliser ramt af fliserpest og mos? Vi har løsningen. Miljørigtig fliserensning i Næstved uden brug af kemikalier. Vores priser starter ved 29 kr pr kvm

Bestil fliserens
Algebehandling

Algebehandling

Er dit tag eller fliser ramt af alger. Så har vi løsningen. Algebehandling af tag i Næstved til lave priser. Vores priser starter ved 899 kr inkl 200 kvm belægning

Bestlil algerens

Vores lokale afdeling i Næstved

AS Polering og Rengøring ApS startede op med pudsning af vinduer hos private kunder i 2012 i Ringsted. Siden der er der sket meget. Vi har blandt andet en lokal afdeling af AS Polering i Toldbodgade hvor fra vores to lokale pudser betjener alle vores kunder i Næstved og omegn. Vores afdeling i Næstved har eksisteret siden 2014 og i dag betjener vi over 300 private kunder i byen, ligesom vi også polere vinduer i læge kliniker og andet erhverv i byen.

Vores lokale pudser har mange års erfaring og kommer med en baggrund med minimum 10 års erfaring med vinduespolering og vinduespudsning, så vi har ekspertisen inde for alle opgaver. Intet er for småt eller stort.

Vores mål er at være din fortrukne vinduespudser i vores eget lokale område. Vores motto er når service og kvalitet tæller, dette har stor betydning for os og vi bestræber os på at leve op til det. 300 lokale kunder kan ikke tage fejl. Bor du i Næstved og vil du gerne støtte lokalt skal du være velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vores priser er i den billige ende da vores vinduespudser ikke skal køre langt, ligeledes har vi en stor kundekreds i byen, på den måde kan vi holde priserne i bund.

Når du henvender dig til os for tilbud på vinduespolering kan du forvente svar med tilbud inde for 24 timer og pudsning af vinduer inde for en uge fra første kontakt.

Bemærk venligst at vi kun tilbyder vinduespolering i faste intervaller på hver fjerde, ottende eller tolvte uge på den måde minimere vi vores kørsel ligesom vi kan tilbyde dig en attraktiv pris på din polering

Kalkfrit vand

Som nogle af de første på Sjælland investerede vi i et rentvandsanlæg. Vi har derfor en stor ekpertise og erfaring med brug af dette værktøj, som mange af vores konkurrenter ikke har. Med rentvandsanlæg kan vi nå vinduer som tidligere var umulige at nå eller vinduer som der skulle bruges lift til. Ligeledes er der sikkerheds aspektet i det også. I dag har alle vores pudser på hele Sjælland dette anlæg monteret i deres pudser biler. Da vi er en virksomhed som går op i vores medarbejder har vi selvfølgelig sørget for at de med på det sidste nye.

Med vores rentvandsanlæg kan vi feks nå højder på op til 6 sal, vi kan ligeledes vaske solceller, gavle osv med det. Ved brug af rentvandsanlæg bruger der ingen kemikaler.

Vandet produceres på vores lager hvor fra pudserne tanker dagligt. Når vi producere vandet kommer det igennem flere filter og til sidst køres det igennem granulat for at fjerne de sidste rester af kalk, klor osv. Undervejs i processen udføre vi flere kontrolmålinger for at sikre os at det vand vinduespudserne har i bilerne er nul vand. Når vandet er nulvand kaldes det også ioniseret eller aggressivt vand.

Når vand inden ioniseret søger det at binde til noget, i vores tilfælde vil det være støv og skidt på vinduerne. Dermed vil vandet med skidt perle af vinduerne inden vi skylder dem en sidste gang for at få det pæne resultat. Fordelen med rentvandanlæg er også at karme og lister vaskes af , du slipper ligeledes for løber og hellige dage på vinduerne. Mange kunder er glade for det og vil helst have det vasket på denne måde. Som kunde bestemmer du selv om du ønsker traditionel vinduespudsning eller vask med anlæg

Kalk på vinduer

Mange oplever når de har vandet blomster eller fyldt børnenes badebassin at de efterfølgende har pletter på vinduerne. Det er meget vigtigt at man ikke sprøjter med vand på vinduerne da kalken i en varm solskinsdage kan brænde sig fast på vinduerne. Dermed skal det afrenses.

Dette koster mere end en almindelig pudsning og der skal kemikaler i brug og barberblade i brug. Skulle du være uheldig og kalken har sat sig på vinduerne kan du gøre følgende. Du kan ringe til os og bestille en afrensning af dine vinduer eller du kan prøve og fjerne det værste selv og så klarer vi resten ved næste polering.

Du kan gøre følgende.

  1. Tag en spand
  2. Fyld den op med varmt vand
  3. Tilsæt lidt opvaskemiddel
  4. tilsæt noget eddike

Bland det rundt så du får en god miks og vandet skummer lidt. Sæt vinduet i blød og puds efter. Gentag gerne processen med at sætte vinduerne i blød til du er tilfreds med resultatet. Vi anbefaler kun at professionelle pudser bruger skraber osv på dine vinduer. Er du tvivl eller noget er du altid velkommen til at kontakte os uforpligtende.  Vores vinduespudser stiller gerne vores viden til rådighed for dig som kunde.

Solceller

Har du solceller eller paneller på dit tag skal disse vedligeholdes. Fabrikater siger at de er selvrensende, dette er ikek vores erfaring. OVertid vil skidt, støv og alger gro til og dermed fungere dit anlæg ikke optimalt. Vi anbefaler at man en gang årligt får vasket sine solceller.

Er man kunde hos os i forvejen kan dette gøres fra 200 kr. Dermed slipper du for at købe udstyr i diverse byggemarkeder  som ikke virker. Det ska ligeledes vaskes med kalkfritvand. Vi har efterhånden vasket rigtig mange solceller og vi står klar på at hjælpe dig.

Solcellevask

FAQ – Vinduespudser Næstved

Hvad koster en vinduespudser i Næstved

En vinduespudser koster fra 90 kr. Et typisk hus ligger på omkring 150 kr for udvendig pudsning

Hvilke intervaller på pudsning kan man vælge ?

Du kan vælge intervaller på hver 4, 8 eller 12 uge. Indvendig polering kan bestilles efter jeres behov

Kører i kun i Næstved ?

Vi køre hele Næstved og omegns kommunerne

Gives der naborabat hvis vi er flere på samme vej som ønsker en aftale ? 

Vi giver altid rabat ved flere tilmeldinger på samme vej, kontakt os gerne for at høre priser

Behøver vi være hjemme ?

Der skal være adgang rundt om huset så vinduespudseren kan komme til vinduerne

Hvad med indvendigt ?

Indvendigt bestilles i god tid i forvejen. Man er også altid velkommen til at spørge pudseren om han har tid, dog kan dette ikke garanteres. Kan man ikke være hjemme ved indvendig polering skal der lægges en nøgle et aftalt sted

Hvordan betaler man ?

Ved hvert besøg ligger vi en følgeseddel i postkassen. Faktura fremsendes på mail efterfølgende. Betaling er via betalingsservice, mobailepay eller girokort. Der kan også betales kontant