Vinduespudser i Slagelse.

Leder du efter en vinduespudser i Slagelse, som altid leverer gode og rettidige resultater til en fornuftig pris, så har du formentlig fundet den rette. AS-Polering & Rengøring er et selskab med mange års erfaring, og vi leverer vinduespolering i Slagelse og Sorø og området omkring.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4264 0484 eller brug kontaktformularen. Du kan også udfylde vores tilbudsformular.

Vinduespudser i Slagelse

Vinduespolering i Slagelse.

Vi kan tilbyde at løse opgaver hos mange forskellige kunder. Vi tager os af private boliger, offentlige institutioner og private virksomheder. Vi er altid i stand til at arbejde effektivt og diskret, så vi ikke forstyrrer den daglige rutine på arbejdspladsen.

Vinduespudsning i Slagelse

Vinduespudsning kan løses på mange forskellige måder. Hos AS-Polering & Rengøring arbejder vi altid grundigt og med miljøvenlige produkter. Mange tror, at kemikalierne er nødvendige for at sikre 100 % rene vinduer. Vores erfaring viser, at det er en myte. Vi bruger derfor sunde produkter, som både sikrer et godt miljø og 100 % rene vinduer.

Det er altid muligt at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Slagelse har med sine ca. 32.000 indbyggere et stort behov for vinduespolering som by. Mange større virksomheder og privatkunder, skal have pudset deres vinduer, for at holde dem pæne. AS-Polering & Rengøring ønsker at være din foretrukne vinduespudser i Slagelse og vi er altid klar på at yde en professionel indsats. Slagelse er som Sjællands 8. største by en central del af vores marked som firma og vi har mange kunder i Slagelse og omegn. Skal du være den næste?

 

Leder du efter en

Vinduespudser Sorø

Vinduespudser Skælskør

Vinduespudser Holbæk

Please leave this field empty.