Vinduespudser i Slagelse.

Leder du efter en vinduespudser i Slagelse, som altid leverer gode og rettidige resultater til en fornuftig pris, så har du formentlig fundet den rette. AS-Polering & Rengøring er et selskab med mange års erfaring, og vi leverer vinduespolering i Slagelse og Sorø og området omkring.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4264 0484 eller brug kontaktformularen. Du kan også udfylde vores tilbudsformular.

Vinduespudser i Slagelse

Vinduespolering i Slagelse.

Vi kan tilbyde at løse opgaver hos mange forskellige kunder. Vi tager os af private boliger, offentlige institutioner og private virksomheder. Vi er altid i stand til at arbejde effektivt og diskret, så vi ikke forstyrrer den daglige rutine på arbejdspladsen.

Vinduespudsning i Slagelse

Vinduespudsning kan løses på mange forskellige måder. Hos AS-Polering & Rengøring arbejder vi altid grundigt og med miljøvenlige produkter. Mange tror, at kemikalierne er nødvendige for at sikre 100 % rene vinduer. Vores erfaring viser, at det er en myte. Vi bruger derfor sunde produkter, som både sikrer et godt miljø og 100 % rene vinduer.

Det er altid muligt at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Slagelse har med sine ca. 32.000 indbyggere et stort behov for vinduespolering som by. Mange større virksomheder og privatkunder, skal have pudset deres vinduer, for at holde dem pæne. AS-Polering & Rengøring ønsker at være din foretrukne vinduespudser i Slagelse og vi er altid klar på at yde en professionel indsats. Slagelse er som Sjællands 8. største by en central del af vores marked som firma og vi har mange kunder i Slagelse og omegn. Skal du være den næste?

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4264 0484 eller brug kontaktformularen. Du kan også udfylde vores tilbudsformular.

Hvordan pudser man vinduer

Mange har sikkert prøvet og pudse vinduer selv med det resultat at det ender med striber. Til og starte med skal du gøre op med i dig selv om prisen på vinduespudsning matcher den tid du skal bruge på at pudse dine vinduer. Indvendig og udvendigt vinduespolering kan være meget tidskrævende. Men har du tiden til selv og gå i gang med at vaske dine vinduer, vil vi her komme med nogle input fra en professionel vinduespudser.

Vinduespudser grej

Grejet til og pudse vinduer med er alfa og omega, brug heller et par 100 kr på noget ordentlig vinduespudser værktøj, da det både giver et pænere resultat lige som det bedst kan betale sig på den lange bane. Godt værktøj findes i byggemarkeder og hos rengøringsgrossister.

Du skal bruge følgende:

  • Vinduesskraber
  • Vinduesvasker
  • Tørt viskestykke
  • Spand med vand
  • Opvaskemiddel og sæbe
  • Salmiak og eddike

Sådan starter du med at vaske vinduer

Start med at lave en spand med en god blanding. 5 liter vand, lidt opvaskemiddel og en lille propfuld eddike og salmiak. Salmiakken anbefaler jeg og undgå hvis muligt, det vil sige hvis dine vinduer ikke er særlig beskidte.

Næste skridt mod rene vinduer

Du er nu ved og være klar til og gå i gang med selve vinduespudsningen. Start altid som det første med at feje og rengøre dine vinduesrammer. Når dette er gjort kan du gå i gang med at vaske ruderne. Tag vindues vaskeren og dyp din i vandblanding med sæbe og eddike. Vask gerne et par vinduer ind af gangen. Er de meget beskidte kommer du ikke uden om salmiakken. Salmiakken er effektiv ved meget fedtede vinduer, kan anbefales og bruges ved især indvendig vinduespudsning, da der tit er brændeovne i hjemmet, ligesom vinduer indvendigt som regel ikke bliver pudset så ofte.

Vinduesskraber

vinduespolering-slagelse

Sådan skrabes dit vindue rent for vand

Nu tager du din vinduesskraber som du selvfølgelig har købt i rette størrelse så de passer til dine vinduer. Har du mange vinduer bliver du desværre nød til og købe nogle forskellige størrelser, da det kan være ret svært og pudse store vinduer med en lille vinduesskraber og omvendt. Start øverst oppe i den ene side af vinduet og køre en lang glidende bevægelse fra side til side indtil du når ned i bunden af vinduet. Har tilføjet et billed herunder så du kan se hvordan du skraber din rude for vand. Husk og kom godt ud i hjørnerne af vinduet

Sidste skridt

Tag en tør klud eller et viskestykke og tør alle kanter efter. Dette gøres for at undgå løber og giver et flottere resultat. Til allersidst tørre du bundstykket af så du ikke efterlader vand som kan tørre ind og blive til kalk.

Mangler du hjælp til vinduespolering i Slagelse

Har du mange vinduer, måske nogle svært tilgængelig vinduer på første sal, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har vinduespudser stiger og det rette værktøj til alle slags opgaver. Vinduespudsning kan være tidskrævende for den uerfarne ligesom det også kan være farligt i højderne.  Vi påtager os gerne ansvaret for at udfører vinduespoleringen for dig. Vi har alle mellem 8 og 25 år erfaring i professionel vinduespudsning, så hos os er du i trygge hænder. Kontakt os her under

 

Leder du efter en

Vinduespudser Sorø

Vinduespudser Skælskør

Vinduespudser Holbæk

Please leave this field empty.