Vinduespudser Korsør

Har du behov for en vinduespudser Korsør eller omegn, så kan du med fordel alliere dig med AS Polering & Rengøring. Det er din mulighed for at få udført vinduespolering af et professionelt firma, som aldrig går på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde. Vi udfører vinduespolering til både private, erhverv og det offentlige.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000 eller brug kontaktformularen.

Indhent tilbud på vinduespudsning i Korsør

Der er ingen grund til at betale en formue for at få udført vinduespudsning i Korsør. Hos AS Polering & Rengøring bestræber vi os på at tilbyde vinduespolering til priser, hvor alle kan være med. Du bliver bekendt med erfarne vinduespudsere, som er skånsomme over for både miljø og pengepung. Der bliver udelukkende anvendt miljøvenlige produkter, som er en vigtig brik i det samlede arbejde.

Søger du vinduespudsning i Korsør, så kan du indhente et tilbud allerede i dag. Udfylder du tilbudsformularen med dine vinduer og kontaktoplysninger, så vil du hurtigst muligt modtage et uforpligtende tilbud i din mail-indbakke. Vi vil altid bestræbe os på at udarbejde et tilbud, som er billigere end de konkurrerende vinduespudsere men samtidig uden og gå på kompromis med kvaliteten.

Din lokale vinduespudser i Korsør

Selvom AS Polering & Rengøring har hovedbase i Ringsted, så har vi også udgangspunkt i Slagelse derfor tager vi gerne til Korsør og tager hånd om dine vinduer. Der er mulighed for at lave en fast aftale, så vi kommer og pudser dine vinduer med et fast interval. Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at lave en fast aftale.

Vi vil med glæde være din lokale vinduespudser, som udfører de forskellige opgaver til perfektion. Kontakt os pr. mail eller telefon allerede i dag til en uforpligtende snak om dine behov

Vi har også ruter med vinduespolering i Høng Slagelse Skælskær og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

vinduespudser Korsør
Vinduespolering og vinduespudser Korsør

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Lidt om Korsør

Korsør ligger ud til Storebælt og har omkring 14.500 borger. Dermed er Korsør en af de større byer på Sjælland og dermed en af vores fokus byer. Vi betjener i dag omkring 70 private boliger med effektiv vinduespudsning. Korsør er delt op i to dele, Syddelen og norddelen også kaldet noret samt Halskov som høre til den nordlige del. Vi har kunder på begge sider af Korsør by og er dermed aktive i hele byen.

Korsør er også kendt for at huse en af Danmarks to flådestationer. Byen er i dag under kraftig udvikling, der bygges en masse nye bygninger og behovet for en vinduespudser er stadig intakt. Vi betjener i dag omkring 60 private kunder i Korsør. Da Korsør er en af de nyere byer vi er begyndt og kører i, vi startede op med vinduespolering i 2015 har vi fokus på at udvide med flere kunder i byen. Vores vinduespudser køre ud fra forskellige steder på Sjælland, et af stederne er fra Slagelse, hvor vores vinduespudser dækker hele Slagelse, Korsør, Skælskør og Vemmelev og omegn. Derfor er det muligt for os at tilbyde nogle meget konkurrencedygtige priser på vinduespolering for private.

Pudse vinduer selv

Går du med tankerne om at vaske dine ruder selv, vil jeg her dele lidt vigtig information med dig. Da Korsør er havneby med masser af huse ud til vandet er der nogle forholdsregler som man skal tage hensyn til. Havvand har det med og gøre vinduer beskidte hurtigere end i andre byer som ligger lidt længere inde på land. Vinduespudsning kan derfor være lidt mere krævende men ikke umuligt.

Det rette grej

Det vigtigste for at få det blanke skinnende vinduer er grejet du bruger. Køber du noget billigt udstyr i et supermarked vil resultatet være derefter. Derfor vil vi anbefale at du ofrer et par hundred kroner på noget godt værktøj. Du skal bruge følgende.

  • Indvasker
  • Skvizzer
  • Sulfo / opvaskemiddel
  • Rene tørrer bomuld klude

Start med at vaske vinduerne ind med vand som du har blandet med sulfo, tilsæt gerne en propfuld salmiak og lidt sprit hvis muligt.

Nu skal du bruge skvizzeren. Start fra et hjørne af vinduet og køre i en lang glidende bevægelse fra side til side. Er det besværligt, så start øverst oppe og træk den vandret hen af ruden, og tør skraberen efter hver eneste gang du når til den anden side af glasset. Du er nu ved og være færdig, som en sidste ting tørrer du alle kanterne af, dette gøres for at undgår løber på vinduet.

Vinduespudsning kan være tidskrævende. Orker du ikke selv og bruge tiden på det skal du være velkommen til og kontakte os for en uforpligtende snak. Det er gratis og modtage et tilbud fra os. Ringer du til os ville vi højst sandsynligt kunne give dig en pris på vinduespolering via telefonen, Ellers køre vi gerne ud og besigtiger din opgave. Vi har alt udstyret til enhver opgave, ingen opgaver er få små eller store og besværlige. Vi har bla. Rentvands anlæg til de meget besværlige og højt siddende vinduer, som kan pudses fra jorden af.