Trappevask

Professionel trappevask

Seriøst lille firma med speciale inden for rengøring samt vinduespolering, tilbyder hermed også professionel trappevask til alle, så som private boligforeninger og erhvervsejendomme, ingen opgaver er for store eller små.

Vi påtager os små etagebygninger til de større opgange, og man er altid velkommen til og bestille et uforpligtende tilbud fra os. Vi gør vores yderste for at opfylde vores kunders ønsker og krav til deres tilfredsstillelse. Kontakt og høre nærmere om hvad vi kan tilbyde jer

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484 eller brug kontaktformularen.

Private, foreninger erhverv

Hvad enten det er privat eller forretningsmæssigt, er det jo førstehåndsindtrykket som tæller når man træder ind i en trappeopgang som er ren og præsentabel, og den kan vi være med til og skabe for jeres firma eller ejendom.

Vi sørger for at man får et godt indeklima ved og bruge de sidste nye arbejdsredskaber i vores arbejde, af disse kan nævnes flad mopper som kommer godt ud i alle hjørner og kanter, vi bruger støvsuger der hvor det er muligt, til at fjerne støv så det ikke bare bliver hvirvlet op og rundt i luften og dermed bare flyttes rundt. Ved behov  har vi selvfølgelig skoovertræk på hvis det er nødvendigt.

Vi rengøre også Balustre

Vi sørger for balustrene bliver gjort rene løbende i mellem og på ydersiden så de altid fremstår rene og pæne. Vi bruger selvfølgelig kun svanemærket rengøringsprodukter da vi går op i miljøet og vores omgivelser.

Vores personale er uddannet til og varetage opgaverne med mest mulig hensynstagen  til omgivelserne og er klar til og guide og forklare, de er hurtige og fleksible i enhver tænkelig situation.

Bestil rengøring af dine trapper

stå for trappevasken i jeres ejendom, så ved i at det er overladt til et professionelt rengøringsfirma som altid aflevere opgangen ren og pæn.

Få en samtale med vores kontor og hør om vores favorable priser på trappevask og bestil evt et uforpligtende besøg af vores salgskonsulent. Det er gratis og få os ud og besigtige jeres opgaver.

Hvor vasker vi trapper

Vi tilbyder trappevask i Følgende byer.

  • Ringsted og omegn
  • Roskilde og omegn
  • Næstved og omegn
  • Slagelse og omegn
  • Sorø og omegn
  • Køge og omegn

Læs også om vores andre services her

Vinduespudser SorøVinduespudser KøgeVinduespudser RingstedRengøring af solceller

Skriv til os