Vinduespudser Køge

Vinduespudser Køge – Nyvaskede og velpolerede vinduer sender et professionelt signal til kunder og besøgende. I en travl hverdag er der dog mange, som ikke får tid til at få gjort noget ved vinduerne. Det er derfor en god ide at lave en fast aftale med en professionel vinduespudser i Køge, som kan sikre, at dine vinduer altid er gennemsigtige og skinnede.

AS Polering & Rengøring tilbyder vinduespudsning i Køge til en pris, som er til at betale. Endnu vigtigere er det, at vi altid leverer et stykke arbejde, som kunderne vil være tilfredse med. Vi er effektive, grundige og forlader ikke vinduerne før kunden er helt tilfreds. Vi betjener i dag over 100 private og erhvervskunder i byen, og har stadig pladser til og tage flere kunder ind.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484 eller brug kontaktformularen.

Vinduespolering i Køge – Få en aftale

Den mest simple løsning er at indgå en aftale om, hvor ofte vinduerne behøver vinduespudsning. Når aftalen er indgået, kan du være helt sikker på, at vi altid kommer til den aftalte tid.

Vi har vores udgangspunkt i Ringsted, men med en geografisk afstand på 30 km kan vi hurtigt rykke ud til kunder i Køge. Du kan lige nu få 20 % af vores liste priser på algebehandling af dit tag feks, eller fliserens som kunde hos os

Om Køge

Køge Kommune har med over 56.000 indbyggere og over 20 forskellige typer skoler, et stort behov for rengøring og vinduespolering som en hver anden storby.

I kommunen finder du ligeledes Borup, Ølby, Herfølge og Hastrup hvor vi også er aktiv med vinduespudsning, AS Polering & Rengøring har flere kunder i områderne og en fast aftale på vinduespolering kan anbefales. Køge by har kun 35.000 indbyggere og er en del af Region Sjælland, som vi dækker i stor stil. Historisk er Køge en by som datere sig helt tilbage til år 1100. Så Køge er gammel by med masser af historie og kulturalle oplevelser. Bla. Kan nævnes den gamle by, hvor man også finder rådhuset som har ligger der siden 1500 års tallet. Så byen byder både på gamle bygninger og det mere moderne. Vi har erfaring med at pudse alle slags vinduer.

Vi har også ruter med vinduespolering i HaslevSolrødRoskilde og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

vinduespudser Køge
Vinduespolering og vinduespudser Køge

Skriv til os og få et hurtigt tilbud