Vinduespudser Køge

Vinduespudser Køge – Nyvaskede og velpolerede vinduer sender et professionelt signal til kunder og besøgende. I en travl hverdag er der dog mange, som ikke får tid til at få gjort noget ved vinduerne.

Det er derfor en god ide at lave en fast aftale med en professionel vinduespudser i Køge, som kan sikre, at dine vinduer altid er gennemsigtige og skinnede.

AS Polering & Rengøring tilbyder vinduespudsning i Køge til en pris, som er til at betale. Endnu vigtigere er det, at vi altid leverer et stykke arbejde, som kunderne vil være tilfredse med.

Vi er effektive, grundige og forlader ikke vinduerne før kunden er helt tilfreds. Vi betjener i dag over 100 private og erhvervskunder i byen, og har stadig pladser til og tage flere kunder ind.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Vinduespolering i Køge – Få en aftale

Den mest simple løsning er at indgå en aftale om, hvor ofte vinduerne behøver vinduespudsning. Når aftalen er indgået, kan du være helt sikker på, at vi altid kommer til den aftalte tid.

Vi har vores udgangspunkt i Ringsted, men med en geografisk afstand på 30 km kan vi hurtigt rykke ud til kunder i Køge.

Du kan lige nu få 20 % af vores liste priser på algebehandling af dit tag feks, eller fliserens som kunde hos os

Om Køge

Køge Kommune har med over 56.000 indbyggere og over 20 forskellige typer skoler, et stort behov for rengøring og vinduespolering som en hver anden storby.

I kommunen finder du ligeledes Borup, Ølby, Herfølge og Hastrup hvor vi også er aktiv med vinduespudsning, AS Polering & Rengøring har flere kunder i områderne og en fast aftale på vinduespolering kan anbefales.

Køge by har kun 35.000 indbyggere og er en del af Region Sjælland, som vi dækker i stor stil. Historisk er Køge en by som datere sig helt tilbage til år 1100. Så Køge er gammel by med masser af historie og kulturalle oplevelser. Bla. Kan nævnes den gamle by, hvor man også finder rådhuset som har ligger der siden 1500 års tallet.

Så byen byder både på gamle bygninger og det mere moderne. Vi har erfaring med at pudse alle slags vinduer.

Vi har også ruter med vinduespolering i HaslevSolrødRoskilde og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

vinduespudser Køge
Vinduespolering og vinduespudser Køge

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Ydelser vi også tilbyder i Køge

Solcellevask

Solcellevask

Har du solceller på dit tag, så kan vi hjælpe dig med vedligholdelse af dem. Hold dit solcelleanlæg rent og producere max hver dag. Vores priser starter fra 199,-

Bestil solcellevask
Fliserens

Fliserens

Er dine fliser ramt af fliserpest og mos? Vi har løsningen. Miljørigtig fliserensning i Sjælland uden brug af kemikalier. Vores priser starter ved 29 kr pr kvm

Bestil fliserens
Algebehandling

Algebehandling

Er dit tag eller fliser ramt af alger. Så har vi løsningen. Algebehandling af tag i Sjælland til lave priser. Vores priser starter ved 899 kr inkl 200 kvm belægning

Bestil algerens

AS Polering i Køge

AS Polering har siden 2012 været til stede i Køge hvor vi har tilbudt vinduespolering og vinduespudsning til private og erhverv. I dag har AS Polering afdelinger fordelt på hele Sjælland. På den måde har vi mulighed for at sprede vores tilværelse og hurtig udrykning til vores kunder.

Vi pudser i dag hos over 250 kunder i Køge / Greve området og tager stadig kunder ind i området

Hos AS Polering gøre vi ikke brug af underleverandør. Alle vores folk er ansatle af AS Polering og har været det i mange år. Vores folk kommer alle med en baggrund som vinduespudser i minimun otte år. På den måde sikre vi os at det altid er en erfaring vinduespudser som kommer ud til dig i Køge.

AS Polering er i 2020 begyndt at oplærer sine egne folk da branchen som helhed oplever stor mangel på professionelle vinduespudser som lever op til kvalitet og service. Vi bidrager dermed at faget hele tiden får nye pudser på markedet.

Ud over vinduespudsning tilbyder vi en masse andre ydelser. Har du en terasse eller en indkørsel som er hårdt ramt af alger og mos så kan vi også hjælpe dig med det. Er du kunde hos i forvejen får du 20 % på alle vores andre ydelser. Kontakt os blot og hør nærmere

Solcellevask i Køge

Mange har fået lagt et solcelleanlæg på deres tage, og der vil komme flere med den grønne omstilling Danmark er i. Dette er godt for miljøet og sender et positivt signal. Der er dog det i det at et solcelleanlæg skal renses eller vaskes løbende.

Nogle producenter påstår at de er selvrensende, vores erfaring er at det ikke passer. Med tiden vil der komme en algebelægning som helt klart vil hæmme noget af el produktionen. Derfror anbefalervi at få dem renset en gang årligt. På den måde er dine solcelelr altid skinnende og blanke og klar til at producere på fuld tryk

Solceller skal vaskes ned på en speciel måde. Vandet skal være kalkfrit da panellerne ikke tåler kraftige rengøringsmidler. Alle vores vinduespudser har de rette udstyr med.

Vors kalkfrievand laves på vores hovedlager hvor fra vores pudser tanker vand løbende, på den måde er det altid 100% kalkfritvand de har i deres tanke. Med vores stænger kan vi nå op til 26 meters højde. De færreste solceller sidder dog så højt.

Ønsker du tjekke pris ud for solcellevask kan det gøres ved at trykke på linket længere nede. Vi har gjort det let for dig som kunde. Udfyld blot antal solceller og om du har fladt eller skråt tag, så regner den en pris ud for dig. Er du tilfreds med prisen udfylder du blot resten. Er du kunde hos os i forvejen er der ligeledes 20 % rabat at opnå

Se pris på solcellevask 

vinduesvask i Køge

Vask af vinduer i Køge

Med vores rentvandsanlæg kan vi nu klarer opgaver som tidligere var umulige eller skulle pudses indefra. Dette betød at kunde skulle være hjemme eller ligge nøgler. Dette kunne godt være lidt besværligt.

Med vores rentvandsanlæg kan vi nu nå vinduer i højder op til 26 meters højde, dermed kan vi nu vaske velux vinduer og kviste fra jorden af.

Alle vores vinduespudser er oplært i korrekt brug at rentvandssystemmet. Dermed kan vi nu tilbyde at pudse alt uden du behøver at være hjemme. Med vores rentvandsanlæg bliver dine lister og karme også vasket ned uden at det behøver at koste dig ekstra.

Anlægget kan dog ikke bruges på alle slags vinduer, gamle kittede vinuder fungere det desværre ikke på da kitten smitter af og vil efterlade pletter efterfølgende, ellers kan det næsten bruges på alle andre vinduer.

Ønsker du et tilbud sender vi gerne vores vinduespudser i Køge ud og lave en vurdering, for at se om anlægget kan bruges på dine vinduer. Kan det ikke det tilbyder vi selvfølgelig at pudse dem traditionelt.

FAQ – Vinduespudser Køge

Hvad koster en vinduespudser i Køge

En vinduespudser koster fra 90 kr. Et typisk hus ligger på omkring 150 kr for udvendig pudsning

Hvilke intervaller på pudsning kan man vælge ?

Du kan vælge intervaller på hver 4, 8 eller 12 uge. Indvendig polering kan bestilles efter jeres behov

Kører i kun i Køge ?

Vi køre hele Køge og omegns kommunerne

Gives der naborabat hvis vi er flere på samme vej som ønsker en aftale ? 

Vi giver altid rabat ved flere tilmeldinger på samme vej, kontakt os gerne for at høre priser

Behøver vi være hjemme ?

Der skal være adgang rundt om huset så vinduespudseren kan komme til vinduerne

Hvad med indvendigt ?

Indvendigt bestilles i god tid i forvejen. Man er også altid velkommen til at spørge pudseren om han har tid, dog kan dette ikke garanteres. Kan man ikke være hjemme ved indvendig polering skal der lægges en nøgle et aftalt sted

Hvordan betaler man ?

Ved hvert besøg lægger vi en følgeseddel i postkassen. Faktura fremsendes på mail efterfølgende. Betaling er via betalingsservice, mobilepay eller girokort. Der kan også betales kontant

Husk servicefradraget

Husk at gør brug af servicefradraget. Hver person på over 18 år i husstanden kan gøre brug af 6.200 kr i 2020. Så bliver det altså ikke billigere at få pudset vinduer af en professionel vinduespudser Køge

Læs mere og fradraget her