Vinduespudser Glostrup

NYD UDSIGTEN…

…Fra klare, rene og nypudsede ruder!

Vi tilbyder professionel vinduespudsning i Glostrup og omegn – til ALTID favorable priser og i topkvalitet. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på din vinduespolering, rengøring af solceller, fliserens og algebehandling.

Vores mål er, at leve op til vores kunders forventning om:

  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Højt service niveau
  • Rettidighed

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Respekteret firma med mange års erfaring!

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vi løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv i Glostrup og omegns kommunerne. OG udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder!

AS-polering & Rengøring – Når service og kvalitet tæller. Vi pudser vinduer i hele Glostrup kommune

Vi har poleret vinduer i 2600 Glostrup siden 2015

Glostrup er med sine omkring 22.600 indbygger en større kommune som vi dækker med vinduespolering, solcellevask, fliserens og algebehandling. Vi har pudset vinduer og renset fliser og algebehandlet i området siden 2015 og kundekredsen er vokset med tiden. I dag kan vi tilbyde priser som er i bund grundet kundetætheden. Vi spare kørsel, du spare penge

Vores vinduespudser er også aktive i Bagsværd Herlev Skovlunde og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Glostrup
Vinduespolering og Vinduespudser i Glostrup

Skriv til os og få et hurtigt tilbud