Vinduespudser i Hedehusene

Har du brug for en vinduespudser i Hedehusene? For vinduespudsning er sjældent det, der står øverst på listen, når hverdagens travlhed først rammer os. Ikke at vinduespolering ikke betyder noget, for vi elsker jo rene vinduer, vi kan kigge ud af. Men det tager tid og det er svært at undgå striber, når du selv giver den som vinduespudser. Overlad det hellere til os hos AS Polering & Rengøring. Det er billigere end du tror!

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Respekteret firma med mange års erfaring!

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vi løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv. OG udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder!

AS-polering & Rengøring – Når service og kvalitet tæller.

Bestil professionel vinduespolering i Hedehusene

De fleste mennesker er ikke vilde med at vaske og pudse vinduer. Det er svært og næsten umuligt at undgå, at der kommer striber eller at vandet begynder at løbe inde langs karmen. Vinduespudsning kræver nemlig rutine og det rigtige håndelag. Men de færreste polerer vinduer tit nok, til at de bliver så rutinerede, at de kan undgå striberne. Kontakt os og lad en professionel vinduespudser i Hedehusene stå for din vinduespudsning, vi er har mange års erfaring og kan tage alle slags opgaver ind. Intet er for småt eller stort, vi bruger det rette udstyr som din opgave måtte kræve, både stige, rentvandsanlæg eller lift hvis der skulle være behov for det.

Vores vinduespudser er også aktive i Smørum Roskilde Ballerup og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Hedehusene
Vinduespolering og Vinduespudser Hedehusene

Skriv til os og få et hurtigt tilbud