Vinduespudser Herlev

NYD UDSIGTEN…

…Fra klare, rene og nypudsede ruder!

Vi tilbyder professionel vinduespudsning i Herlev og omegn – til ALTID favorable priser og i topkvalitet. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på din vinduespolering, Solcellevask, fliserens og algebehandling.

Vores mål er, at leve op til vores kunders forventning om:

  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Højt service niveau
  • Rettidighed

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Respekteret firma med mange års erfaring!

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vi løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv i Herlev. OG udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder!

AS-polering & Rengøring – Når service og kvalitet tæller. Vi pudser vinduer i hele Herlev kommune

Vi har poleret vinduer i 2730 Herlev siden 2013

Herlev er med sine omkring 28.500 indbygger en mindre del af Storkøbenhavn som vi dækker med vinduespolering og solcellevask. Vi har pudset vinduer i området siden 2013 og kundekredsen er vokset med tiden. I dag kan vi tilbyde priser som er i bund grundet kundetætheden . Vi spare kørsel, du spare penge

Vores vinduespudser er også aktive i Skovlunde Glostrup Bagsværd og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Herlev
Vinduespolering og Vinduespudser i Herlev

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Ydelser vi også tilbyder i Herlev og omegn

Solcellevask

Solcellevask

Har du solceller på dit tag, så kan vi hjælpe dig med vedligholdelse af dem. Hold dit solcelleanlæg rent og producere max hver dag. Vores priser starter fra 199,-

Bestil solcellevask
Fliserens

Fliserens

Er dine fliser ramt af fliserpest og mos? Vi har løsningen. Miljørigtig fliserensning på Sjælland uden brug af kemikalier. Vores priser starter ved 29 kr pr kvm

Bestil fliserens
Algebehandling

Algebehandling

Er dit tag eller fliser ramt af alger. Så har vi løsningen. Algebehandling af tag på Sjælland til lave priser. Vores priser starter ved 899 kr inkl 200 kvm belægning

Bestil algerens

Vinduespudser i Herlev med fokus på kvalitet og service

Hos AS Polering går vi meget op i kvalitet og service. Efter 10 år i branchen ved vi at det betyder meget og det agter vi at leve fuldt op til. Vi har siden 2012 pudset og vasket vinduer på Sjælland, Og Herlev siden 2013. Alle vores medarbejder kommer med en bred erfaring inde for branchen. De fleste af vores pudser kan fremvise 8 års erfaring som minimum.

Med vores store erfaring er du altså i trygge hænder når det drejer sig om vinduespolering og vinduespudsning i Herlev. Vores primær kundegruppe er private som fylder godt og vel 80 % af vores kundebase.

Hos os er ingen opgaver for store eller små. Vi påtager os alle slags opgave med samme motivation. Mangler du en lokal vinduespudser Herlev er det altså os du skal kontakte.

Vi tilbyder ligeledes at vaske vinduer med demiraliseret vand som vi selv producere på vores lager. Når vi pudser vinduer tilbyder vi ligeledes at vaske dine rammer ned hvis dette ønskes. Kontakt os gerne for at høre nærmere om vinduesoplering og hvad vi ellers kan tilbyde dig i Herlev

vinduesvask Herlev

Vask med demineraliseret vand

Som nogle af de første på Sjælland investerede vi et rentvandsanlæg, dermed har vi opbygget en meget stor erfaring inde for området. Vi kan idag nå op til 26 meters højder stående fra jorden af. Vi kan ligeledes vaske svært tilgængelige vinduer som tidligere krævede at kunden var hjemme eller at der blev brugt lift.

En ekstra fordel ved vask af vinduer er også at rammer og kanter vaskes ned i samme arbejdsturnus så det perfekte resultat opnås.

Alle vores vinduespudser er oplært i vask med rentvandsanlæg, på den måde sikre vi det perfekte resultat hver gang. Ønsker du at høre nærmere eller vil du gerne bestille en prøve vask, kontakter du os blot, så kommer vi gerne ud og introducere det for dig. Er vinduerne først vasket med kalkfrit vand vil du altid have dine vinduer vasket på denne måde.

Vores klakfrie vand produceres på vores lager hvorfra vinduespudserne tanker op dagligt.

Rengøring af Solceller

Er du den heldige ejer af et solcelleanlæg ? så ved du også at disse skal vedligholdes. Gør du intet vil du inden du har set dig omkring være ramt af alger og mos. Dette kan have betydning for anlægget levetid. Hos AS Polering har vi specialseret os i vask af solceller.

Solceller skal vaskes med kalkfritvand, det vil sige der ikke må bruges nogle kemikaler overhovedet udover hvad de forskellige producenter anbefaler.  Laver du først en skade i forbindelse med brug af forkerte kemikaler kan det være meget svært at rette op igen.

Vi har altid rentvand med i vores biler, ligesom vi har det rette udstyr. Til solcellevask bruges en special fremstillet første som er skånsom over for panelerne. Når vi vasker anlægget sker det fra jorden af, i nogle tilfælde skal der bruges en stige. Vi har det hele med.

Prøv evt vores prisberegner ved at gå ind på vores solcelleside. Indtast blot antal solceller, hvilke hældning du har på taget så udregner den en  pris på din solcelleopgave. Er du tilfreds med prisen udfylder du blot resten af formularen, lettere bliver det ikke

Solcellevask med kalkfrit vand

FAQ – Vinduespudser Herlev

Hvad koster en vinduespudser i Herlev

En vinduespudser koster fra 90 kr. Et typisk hus ligger på omkring 150 kr for udvendig pudsning

Hvilke intervaller på pudsning kan man vælge ?

Du kan vælge intervaller på hver 4, 8 eller 12 uge. Indvendig polering kan bestilles efter jeres behov

Kører i kun i Herlev ?

Vi køre hele Herlev og omegns kommunerne

Gives der naborabat hvis vi er flere på samme vej som ønsker en aftale ? 

Vi giver altid rabat ved flere tilmeldinger på samme vej, kontakt os gerne for at høre priser

Behøver vi være hjemme ?

Der skal være adgang rundt om huset så vinduespudseren kan komme til vinduerne

Hvad med indvendigt ?

Indvendigt bestilles i god tid i forvejen. Man er også altid velkommen til at spørge pudseren om han har tid, dog kan dette ikke garanteres. Kan man ikke være hjemme ved indvendig polering skal der lægges en nøgle et aftalt sted

Hvordan betaler man ?

Ved hvert besøg ligger vi en følgeseddel i postkassen. Faktura fremsendes på mail efterfølgende. Betaling er via betalingsservice, mobilepay eller girokort. Der kan også betales kontant