Vinduespudser Holte

Hos AS Polering & Rengøring står vi til rådighed, hvis du søger en professionel og erfaren vinduespudser i Holte. Vi har hovedbase på Midtsjælland, men servicerer det meste af Sjælland fra vores forskellige afdelinger – heriblandt Holte. Sætter du pris på pletfri og nyvaskede vinduer, men har du ikke tiden til at varetage opgaven, så kan vi naturligvis hjælpe dig.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484 eller brug kontaktformularen.

Professionel vinduespudser i Holte

Skal du have pudset dine vinduer, kan du med fordel alliere dig med et professionelt firma. Vi har mange års erfaring inden for vinduespolering, som vi mestrer på højeste niveau. Vi pudser dine vinduer både indvendigt og udvendigt, vasker karme og rammer hvis dette måtte ønskes. Vi tilbyder vores services til både private og erhverv.

Tilbud på vinduespudsning i Holte

Der er ingen opgaver, som er hverken for små eller store. Vi har alt det rette udstyr til alle slags opgaver. Har du svært tilgængelig vinduer i højderne, kan vi naturligvis også klarer det, dette ville kunne klares med rentvandsanlæg som kan nå op i 15 meters højde uden brug af lift, hvilket vil gøre tilbuddet meget billigere end hvis der skulle lejes  lift. Vores kundekreds er stor i nærområdet og derfor kan vi tilbyde vinduespudsning i Holte til priser, hvor alle kan være med. Hvis du kontakter os, vil vi glædeligt udarbejde et uforpligtende tilbud. Vi kører ud til dig, og vi forlader ikke din bolig, før vi har leveret et perfekt resultat som du er tilfreds med.

Vi tilbyder også vinduespolering i HellerupCharlottenlundLyngby og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Holte
Vinduespolering og Vinduespudser Holte

Skriv til os og få et hurtigt tilbud