Vinduespudser Holte

Hos AS Polering & Rengøring står vi til rådighed, hvis du søger en professionel og erfaren vinduespudser i Holte. Vi har hovedbase på Midtsjælland, men servicerer det meste af Sjælland fra vores forskellige afdelinger – heriblandt Holte. Sætter du pris på pletfri og nyvaskede vinduer, men har du ikke tiden til at varetage opgaven, så kan vi naturligvis hjælpe dig.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Professionel vinduespudser i Holte

Skal du have pudset dine vinduer, kan du med fordel alliere dig med et professionelt firma. Vi har mange års erfaring inden for vinduespolering, som vi mestrer på højeste niveau. Vi pudser dine vinduer både indvendigt og udvendigt, vasker karme og rammer hvis dette måtte ønskes. Vi tilbyder vores services til både private og erhverv.

Tilbud på vinduespudsning i Holte

Der er ingen opgaver, som er hverken for små eller store. Vi har alt det rette udstyr til alle slags opgaver. Har du svært tilgængelig vinduer i højderne, kan vi naturligvis også klarer det, dette ville kunne klares med rentvandsanlæg som kan nå op i 15 meters højde uden brug af lift, hvilket vil gøre tilbuddet meget billigere end hvis der skulle lejes  lift. Vores kundekreds er stor i nærområdet og derfor kan vi tilbyde vinduespudsning i Holte til priser, hvor alle kan være med. Hvis du kontakter os, vil vi glædeligt udarbejde et uforpligtende tilbud. Vi kører ud til dig, og vi forlader ikke din bolig, før vi har leveret et perfekt resultat som du er tilfreds med.

Vi tilbyder også vinduespolering i HellerupCharlottenlundLyngby og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Holte
Vinduespolering og Vinduespudser Holte

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Andre services AS Polering ApS tilbyder i Holte

Solcellevask

Solcellevask

Har du solceller på dit tag, så kan vi hjælpe dig med vedligholdelse af dem. Hold dit solcelleanlæg rent og producere max hver dag. Vores priser starter fra 199,-

Bestil solcellevask
Fliserens

Fliserens

Er dine fliser ramt af fliserpest og mos? Vi har løsningen. Miljørigtig fliserensning i Holte uden brug af kemikalier. Vores priser starter ved 29 kr pr kvm

Bestil fliserens
Algebehandling

Algebehandling

Er dit tag eller fliser ramt af alger. Så har vi løsningen. Algebehandling af tag i Holte til lave priser. Vores priser starter ved 899 kr inkl 200 kvm belægning

Bestlil algerens

Holte og vinduespolering

Som vores nordligste punkt i Storkøbehavn finder man Holte, her har vi pudset vinduer i mange år. Vores vinduespudser Holte betjener idag omkring 200 kunder i byen med vinduespolering og vinduesvask. Holte i sig selv har ikke mere 6373 indbyggere men høre under Rudersdal kommune. I hele Rudersdal kommune betjener vi over 500 private kunder + erhverv.

Du kan derfor være sikker på at få en pris som er til at overkomme da alle vores kunder ligger i faste ruter, ligeledes køre vores vinduespudser Holte og omegn i området en gang om ugen, så vi har mulighed for at ekspedere dine henvendelse på relativ kort tid. Fra du udfylder en formular med tilbud på vinduespudsning i Holte til opgaven er udført ordnes inde for en uge, er du heldig så dagen efter hvis det passer ind på vores pudseres ruter.

Vores erfaring med kirker er stor. Vi pudser mange kirker fordelt på hele Sjælland. Vi pudser også i Holte Kirke to gange årligt ligesom vi også står for vinduespolering hos en del erhverv i byen, fra små frisør saloner til store kontor bygninger.

Vores erfaring er bred og du er dermed i trygge hænder når du bestiller os til at varetage din vinduespudser opgave.

Kalkfritvand er også en mulighed

Mange kender endnu ikke til vinduespudsning med rentvnad, eller kalkfritvand som det også kaldes. Nogle forbinder det med det mange huse har for sat op de sidste par år. Vores system er anderledes. Ideen med kalkfrit vand er at rense det for alle kemikalier og kalk som findes i vandet og gøre vandet ioniseret. Når vandet er ioniseret bliver det perfekt til at vaske vinduer med. Da vandet er helt rent søger det at binde med støv og skidt på glasset. Med denne teknologi kan man udnytte vandet til at vaske karme, vinduer og solceller og lignende.

Som nogle af de første i Holte har vi vasket vinduer med dette system i mange år. Vi har derfor stor erfaring med brug af anlægget på større huse. Vi har med tiden erfaret at der er mange huse med små palæ vinduer i Holte, Vi har derfor sparet en del kunder mange penge ved at gå over til vinduespudsning med anlæg frem for traditionelt, da opgaven løses meget hurtigere.

Du har dog som kunde altid mulighed til at vælge det fra og få pudset traditionelt af vores vinduespudser Holte. Men vi anbefaler altid at prøve det en gang, det værste der kan ske er at vi pudser det om i hånden, selvfølgleig uden beregning for dig som kunder.

Vask af velux vindue Holte
Pudsning af kirke i Holte

Har du solceller på dit tag ?

En del huse har igennem de sidste ti år fået sat solceller op på taget af deres huse. Dette er godt for miljøet og man får billigere strøm, så en gevisnt for samfundet og for borgerne. Man skal dog være klar over at disse anlæg skal holdes vedlige ellers mister du lidt af effekten, ikke meget men lidt. Gøres der ikke noget ved det vil dit anlæg med tiden fremstå beskidt med stort lag støv og grønne af alger.

Alle vores vinduespudser i Holte har anlæg i deres bil til at kunne klare opgaven for dig. Det tager os inden tid at udfører og dette kan evt sættes sammen så det passer ind i en fast turnus med vinduespudnisngen. Du kan evt tjekke priser på solcellevask eller bestille et tilbud på vask af dine solceller ved at prøve vores prisberegner. Vi har sat den meget simpelt op. Udfyld antal solceller du har på taget. Om der er hældning på og du har en pris med det samme. Er prisen tilfredstillende udfylder du bare resten af formulaeren og vi bekræfter bestillingen. Det bliver ikke lettere

FAQ – Vinduespudser Holte

Hvad koster en vinduespudser i Holte

En vinduespudser koster fra 90 kr. Et typisk hus ligger på omkring 150 kr for udvendig pudsning

Hvilke intervaller på pudsning kan man vælge ?

Du kan vælge intervaller på hver 4, 8 eller 12 uge. Indvendig polering kan bestilles efter jeres behov

Kører i kun i Holte ?

Vi køre hele Holte og omegns kommunerne

Gives der naborabat hvis vi er flere på samme vej som ønsker en aftale ? 

Vi giver altid rabat ved flere tilmeldinger på samme vej, kontakt os gerne for at høre priser

Behøver vi være hjemme ?

Der skal være adgang rundt om huset så vinduespudseren kan komme til vinduerne

Hvad med indvendigt

Kan man ikke være hjemme ved indvendig polering skal der ligges en nøgle et aftalt sted