Vinduespudser Charlottenlund!

NYD UDSIGTEN…

…Fra klare, rene og nypudsede ruder!

Din lokale vinduespudser i Charlottenlund – Vi tilbyder professionel vinduespudsning, rengøring af solceller, fliserens og algebehandling. i Charlottenlund og omegn – til ALTID favorable priser og i topkvalitet. Vores mål er, at leve op til vores kunders forventning om:

  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Højt service niveau
  • Rettidighed

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484 eller brug kontaktformularen.

Respekteret firma med mange års erfaring!

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vi løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv. OG udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder.

Når service og kvalitet tæller i Charlottenlund

Charlottenlund ligger lidt udenfor København. Navnet Charlottenlund har sin oprindelse i Prinsesse Charlotte Amalie, der var datter af Frederik 4. og søster til Christian 6. der ombyggede herregården Gyldenlund til Charlottenlund Slot i 1733 og gav det navn efter prinsessen.

Med et indbyggertal på 75805, rummer byen flere virksomheder, et rigt kulturliv, Offentlige institutioner mv og har ligesom andre byer også et stort behov for vinduespolering, algebekæmpelse og fliserensning for at husene er præsentable.

Vi har også ruter med vinduespolering i GentofteVedbæk Hørsholm og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Charlottenlund
Vinduespolering og Vinduespudser Charlottenlund

Skriv til os og få et hurtigt tilbud