Vinduespudser Solrød

Vinduespudser Solrød – AS Polering og Rengøring er et lille, men meget professionelt firma, der leverer vinduespudsning og vinduespolering i Solrød strand og omegn. Vores pudsning er altid 100 % pletfri, og vi forlader aldrig en opgave før vi er helt sikre på, at kunden er tilfreds med resultatet. Vi tilbyder vinduespolering til mange forskellige kundetyper. Det gælder både bygninger hos det offentlige og private, boliger og virksomheder. Få et tilbud på vinduespudsning i Solrød.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484 eller brug kontaktformularen.

Vinduespudsning i Solrød er billigt

Når du overvejer hvilken vinduespudser i Solrød du skal vælge, er det vigtigt at understrege at AS Polering og Rengøring er skånsom over for både miljø og pengepung. Vi bruger produkter, som er miljøvenlige. Samtidig kender vi prisniveauet i lokalområdet og sørger for, at vores priser altid ligger i den lave ende af markedet. Vores erfaring inden for vinduespudsning betyder, at vi kan levere rene vinduer på rekordtid samtidig med, at der aldrig bliver gået på kompromis med det endelige resultat.

Solrød by

Solrød ligger omkring 30 km fra vores udgangspunkt i Ringsted, og da vi har en del kunder i Køge er der ikke langt til Solrød med sine godt 21.000 indbygger. Vi elsker og kører i området og den frisk luft fra Køge bugt. Med 800 virksomheder i byen, ved vi at der er behov for en kvalitetsbevidst vinduespudser som altid levere stabilitet, kvalitet og vinduespudsning som er i top uden striber. Havdrup er også en del af byen som vi dækker bredt og derfor ville det kun være en fordel for både os og jer som kunder da vi vil kunne tilbyde fordele ved pris da vi sparer kørsel. Så mangler du hjælp til vinduespolering så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak.

Vi har også ruter med vinduespolering i Køge Greve Roskilde og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

vinduespudser Solrød
Vinduespolering og vinduespudser solrød

Skriv til os og få et hurtigt tilbud