Vinduespudser Solrød

AS Polering er et lille, men meget professionelt firma, der leverer vinduespudsning og vinduespolering i Solrød strand og omegn. Vores pudsning er altid 100 % pletfri, og vi forlader aldrig en opgave før vi er helt sikre på, at kunden er tilfreds med resultatet. Vi tilbyder vinduespolering til mange forskellige kundetyper. Det gælder både bygninger hos det offentlige og private boliger og virksomheder. Få et tilbud på vinduespudsning i Solrød.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Vinduespudsning i Solrød er billigt

Når du overvejer hvilken vinduespudser i Solrød du skal vælge, er det vigtigt at understrege at AS Polering og Rengøring er skånsom over for både miljø og pengepung. Vi bruger produkter, som er miljøvenlige. Samtidig kender vi prisniveauet i lokalområdet og sørger for, at vores priser altid ligger i den lave ende af markedet. Vores erfaring inden for vinduespudsning betyder, at vi kan levere rene vinduer på rekordtid samtidig med, at der aldrig bliver gået på kompromis med det endelige resultat.

Solrød by

Solrød ligger omkring 30 km fra vores udgangspunkt i Ringsted, og da vi har en del kunder i Køge / Greve er der ikke langt til Solrød med sine godt 21.000 indbygger. Vi elsker og kører i området og den frisk luft fra Køge bugt. Med 800 virksomheder i byen, ved vi at der er behov for en kvalitetsbevidst vinduespudser som altid levere stabilitet, kvalitet og vinduespudsning som er i top uden striber. Havdrup er også en del af byen som vi dækker bredt og derfor ville det kun være en fordel for både os og jer som kunder da vi vil kunne tilbyde fordele ved pris da vi sparer kørsel. Så mangler du hjælp til vinduespolering så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak.

Vi har også ruter med vinduespolering i Køge Greve Roskilde og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

vinduespudser Solrød
Vinduespolering og vinduespudser solrød

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Andre ydelser vi tilbyder i Solrød og omegn

Solcellevask

Solcellevask

Har du solceller på dit tag, så kan vi hjælpe dig med vedligholdelse af dem. Hold dit solcelleanlæg rent og producere max hver dag. Vores priser starter fra 199,-

Bestil solcellevask
Fliserens

Fliserens

Er dine fliser ramt af fliserpest og mos? Vi har løsningen. Miljørigtig fliserensning i Solrød uden brug af kemikalier. Vores priser starter ved 29 kr pr kvm

Bestil fliserens
Algebehandling

Algebehandling

Er dit tag eller fliser ramt af alger. Så har vi løsningen. Algebehandling af tag i Solrød til lave priser. Vores priser starter ved 899 kr inkl 200 kvm belægning

Bestlil algerens

Historien bag AS Poleirng

AS Polering blev startet op i Ringsted i 2012 med vinduespolering af private kunder. Med tiden er virksomheden vokset og består i dag af 6 vinduespudser, alle med over otte års erfaring i faget. Vores motto er Når service og kvalitet tæller, vi bestræber os på altid at leve op til dette. For os er det vigtigt at du som kunde har en god oplevelse med at lade os stå for din vinduespolering i Solrød. Siden 2014 har vi kørt i Solrød og betjener i dag omkring 100 boliger i selve Solrød og omegn.

Vores mål er at være førende inde for vinduesvask og vinduespolering på hele Sjælland. Med vores brede erfaring også i det lidt mere specielle opgaver er du dermed altid i trygge hænder.

Med tiden har vi udvidet vores ydelser så de idag består af vinduespolering, fliserens, algebehandling og solcellevask. Vi har valgt at holde os til nogle områder og opbygget en meget stor viden og erfaring som kommer dig som kunde til gode.

Fra vi startede til nu har vi fået flere afdelinger i forskellige byer, på den måde kan vi hurtigt rykker ud til kunder på hele Sjælland.

Vask af Solceller

Mange har i dag fået monteret et solcelleanlæg på deres tage, disse skal tid til anden vaskes og vedligholdes så de altid producere maks. Med vores kalkfrie vand har vi nu mulighed for at hjælpe dig med dette. Solcellevask kræver det rette udstyr og værktøj, ligesom der er nogle forholdsregler som der skal tages højde for.

Et solcelleanlæg skal kun vaskes i kalkfritvand, da du ellers risikere at der dannes kalkpletter som sidder fast. Har kalken først sat sig er det stort set umuligt at få af igen uden og lave skader på anlægget. Det er derfor vigtigt at du rådfører dig med en professionel inden du kaster dig ud i sådan et projekt. Det er meget små penge der kan spares ved at lade fagfolk stå for det.

Vores priser på solcellevask starter fra 199 kr, ønsker du at udregne en pris på din opgave, har vi gjort det meget simpelt for dig. Besøg blot vores solcelleside, indtast antal paneller og den vil udregne en pris til dig. Er prisen tilfredstillende udfylder du blot resten af formularen og trykker bestil. Du vil meget kort tid efter modtage bekræftelse fra os og dato for opgave aftales.

Vask af vinduer

Alle vores vinduespudser er oplært i brug af rentvandsanlæg. Rentvandanlæg kan bruges i forbindelse med vask af vinduer, solceller og vask af skilte og lignende. Brug af anlægget har sparet en masse kunder for store omkostninger på leje af lift osv. Dette udstyr er godt egnet til specielt svært tilgængelige vinduer, høje glas facader, vinduer over kviste osv.

Alle vores vinduespudser har et anlæg monteret i deres biler, dermed kan velux/ovenlys vinduer vaskes uden du behøver at være hjemme, tidligere skulle disse pudses indefra. Ligeledes kan kviste pudses på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde.

Vores kalkfrievand produceres på vores lager hvorfra vores vinduespolerer tanker vand op dagligt. Dermed er kvaliteten altid som vi vil have det.

FAQ – Vinduespudser Solrød

Hvad koster en vinduespudser i Solrød

En vinduespudser koster fra 90 kr. Et typisk hus ligger på omkring 150 kr for udvendig pudsning

Hvilke intervaller på pudsning kan man vælge ?

Du kan vælge intervaller på hver 4, 8 eller 12 uge. Indvendig polering kan bestilles efter jeres behov

Kører i kun i Solrød ?

Vi køre hele Solrød og omegns kommunerne

Gives der naborabat hvis vi er flere på samme vej som ønsker en aftale ? 

Vi giver altid rabat ved flere tilmeldinger på samme vej, kontakt os gerne for at høre priser

Behøver vi være hjemme ?

Der skal være adgang rundt om huset så vinduespudseren kan komme til vinduerne

Hvad med indvendigt ?

Indvendigt bestilles i god tid i forvejen. Man er også altid velkommen til at spørge pudseren om han har tid, dog kan dette ikke garanteres. Kan man ikke være hjemme ved indvendig polering skal der lægges en nøgle et aftalt sted

Hvordan betaler man ?

Ved hvert besøg ligger vi en følgeseddel i postkassen. Faktura fremsendes på mail efterfølgende. Betaling er via betalingsservice, mobilepay eller girokort. Der kan også betales kontant

Sådan pudser du vinduer

Ønsker du selv at prøve kræfter med at pudse vinduer vil vi her kort prøve at forklarer hvordan dette gøres

Du skal bruge følgende

  • En spand
  • Skraber
  • Indvasker
  • Opvaskemiddel
  • Salmiak

Du starter med at fylde spanden op med vand. Er det koldt udenfor bruges der varmt vand, og omvendt hvis solen er varm. Tilsæt en passende mængde opvaskemiddel, og en lille sjat salmiak. Bland vandet så sæben skummer.

Start med at tørre dine rammer af for skidt og snavs. Du er nu klar til at vaske vinduer.  Indsæberen dybbes i spanden med vand og sæbe. Start med at vaske vinduet ind øverst fra og ned. Knub kraftigt på fugleklatter og flueskidt. Lad evt glasset stå i blød vis det er meget slemt.

Så tager du skraberen og starter i det ene hjørne og træk på langs fra side til side, husk at overlap banerne så du ikke laver striber. Er vinduet ikke helt rent gentages proceduren igen. Når dine vinduer står skinnende og blanke tørre du kanterne af med en bemærk helt tør klud.

Synes du det lyder kedeligt eller for omfattende så synes jeg du skal kontakte os, så kan du bruge din dyrebar tid på noget andet.

Har du meget kalk på dine vinduer vil jeg anbefale dig at læse vores blogindlæg om kalk på vinduer. Dette finder du i vores blog eller trykker på linket nedenunder

Kalk på vindue