Vinduespudser Odense

NYD UDSIGTEN…

…Fra nypudset, skinnende vinduer!

Vi tilbyder professionel vinduespolering i hele Odense og omegn – til ALTID skarpe priser og arbejde i topklasse. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din vinduespudsning, vask af solceller, rensning af fliser og algebekæmpelse.

Vi ønsker, at leve op til dine forventinger som kunde til at blive din fortrukne vinduepudser i Odense. Ting vi vægter højt er:

  • Kvalitet
  • Ekspertise
  • Service niveau udover det sædvanlige
  • Holder altid vores aftaler
  • Skarpe priser

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Firma med mange års erfaring i branchen!

Vores vigtigeste prioritet er tilfredse kunder med fokus på et godt miljø. Derfor bruger vi udlukkende miljøvenlige produkter i udførelsen af vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% pletfrie og blanke vinduer!

Vi klarer mange forskelligartet opgaver; for både private borger, offentlige instanter, virksomheder og meget mere i hele Odense kommune. OG udfører altid vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder!

AS-polering & Rengøring – Når service og kvalitet tæller. Din vinduespudser i Odense kommune

Vi har poleret vinduer i Odense siden 2018

Odense er med sine omkring 202.300 indbygger en af de større kommuner som vi dækker med vinduespolering, solcellevask, fliserens og andre relatered opgaver. Vi har pudset vinduer og renset fliser og algebehandlet i området siden 2018 og kundekredsen er vokset med tiden. I dag kan vi tilbyde priser som er i bund grundet kundetætheden. Vi spare kørsel, du spare penge

Vores vinduespudser er også aktive i SvendborgNyborgKerteminde og mange andre byer på Fyn og Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Odense
Vinduespudser og vinduespolering i Odense

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

Udover vinduespolering tilbyder vi følgende i Odense

Solcellevask

Solcellevask

Har du solceller på dit tag, så kan vi hjælpe dig med vedligholdelse af dem. Hold dit solcelleanlæg rent og producere max hver dag. Vores priser starter fra 199,-

Bestil solcellevask
Fliserens

Fliserens

Er dine fliser ramt af fliserpest og mos? Vi har løsningen. Miljørigtig fliserensning på Fyn og omegn uden brug af kemikalier. Vores priser starter ved 29 kr pr kvm

Bestil fliserens
Algebehandling

Algebehandling

Er dit tag eller fliser ramt af alger. Så har vi løsningen. Algebehandling af tag på Fyn til lave priser. Vores priser starter ved 899 kr inkl 200 kvm belægning

Bestil algerens

Vinduespolering med AS Polering i Odense

Vi har siden 2018 poleret og vasket vinduer i Odense og omegn. Vores kundekreds er bred, alt fra den mindre bolig til de større erhvervsbygninger. Vi startede op med vinduespudsning på Midtsjælland i 2012 og med tiden har vi udvidet vores arbejdsområde, så det i dag dækker hele Sjælland og Fyn.

Som virksomhed går vi op i kvalitet og service, med vores stærke hold af vinduespudser kan vi varetage alle slgas opgaver og altid i samme kvalitet hver gang.

Mangler du en professionel vinduespudser i Odense eller omegen er det altså os du skal kontakte, med markedets bedste priser går du ikke forkert hos os.

Vores mål er at blive din fortrukne vinduespudser på fyn. Vi har ligeledes stor erfaring med andre opgaver feks solcellevask eller fliserens.

Som nogle af de første på Sjælland og fyn tog vi rentvandsanlæg i brug, vi har dermed opbygget en meget stor erfaring som kun kan opnås via praktisk erfaring. Alle vores medarbejder er oplært i korrekt brug af rentvandsanlæg

Vinduesvask i Odense
Vinduespudser odense

Vask af vinduer med kalkfritvand

Med vores kalkfrievand kan vi nu udfører opgaver som tidligere var umulige eller som kun kunne pudses fra lift eller inde fra. Vi har sparet mange erhvervskunder store omkostninger ved at spare lift væk. Fra jorden af kan vi nå op i højder på 26 meter.

Anlægget kan også bruges til at vaske kviste, glas gavle og drivhuse og orangerier. Vores vinduespudser har alle et anlæg monteret i deres biler, som tankes op på vores lager.

At gøre vandet kalkfrit kræver et specielt anlæg som filtrer vandet i forskellige filtre, undervejs i produtionen laver vi flere kontrol opmålinger så vi er sikre på vandet har den rette kvalitet. Når vandet er kalkfrit kan det bruges til vask af vinduer og solceller

Har du en opgave som din tidligere pudser ikke har kunne pudse så kontakt os gerne for en uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde dig. Vi kommer ligeledes gerne ud og prøver det hos dig så du selv med egne øjne kan se hvor pænt det bliver.  Da mange ikke har hørt om denne metode kan vi godt forstå din skeptis, men bare rolig du vil blive begejstret for det.

Vask af solceller i Odense

Mange huse har efterhånden fået monteret et solcelleanlæg på deres tage, dette er godt for miljøet som vi alle skal værne om. Når du ejer et solcelleanlæg er det vigtigt at dette vedligeholdes så det altid står skarpt og er fuldt modtagelig for solen.

Nogle producenter påstår at deres anlæg er selvrensende, vores erfaring viser noget andet. Med tiden kan det ikke undgås at de vil blive snavset og kedelig at se på.

Nogle solceller rammes af alger og mos sætter sig i rammerne og kanterne på panelet. Med vores specielle børste som er beregnet til solcellevask kan vi tilbyde dig en fordelagtig serviceaftale på dit anlæg hvis du allerede får pudset vinduer af os. Med priser fra 199 kr kan det altså ikke svare sig at invester i en masse udstyr som kan købes i byggemarkederne, men som sådan set er ubrugelig.

Det er vigtigt at der vaskes med kalkfritvand og at du har de rette stænger og børster så du ikke ridser eller forårsager andre skader, da det hurtigt kan blive en omkostelig affære. Ligeledes skal du passe på med hvilke kemikaler du bruger, er skaden først sket kan det være næste umuligt at rette op på det.

Har du spørgsmål til vask af solceller i Odense eller ønsker du at læse mere om solcellevask kan dette gøres ved at følge dette link: Solcellevask

Solcellevask med kalkfrit vand

FAQ – Vinduespudser Odense

Hvad koster en vinduespudser i Odense

En vinduespudser koster fra 90 kr. Et typisk hus ligger på omkring 150 kr for udvendig pudsning

Hvilke intervaller på pudsning kan man vælge ?

Du kan vælge intervaller på hver 4, 8 eller 12 uge. Indvendig polering kan bestilles efter jeres behov

Kører i kun i Odense ?

Vi køre hele Odense og omegns kommunerne

Gives der naborabat hvis vi er flere på samme vej som ønsker en aftale ? 

Vi giver altid rabat ved flere tilmeldinger på samme vej, kontakt os gerne for at høre priser

Behøver vi være hjemme ?

Der skal være adgang rundt om huset så vinduespudseren kan komme til vinduerne

Hvad med indvendigt ?

Indvendigt bestilles i god tid i forvejen. Man er også altid velkommen til at spørge pudseren om han har tid, dog kan dette ikke garanteres. Kan man ikke være hjemme ved indvendig polering skal der lægges en nøgle et aftalt sted

Hvordan betaler man ?

Ved hvert besøg ligger vi en følgeseddel i postkassen. Faktura fremsendes på mail efterfølgende. Betaling er via betalingsservice, mobailepay eller girokort. Der kan også betales kontant