Vinduespudser Odense

NYD UDSIGTEN…

…Fra nypudset, skinnende vinduer!

Vi tilbyder professionel vinduespolering i hele Odense og omegn – til ALTID skarpe priser og arbejde i topklasse. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din vinduespudsning, vask af solceller, rensning af fliser og algebekæmpelse.

Vi ønsker, at leve op til dine forventinger som kunde til at blive din fortrukne vinduepudser i Odense. Ting vi vægter højt er:

  • Kvalitet
  • Ekspertise
  • Service niveau udover det sædvanlige
  • Holder altid vores aftaler
  • Skarpe priser

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Firma med mange års erfaring i branchen!

Vores vigtigeste prioritet er tilfredse kunder med fokus på et godt miljø. Derfor bruger vi udlukkende miljøvenlige produkter i udførelsen af vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% pletfrie og blanke vinduer!

Vi klarer mange forskelligartet opgaver; for både private borger, offentlige instanter, virksomheder og meget mere i hele Odense kommune. OG udfører altid vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder!

AS-polering & Rengøring – Når service og kvalitet tæller. Din vinduespudser i Odense kommune

Vi har poleret vinduer i Odense siden 2018

Odense er med sine omkring 202.300 indbygger en af de større kommuner som vi dækker med vinduespolering, solcellevask, fliserens og andre relatered opgaver. Vi har pudset vinduer og renset fliser og algebehandlet i området siden 2018 og kundekredsen er vokset med tiden. I dag kan vi tilbyde priser som er i bund grundet kundetætheden. Vi spare kørsel, du spare penge

Vores vinduespudser er også aktive i SvendborgNyborgKerteminde og mange andre byer på Fyn og Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Odense
Vinduespudser og vinduespolering i Odense

Skriv til os og få et hurtigt tilbud