Vinduespudser Greve

Du kender det sikkert, dine vinduer ser ikke alt for godt ud, faktisk er det ret tydeligt, at se at der efterhånden sidder et godt lag snavs på dem.  Du har bare ikke lige tiden, til at få gjort noget ved det, eller det der med at skulle hænge ud af vinduet, for at komme til at pudse dem udvendigt ikke lige er dig. Heldigvis er der hjælp at hente, i form af en vinduespudser.  Mange mennesker tror fejlagtigt, at det både er dyrt og besværligt, at få en poleret sine vinduer.  Heldigvis for dig, er konkurrencen på vinduespudsning høj, og dermed er priserne altid lave. Bestil et tilbud herunder og se selv hvor billigt det er og få en vinduespudser på besøg.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 42640484 eller brug kontaktformularen.

Fast aftale på vinduespolering i Greve

Ved at få en fast aftale sikre du dig den bedste pris på vinduespudsning. Ved at vi holder dine vinduer rene året rundt kan der spares på regningen, da vi har lettere ved og planlægge ruterne så i altid hænger sammen med naboerne i nærområdet. De fleste af vores kunder får pudset hver 8 uge hvilket også er det interval vi vil anbefale. Når aftalen er indgået skal du ikke længere bekymrer dig om snavset vinduer, vi dukker altid op til aftalt tid. Hos er en aftale en aftale.

Servicefradraget på vinduespudsning

Husk og gøre brug af servicefradraget for 2017 og spar penge på din vinduespolering. Da vinduespolering og rengøring er med under den nye ordning for 2016/2017 vil vi anbefale at du læser vores indlæg om servicefradrag. Her kan du læse alt om fradraget og hvordan det udnyttes. Ved brug af servicefradrag på vinduespudsning kan du sparer op til en tredjedel af regningen. Fradraget gør, at det bliver endnu mere attraktivt, at slippe for at pudse vinduerne selv

Vi har også ruter med vinduespolering i Køge Solrød Roskilde og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

vinduespudser greve
Vinduespolering og vinduespudser greve

Skriv til os og få et hurtigt tilbud