Vinduespudser Greve

Du kender det sikkert, dine vinduer ser ikke alt for godt ud, faktisk er det ret tydeligt, at se at der efterhånden sidder et godt lag snavs på dem.  Du har bare ikke lige tiden, til at få gjort noget ved det, eller det der med at skulle hænge ud af vinduet, for at komme til at pudse dem udvendigt ikke lige er dig. Heldigvis er der hjælp at hente, i form af en vinduespudser.

Mange mennesker tror fejlagtigt, at det både er dyrt og besværligt, at få en poleret sine vinduer.  Heldigvis for dig, er konkurrencen på vinduespudsning høj, og dermed er priserne altid lave. Bestil et tilbud herunder og se selv hvor billigt det er og få en vinduespudser på besøg.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Fast aftale på vinduespolering i Greve

Ved at få en fast aftale sikre du dig den bedste pris på vinduespudsning. Ved at vi holder dine vinduer rene året rundt kan der spares på regningen, da vi har lettere ved og planlægge ruterne så i altid hænger sammen med naboerne i nærområdet.

De fleste af vores kunder får pudset hver 8 uge hvilket også er det interval vi vil anbefale. Når aftalen er indgået skal du ikke længere bekymrer dig om snavset vinduer, vi dukker altid op til aftalt tid. Hos er en aftale en aftale.

Servicefradraget på vinduespudsning

Husk og gøre brug af servicefradraget for 2020 og spar penge på din vinduespolering. Da vinduespolering og rengøring er med under den nye ordning for 2016/2017 vil vi anbefale at du læser vores indlæg om servicefradrag.

Her kan du læse alt om fradraget og hvordan det udnyttes. Ved brug af servicefradrag på vinduespudsning kan du sparer op til en tredjedel af regningen. Fradraget gør, at det bliver endnu mere attraktivt, at slippe for at pudse vinduerne selv

Vi har også ruter med vinduespolering i Køge Solrød Roskilde og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

vinduespudser greve
Vinduespolering og vinduespudser greve

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

AS Polering tilbyde også følgende ydelser

Solcellevask

Solcellevask

Har du solceller på dit tag, så kan vi hjælpe dig med vedligholdelse af dem. Hold dit solcelleanlæg rent og producere max hver dag. Vores priser starter fra 199,-

Bestil solcellevask
Fliserens

Fliserens

Er dine fliser ramt af fliserpest og mos? Vi har løsningen. Miljørigtig fliserensning i Sjælland uden brug af kemikalier. Vores priser starter ved 29 kr pr kvm

Bestil fliserens
Algebehandling

Algebehandling

Er dit tag eller fliser ramt af alger. Så har vi løsningen. Algebehandling af tag i Sjælland til lave priser. Vores priser starter ved 899 kr inkl 200 kvm belægning

Bestil algerens

AS Polering i Greve

Vi har været aktive i området omkring Greve siden 2013 og har opbygget en kundekreds løbende. Idag betjener vi omkring 150 bolige i Greve alene. Vores vinduespudser er stolte af at være den fortrukne vinduespudser i området. Alle vores folk kommer med lange baggrunde som vinduespudser. Vores ældste vinduespudser i Greve har pudset vinduer i over 30 år.

Med vores store erfaring i branchen er vi godt klædt på til alle slags opgaver. Vi kan klarer alt fra den mindre bolig til de større erhvervsbygninger. Du er dermed i sikre hænder når du vælger os som din samarbejdspartner. Hos AS Polering er vinduespolering i Greve billigere end du tror. Kontakt os blot for et uforpligtende tilbud og opdag hvor billigt det kan gøres. Man af vores kunder bliver overrasket over prislejet. Med priser fra 90 kr kan det næsten ikke svare sig at pudse dem selv.

Hos os er service og kvalitet noget vi vægter meget højt og vi bestræber os på at leve op til det, så du som kunde kun oplever et stabilt og seriøst samarbejde.

Tilfredshedsgaranti

Når du bestiller en vinduespudser i Greve fra AS Polering tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Skulle du mod forventningen ikke være tilfreds med vinduespudsning som er udført af os, kommer vi og retter kvit og frit inde for rimelighedens grænser. Er du stadig ikke tilfreds så betaler vi pengene retur igen.

Simpelt og enkelt, vi ønsker kun tilfredse kunder.

Med vores tilfredshedsgaranti er du sikker på vi altid gøre vores yderste for at levere det bedste resultat, skinnende rene vinduer året rundt.

En aftale med AS Polering er en gentagende oplevelse af rene vinduer altid.

Vores ruter i Greve køre hver uge og vi har stadig ledige pladser til nye kunder. Mangeler du et seriøst og stabilt vinduespudser firma er det altså os du skal kontakte. Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos os. Med priser fra 90 kr kan det altså ikke svare sig at pudse vinduerne selv. 2500 kunder fordelt på hele Sjælland kan ikke tage fejl.

Rengøring af solceller

Hvis du er den heldige ejer at et solcelleanlæg, så skal dette også vaskes i ny og næ. Mange magter ikke opgaven, og det er forståeligt. Man skal havedet rigtige udstyr og så skal man have tiden til det, at invester i det rigtige udstyr for at vaske sine solceller en gang i mellem kan være en bekostlig affære. Derfor tilbyder vi at varetage denne opgave for dig.

Vores vinduespudser i Greve har alle anlæg montoret i bilen, hvilket gør at de altid kan stå til rådighed og vaske dine solceller. Med kalkfritvand og de retter stænger og børster beregnet til solpaneller kan de hurtig vaske din solceller efter producenten anbefalinger.

Når vi renser dine solceller gøres dette uden brug kemi i nogen som helst former, de vaskes udelukkende med rent kalkfritvand som produceres på vores lager. Vores vinduespudser tanker vand dagligt, dermed er du sikret at det altid er 100 procent kalkfrit vand. Kalkfritvand kan også brues i forbindelse med vinduespoleirng. Kontakt os gerne for at høre nærmere. Vi rådgiver dig kvit og frit uden nogen forpligtelser.

FAQ – Vinduespudser Greve

Hvad koster en vinduespudser i Greve

En vinduespudser koster fra 90 kr. Et typisk hus ligger på omkring 150 kr for udvendig pudsning

Hvilke intervaller på pudsning kan man vælge ?

Du kan vælge intervaller på hver 4, 8 eller 12 uge. Indvendig polering kan bestilles efter jeres behov

Kører i kun i Greve ?

Vi køre hele Greve og omegns kommunerne

Gives der naborabat hvis vi er flere på samme vej som ønsker en aftale ? 

Vi giver altid rabat ved flere tilmeldinger på samme vej, kontakt os gerne for at høre priser

Behøver vi være hjemme ?

Der skal være adgang rundt om huset så vinduespudseren kan komme til vinduerne

Hvad med indvendigt ?

Indvendigt bestilles i god tid i forvejen. Man er også altid velkommen til at spørge pudseren om han har tid, dog kan dette ikke garanteres. Kan man ikke være hjemme ved indvendig polering skal der lægges en nøgle et aftalt sted

Hvordan betaler man ?

Ved hvert besøg ligger vi en følgeseddel i postkassen. Faktura fremsendes på mail efterfølgende. Betaling er via betalingsservice, mobilepay eller girokort. Der kan også betales kontant