Vinduespudser Værløse

NYD UDSIGTEN…

…Fra klare, rene og nypudsede ruder!

Vi tilbyder professionel vinduespudsning i Værløse og omegn – til ALTID favorable priser og i topkvalitet. Ring i dag og få et uforpligtende tilbud på din vinduespolering, rengøring af solceller, fliserensning og algebehandling.

Vores mål er, at leve op til vores kunders forventning om:

  • Kvalitet
  • Professionalisme
  • Højt service niveau
  • Rettidighed

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring på 4254 2000, brug kontaktformularen eller bestil et direkte tilbud.

HENT TILBUD

Respekteret firma med mange års erfaring!

Vi har fokus på glade kunder og et sundt miljø. Derfor benyttes miljørigtige produkter i vores arbejde og med de allerbedste resultater; 100% rene og skinnende vinduer!

Vi løser mange forskellige opgaver; for private, offentlige institutioner, virksomheder mv i Værløse. OG udfører vores arbejde med diskretion, så vi ikke forstyrrer de daglige rutiner hos vores kunder!

AS-polering & Rengøring – Når service og kvalitet tæller. Vi har pudser i hele Værløse kommune

Vi har poleret vinduer i Værløse siden 2014

Værløse som by er 750 år og ligger i det smukke Nordsjælland. Med sine 13127 indbyggere, offentlige institutioner, virksomheder og bevaringsværdige bygninger, flyvestation mv har Værløse ligesom andre byer også et stort behov for vinduespolering, algebekæmpelse og rengøring af fliser.  for at husene er præsentable.

Vores vinduespudser er også aktive i Smørum Ballerup Farum og mange andre byer på Sjælland. Se den fulde liste.

Vinduespudser Værløse
Vinduespolering og Vinduespudser Værløse

Skriv til os og få et hurtigt tilbud

AS Polering – Din lokale vinduespudser i Værløse

Vi har pudset vinduer i Værløse siden 2014. I starten havde vi en håndfuld kunder som vi betjente med vinduespolering og vinduespudsning. I dag har vi over 100 faste private kunder og en del erhverv i byen. Kundebasen vokser støt hele tiden og vi byder også gerne dig velkommen som kunde.

Er du på udkig efter en fast aftale på vinduespolering i Værløse er det os du skal kontakte. Vi indgår kun faste aftaler for at kunne tilbyde den bedste pris på kvalitets pudsning af dine vinduer.

Ønsker du et uforpligtende tilbud fra din vinduespudser Værløse udfylder du blot vores kontaktformular og vi vender tilbage inde for 24 timer. Lettere bliver det ikke. Du er kun to tryk væk fra at have blanke skinnende ruder.

Vores vinduespudser er altid klar på at køre ud og besigtige din opgave gratis.

Hvem er AS Polering

AS Polering startede op på Midtsjælland i 2012 og har siden udvidet og dækker næsten hele Sjælland. Vi er seks dygtige vinduespudser som alle kan fremvise minimum 8 års erfaring i branchen. En del af vores medarbejder har været i virksomheden i 6 år. Så vi har et rigtigt godt team af professionelle vinduespudser.

Alle vores medarbejder er ligeledes uddannet i brug af rentvandsanlæg og kan vaske vinduer i 26 meters højder.

Siden 2014 har vi udvidet vores tjenester, så vi nu kan lave en samlet pris på solcellevask, fliserens eller algebehandling. Vi bruger altid de bedste produkter der kan opdrives på markedet, på den måde er vi altid up to date med det nyeste inde for vores fag.

Du er altså i trygge hænder når du vælger os som din  samarbejdspartner

Solcellevask

Solcellevask

Har du solceller på dit tag er det vigtigt at disse vedligholdes så de altid producer på fuld kapacitet og fremstår pæne. Vi har udstyret til at vaske dine solceller skånsomt ved brug af vores specielle børster som er lavet udelukkende til solceller.

Bestil tilbud
Fliserens

Fliserens

Er dine fliser ramt af flisepest og mos. Trænger de til at blive frisket op så de står som nye ? Ved hjælp af vores hedevandsanlæg renser vi dine fliser på en miljørigtig måde uden brug af kemikaler.  Læs mere her

Bestil tilbud
Algebehandling

Algebehandling

Er dit tag eller fliser ramt af alger, så kan vi hjælpe dig. Vi bruger udelukkende lovlige produkter. Kontakt os og medsend gerne et billed så sender vi en pris til dig. Priser fa 899 kr for algebehandling af tag

Bestil tilbud

Bestilling af vinduespudsning i Værløse

Når du ønsker at bestille et tilbud på vinduespolering har vi gjort det meget simpelt. Ved hjælp af vores hent tilbud formular udfylder du blot oplysninger på dig, indtaster de vinduer du har og trykker send. Vi har indsat de flest kendte typer vinduer som vi oplever folk har. Skulle der mod forventningen ikke være dine vinduer på listen beskriver du blot hvilke vinduer du har.

Alternativt kan du sende billeder af dit hus. Meget gerne et billed af hver side af  huset, så vender vi tilbage med en skarp pris på din vinduespudnsing.

Vi gører opmærksomme på for at holde priserne lave tilbyder vi kun faste abonnomentsordninger feks hver 4 – 8 eller 12 uge. Er du kunde hos os i forvejen og bestiller du en af vores andre ydelser får du 20 % rabat på vores listepriser.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os så gennemgår vi opgaven sammen og udregner en pris

Solcellevask

Er du ejer af et solcelleanlæg og magter du ikke at klatrer rundt på stige og vaske dem så kontakt os gerne. Vi har det rette udstyr og vi vasker det fra jorden af. På den måde undgår vi de farlige situationer. Ingen grund til at satse helbredet for at spare et par hunred kroner.

Alle vores vinduespudser har kalkfrit vand med hjemmefra. Det er vigtigt at du vasker dine solceller med rentvand eller kalkfritvand som det også kaldes. Da du ellers risikerer at gøre mere skade end gavn. Vores vand produceres på vores lager hvor fra vores pudser tanker op dagligt.

Ligeledes har vi det rette udstyr med, bruges der ikke den rigtige børste ridser man bare cellerne. Ønsker du at bestille et uforpligtende tilbud på solcellevask, så prøv vores formular. Indtast antal solceller, fladt eller skråt tag og den udregner en pris til dig med det samme. Kan du accepter prisen udfylder du blot resten af formularen og duhøre fra os efterfølgende

Solcellevask med kalkfrit vand

FAQ – Vinduespudser Værløse

Hvad koster en vinduespudser i Værløse

En vinduespudser koster fra 90 kr. Et typisk hus ligger på omkring 150 kr for udvendig pudsning

Hvilke intervaller på pudsning kan man vælge ?

Du kan vælge intervaller på hver 4, 8 eller 12 uge. Indvendig polering kan bestilles efter jeres behov

Kører i kun i Værløse?

Vi køre hele Værløse og omegns kommunerne

Gives der naborabat hvis vi er flere på samme vej som ønsker en aftale ? 

Vi giver altid rabat ved flere tilmeldinger på samme vej, kontakt os gerne for at høre priser

Behøver vi være hjemme ?

Der skal være adgang rundt om huset så vinduespudseren kan komme til vinduerne

Hvad med indvendigt

Kan man ikke være hjemme ved indvendig polering skal der ligges en nøgle et aftalt sted

Rentvandsanlæg

Rentvandsanlæg bliver mere og mere udbredt. Vi var nogle af de første på Sjælland som tog det i  brug. Og derfor har vi fået opbygget en meget stor erfaring med vask af vinduer ved hjælp af rentvand.

Fordele ved anlæget

  • Besværlige vinduer kan nås
  • Velux vinduer kan vaskes ude fra
  • Ved erhvervskunder kan der spares mange penge på lift
  • Rammer vaskes af
  • Små sprossede vinduer kan vaskes til meget billigere priser

Se evt videoen overfor. Der er vi igang med at vaske i 26 meters højde. Alle vores vinduespudser har en tank med 300 liter vand monteret i deres biler. Så ingen undskyldninger for ikke at pudse nogle vinduer.